Delije
ФК Црвена звезда - 2014/15 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2014/15 (/showthread.php?tid=1986)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 08-07-2014

Јуче је у Бљицу изашао ретко добар чланак о младом Рајковићу, коментарише Душан Томић, голмански експерт. Нисам успео да нађем интернет верзију па ћу прекуцати:

- Гледао сам малог пре доласка у Звезду и недавно против Немачке на омл.рпвенству. Страшно је како су га за годину дана упропастили. Имам утисак да код насвише нико не ради озбиљно са голманима и то ће коштати клубове и репрезентацију.

- Важна је брзина, техника, и читање игре је р голман мора да игра у пољу. Али о Рајковићу , мора да размишља читав клуб а не само тренери.

- Са голманима морају да раде стручни и образовани људи а не кумови и пријатељи главних тренера. Срамота је да Звезда дуго нема репрезентативног голмана

- за 20 година само два аса поникла у звездиној школи - 1995. Звонко Милојевић и 2004. Владимир Дишљенковић, али нису били стандардни...

Дакле, нисам голмански стручњак, ал претпостављам да је игра у пољу много шира него што Макса закуцава голмане да висе на линији.. требало би да га пошаљу у Бајернову или Шалкеову школу, па да изучи зашто је Нојер најбољи голман на свету.. има пасова више од Месија.

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - 100%anti crnobeli - 08-07-2014

(08-07-2014, 01:34 PM)KizaLion link Wrote:Јуче је у Бљицу изашао ретко добар чланак о младом Рајковићу, коментарише Душан Томић, голмански експерт. Нисам успео да нађем интернет верзију па ћу прекуцати:

- Гледао сам малог пре доласка у Звезду и недавно против Немачке на омл.рпвенству. Страшно је како су га за годину дана упропастили. Имам утисак да код насвише нико не ради озбиљно са голманима и то ће коштати клубове и репрезентацију.

- Важна је брзина, техника, и читање игре је р голман мора да игра у пољу. Али о Рајковићу , мора да размишља читав клуб а не само тренери.

- Са голманима морају да раде стручни и образовани људи а не кумови и пријатељи главних тренера. Срамота је да Звезда дуго нема репрезентативног голмана

- за 20 година само два аса поникла у звездиној школи - 1995. Звонко Милојевић и 2004. Владимир Дишљенковић, али нису били стандардни...

Дакле, нисам голмански стручњак, ал претпостављам да је игра у пољу много шира него што Макса закуцава голмане да висе на линији.. требало би да га пошаљу у Бајернову или Шалкеову школу, па да изучи зашто је Нојер најбољи голман на свету.. има пасова више од Месија.

Tребало би да га пошаљу што даље од Звезде, нпр. у ''родни крај''  ;D

Смејем се, а плакао бих.. буразерски, кумовски, фамилијарно - мафијашки односи (Терзина и Цецина деца), не чуди што нисмо конкурентни у европи. Као што играмо репрезентативни рукомет као пре 25 година, а нису играчи криви, већ тренер и савез. Исто као клупски фудбал, сви су нам клубови испали, још ће сточари убрзо да испадну, направиће се хаос природно или вештачки, и власт ће ту негде у јануару избацити модел да се хитно приватизују клубови. Већ је толико провидно постало шта се плански ради

Верујем да има талената и добрих играча, ал џаба, јер је крив искључиво менаџмент.

Да је Терза комедијаш, могао би Цецу поставити за председника. Има већ искуство у Обилићу и такође златну деветомесечну огрлицу од 18 карата што се носи дома.  ;D

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 08-07-2014

Киза не зна где тачно да га пошаљу, Шалке или Бајерн, али би да га пошаљу.  Big Grin А нама да остане полутан Кахриман, јел? Мали ће добити прилику као прва опција на голу, па нека се покаже. Немојте да правите проблем где га још нема.

И Кизо мани се естрадних инсинуација, Цеце и њене деце. Коментариши Звездана Терзића као спортског функционера у нашем клубу и његов рад. Ако ћемо да водимо полемике, дајте да оне буду озбиљне, без естраде, кафанских нагађања и само појединцима познатих надимака. Почиње сезона, време је да се сви мало доведемо у ред.

Клецаће малом колена кад почне сезона, урадиће пар траљавих  и несигурних потеза па ће Макса да убаци Кахримана (солидан голман) у прву поставу. Тако да, боље да оде негде преко као Милинковић-Савић, да се кали, учи, да има ко релевантан да ради с њим, а не Макса Боксер  ;D Најжалије би ми било да га сјебемо, а није нам ни први пут. Велика је плејада играча продефиловала кроз наш клуб, а није знало да се ради с њима ил да се истрпи (Мезенга, Баркос, Дејан Пешић, Паласио и тако у недоглед)

Ево, да коментаришемо Терзу:
Од када је услов за високу функцију у Звезди (председник или генсек) да имаш кривичну пријаву због фудбалских малверзација? То нису приче из кафане, града, одмаралишта, пијаце, већ опште познате ствари, које прете да постану правило.

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 08-07-2014

(08-07-2014, 07:44 PM)KizaLion link Wrote:Најжалије би ми било да га сјебемо, а није нам ни први пут.

А од када ми то бринемо за каријере играча више него ли за рођени клуб? Али ајде када ме вучеш за језик. Варкос ће увек остати Варкос и не би овде направио каријеру све да је остао 10 година. Лако је играти у Јужној Америци где се још играју лопте, где се не игра одбрана. Овде сељаци из Чачка и Лучана бију по ногама, а он је из Парагваја где је играо пре Звезде донео надимак ''мршавко''. И много ви верујете Јутјуб клиповима и бомбастичним новинарским насловима. Што није поново продат у Европу ако је тако добар? Мезенга сличан калибар, за њих обојицу је за наше услове рецимо Клео био преозбиљан шпиц. А Дејана Пешића се не би сетио наредних 20 година да га ја једном нисам провукао на овим страницама, а сада га потежеш сваки пут када би да кажеш нешто о голманима. Уби се ти сит од бриге за заборављеног плавушана из Власотинце. Рајковић ће бранити на јесен и треба дечку пружити подршку, а не да ту наричеш и навлачиш на њега неку негативну енергију.

Што се Терзића тиче, он је тек дошао и треба га пустити да видимо шта уме. Радећи у фудбалу је показао да уме да направи играча, да уме да прода играча у правом моменту и да уме да плива у муљу нашег фудбала што је на жалост неопходно. А за кривичне пријаве знаш како иде у Србији, док је погодан свима ваља, када престане да буде погодан ето пријаве, после поново постане погодан и пуј пике. Тако да џабе и тиме лупаш главу. А мислим да је у друштву Тончева, Кокезе и Човића убедљиво најбезболнији, а по фудбалским питањима и најспособнији. Што не значи да сутра ако почне да брља да не треба да се окренемо против њега.

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 08-08-2014

Држиш се ко пијан плота разрађујући имена понаособ имена које помињем, уместо да си схватио суштину. Звезда или не лансира, или не зна да ради с играчима. Поменуту четворицу сам избацио из прве мисли, а могао сам да наведем и Тричковског, Попова и Евандра, који нису нападачи.

Кад је Рајковић у питању, за неколико месеци ћемо видети како стоје ствари, волео бих да будеш у праву. Ако не будеш, знаћеш где је проблем и проклињати злу коб наших голмана од Звонка, Јеврића, Коцића и Дишље па наовамо до Бановића и Кировског. Где је Бајковић сад? За који клуб је потписао? Вози се и проводи по црногорској обали!

Што се тиче Терзе, у Звезду се доводе људи са кривичном пријавом, да би их власт лакше контролисала и за сопствене циљеве. Тешко да неког ко је чист, можеш олако хватати за јајца ако не игра како свираш.

За остало се слажем по питању СНС и СПС врхушке, да је боље решење. Међутим, и даље ће да се краде, и искрено се надам да неће бити опет ситуација као са фк рад, где су наши образложили да им није био добар број рачуна за уплату?! Једно од најбеднијих изговора које сам чуо. Ако и следеће године добијемо казну за Европска такмичења, онда мислим да смо зрели за лапот.

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 08-09-2014

Crvena zvezda je uspela da se reši Ifeanija Onjila, ali ne i da zaradi od njegovog transfera.

Nigerijski napadač ni ovog leta nije uspeo da se izbori za mesto u timu pa je poslat na pozajmicu u redove kiparskog prvoligaša Ermis Aradipu u kom će ostati do kraja sezone.

Kad već nije uspela da ga proda, Zvezda će uštedeti tako što će kiparski klub u celosti da isplaćuje Onjila čija je mesečna plata na "Marakani" oko 5.000 evra.

Пропаде инвестиција, као што је и наслућивано током целе године.

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - CEBEP - 08-09-2014

(08-07-2014, 07:44 PM)KizaLion link Wrote:Клецаће малом колена кад почне сезона, урадиће пар траљавих  и несигурних потеза па ће Макса да убаци Кахримана (солидан голман) у прву поставу.

E па ево. Поче сезона а малом не да нису клецала колена него је врхунски бранио и дефинитивно био један од најбољих играча на терену. Надам се да Кахримана нећу видети међу стативама јер је полутанер од голмана....

Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - mauzer - 08-11-2014

Највише што мрзим е протекција младих играча Тако клуб губи много а играч још више Дошао је кад је дошао није било ни реално ни поштено ни логично да Рајковић добије передност у односу на Бајковића Рајковић је голман одличних предиспозиција има добар преглед игре сочодно истрчавање лош је код прекида на прву стативу И има једну карактеристику урођени је киксер Многи славни голмани су били такви нпр Шмајхел и Кан То су голмани који бране изванредно али готово увек погреше на свакој утакмици некад се види у резултаату некад не Откуд душебрижност па Звезда мора да има 2 голмана а Кахриман је одлично решење увек пзбиљан искусан поуздан скромних финансијских захтева Ако верујемо Лалету пустимо га да одабере Чему прозивке на Максу па годинама са голманима имамо најмање проблема Шему кукњава над рајковићевом судбином Има искусног и доброг тренера голмана и врло талентованог шефа Вечна дилема линијаш или трећи бек ће увек постојати али ни Нојер није помогао Бајерну код очајне тактике и игре против Реала у Минхену у полуфинали ЛШ
Звезда нема центарфора најмање 1 халф фали ко хлеб Ковачевић како игра боље да не игра Милијач и Лазовић су на одласку замерне су ту само не регистроване и новајлије а биће регостроване те 31. августа
тетошење Рајковића прозивање Максимовића свакакав притисак на Лалатовића који ионако има много проблема је неодговоран и непотребан