![]() |
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693) |
Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 07-02-2011 (07-02-2011, 07:07 PM)ултра сепаре link Wrote:Ето сад паметњаковићи, на теми прелазни рок што су давали негативне коментаре и викали да је лош прелазни рок избаксузирали су и морало је нешто овако да се деси. Свима је лоше због овог што се десило, али немојте овако да пишете! Делије, као Срби и православни верници нису сујеверни! Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - ултра сепаре - 07-02-2011 (07-02-2011, 07:59 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=ултра сепаре link=topic=4007.msg92507#msg92507 date=1309633674]Ето сад паметњаковићи, на теми прелазни рок што су давали негативне коментаре и викали да је лош прелазни рок избаксузирали су и морало је нешто овако да се деси. Свима је лоше због овог што се десило, али немојте овако да пишете! Делије, као Срби и православни верници нису сујеверни! [/quote] Ма далеко било Пијанац.Ја сам доста побожан идем редовно у цркву постим доста у току године,јуче сам вадио личну и то без ђаволског чипа.Али схвати моју фрустарцију сад ме све изнервирало и морам некако да се испразним ;D Скренуо сам са теме,али шта ћу кад сам испрозиван ;D Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 07-02-2011 http://www.crvenazvezdafk.com/src/remi-zvezde-povreda-vinisiusa-4498-c2-content.htm У тоталној сенци повреде која је задесила Пачека, Звезда је у првој припремној утакмици ремизирала, 0:0, са аустријским трећелигашем Колумбијом. Ултра Сепаре, немој само качити вести без личног коментара (тачка број 7 Правилника). Ово је форум, место за дискусију, а вест треба да служи да повећа квалитет дискусије, а не само као информација. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - фрактура - 07-02-2011 Ко нас клео дангубио није! Ово са повредама постаје толико фрустрирајуће да немам више речи. Доведемо Михајловића штопера, после две утакмице поломи ногу...Сад изгубимо играча који је требао да попуни позицију где сезонама уназад нисмо имали крштеног играча...питање је какав ће бити кад се врати, јер такве повреде знају да оставе трага на играчима. Таман кад се чинило да се све лепо уклапа и да ће ово бити један од најбољих прелазних рокова у последње време деси се овако нешто. Ужас! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 07-02-2011 Невезано за прелазни рок, али везано за ову тему... Шта год да се десило, не сме да буде ооправдање за 0:0 са трћелигашем! Нека буде да су ноге тешке и да их је погодила Пашекова судбина, али и у таквим ситуацијама Звезда МОРА да наканта оваквог противника са бар 2-3 гола разлике, минимум! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Skrimo - 07-03-2011 (07-02-2011, 10:15 PM)Red Star Forever link Wrote:Невезано за прелазни рок, али везано за ову тему... Шта год да се десило, не сме да буде ооправдање за 0:0 са трћелигашем! Нека буде да су ноге тешке и да их је погодила Пашекова судбина, али и у таквим ситуацијама Звезда МОРА да наканта оваквог противника са бар 2-3 гола разлике, минимум! не знам брате,мени то није никакав репер. Ем се десило то на утакмици,ем је прва утакмица. А иначе што се припремних утакмица тиче ја се и даље увек у оваквој ситуацији присећам оне године кад нас је Љупко последњи пут водио,кад смо на припремама разваљивали све живе,освајали турнире на којима су учествовали вердер и слични клубови,па нам је сезона била сачувај Боже,где смо у европи примили на 4 утакмице 13-14 голова. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 07-03-2011 На основу снимка са сајта http://www.sportnetwork.rs/ може се видети да смо ипак играли добро, нападали, улазили у гол-шансе, а да је стара бољка, реализација, опет заказала. На 1:28 је старт на Пачеком, из овог угла се не може проценити колико је оштар. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Mikelandjelo - 07-03-2011 Прије свега, жао ми је Пашека и желим му што бржи опоравак. Стварно сам се максимално изнервирао кад сам то чуо. Мајка му стара, баш нас нешто неће. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 07-03-2011 Колико је тежак прелом? Да ли негдје пише каква је повреда? Прва текма, није толико мјеродавно. Него, да ми је прочитати каква је повреда по сриједи. Ево, прочитах тибија. Чим је одмах оперисан и нема неких компликација надам се да ће заиграти и у првом дијелу такмичења. Сигурно није скочни зглоб како су прво пренијели? Ово што прочитах у Журналу ми се свиђа: Quote:Вилотића и остале недељно јутро је сачекало са охрабрујућим вестима из ортопедске болнице у Бечу. Винисијус Пашеко је успешно оперисан и наредних неколико дана биће хоспитализован након чега ће се придружити друговима у хотелу. И онај други текст како су чекали вијести као један. Надам се да ће тај дух заједништва опстати и бити његован и у првенству. Само напријед момци. И Рамбо долази у Беч. Ако ништа друго, овај белај је показао да су као један. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Победник! - 07-03-2011 Quote:Колико је тежак прелом? Негде сам прочитао да ће бити право чудо ако се на терен врати после 6 месеци. ![]() |