![]() |
Вицеви2 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Вицеви2 (/showthread.php?tid=1489) |
Одг: Вицеви2 - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 12-21-2009 Пала нуклеарна бомба, и преживела смао 3 човека. Први човек био је барak обама и он каже да је преживео тако што је имао неке везе у воjcци у америци и знао је где ће да падне бомба па се склонио. Други човек је био Бил Гејц. Он каже имао сам универзалне компјутере и тачно сам предвидео где ће пасти бомба и где ће бити најмања штета. Дође трећи човек и то Филипо Инзаги и он каже: '' Јебига, усрало ме! ![]() ![]() ![]() Одг: Вицеви2 - bQxi - 12-23-2009 Драги Деда Мразе, у овој години си ми узео омиљеног певача Мајкла Џексона, омиљеног глумца Патрика Свејзија, омиљену глумицу Фару Фосит... Желим да ти напоменем да је мој омиљени политичар Борис Тадић, а водитељка Бранкица Станковић! ![]() ![]() ![]() Одг: Вицеви2 - Звездаш Делијa - 12-23-2009 Причају две девојке у аутобусу: - ... и онда ми је пришао, водио ме кући, па смо били тамо, па ме мало дирао па штипао, па сам ја њега мазила по коси, па ми је откопчао дугмиће на мајици, па... Након 20 минута таквог разговора, чује се глас типа са седишта иза: - Ма јел' те је*о или није, требао сам да сиђем још на Славији! Одг: Вицеви2 - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 12-24-2009 (12-23-2009, 08:48 PM)Звездаш Делијa link Wrote:Причају две девојке у аутобусу: - ... и онда ми је пришао, водио ме кући, па смо били тамо, па ме мало дирао па штипао, па сам ја њега мазила по коси, па ми је откопчао дугмиће на мајици, па... Након 20 минута таквог разговора, чује се глас типа са седишта иза: - Ма јел' те је*о или није, требао сам да сиђем још на Славији! ![]() ![]() ![]() Ево од мене нешто. Где цигина жена крије паре од циге? Испод сапуна ;D Разговарали 3 циганчића о томе чијији је ћале најцрњи. Први каже да му је ћале пре два дана поломио руку и коска на руци била је црна. Други каже да се његов ћале исекао и крв је била црне боје. Крене трећи да прича и каже да је његов ћале пре 5 дана прднуо у соби, и још увек је мрак у соби ![]() Одг: Вицеви2 - Pijanac - 12-24-2009 Циги се све било смучило и беда и сиротиња и тешки послови и Милева и шесторо деце и шта ће друго него узе конопче и обеси се о лустер. Виде то једно циганче, поче да вришти, истрча Милева, пререже оно конопче и паде цига на под. Окупише се циганчићи око оца и почевше да запиткују: ''Је ли татко, јеси био у рај''? ''Па пичка вам материна циганска, како да одем у рај кад је Милева пререзала конопац''? - одговори цига. Деца остадоше упорна, па наставише са пропитивањем: ''Па добро татко, јеси бар мало провирио у рај''? Цига реши да призна, па одговори: ''Добро де, јесам погледао крајичком ока како је тамо горе''. ''И''?! - у глас повикаше циганчићи. ''Онолики казан са пасуљ се крчка горе у рај'' - шеретски рече цига. ''Па татко, јеси јео пасуљ''? - сад већ тугаљивим гласом упиташе гладни циганчићи. ''Па мајку да ви јебем циганску, како да једем пасуљ кад нисам имао кашику'' - реч већ љутито цига. Сутрадан устаје цига у зору и има шта да види у дворишту. Шесторо циганчића висе на гранама од старог дрвета и сваки уредно држи кашику. ![]() Одг: Вицеви2 - UrbanBaby - 12-24-2009 Сретну се 2 психијатра. - Добар дан, добро сте. Како сам ја? - И ви сте добро. Одг: Вицеви2 - MACAK - 12-25-2009 Шта људождери једу у време поста. Рониоце. Одг: Вицеви2 - Pijanac - 12-25-2009 Разговарају Хрват и Словенац, те ће Хрват њему: ''Ноћас сам сањао диван сан. Улазим ја у Љубљану, тамо све гори, на све стране окачене хрватске заставе, ма милина и био сам много срећан''. ''И ја сам сањао сан.'' - одговори Словенац. ''Улазим ја у Загреб, тамо све лепо, чисто, мирно, исто се заставе вијоре, а на тргу Бана Јелачића нешто пише.'' ''Шта пише?'' - упита радознало Хрват. ''Не бих знао да ти одговорим, не знам ћирилицу!'' - потуљено се насмеја Словенац. ![]() Одг: Вицеви2 - Mikelandjelo - 12-26-2009 Питали малог Мујицу воли ли оца. "Јок. Бабо оде у кафану, напије се, побије, остави мене код куће." А матер? "Ни њу. Нана оде у село, траћа са женама, пије кахву, остави мене самог." Па кога волиш онда? Волиш ли босанску репрезентацију? "Е њих волим! Они никад нигдје не оду!" ;D Одг: Вицеви2 - Мобилисан - 12-26-2009 Дође Мујо на железничку станицу и види нови аутомат, на њему пише - "Убаци новчић, овде стави руку и машина ти каже ко си" Мујо убаци новчић онако радознао и аутомат му одговара - "Ти си Мујо и чекаш воз за Сарајево" А Мујо хоће да зајебе аутомат, нашминка се и опет убаци новчић у аутомат - "Ти си Мујо и чекаш воз за Сарајево" Оде Мујо у веце и види аутомат са кондомима, убаци новчић, добије кондом и набије га на главу и опет оде до говорног аутомата и убаци новчић - "Јеби га Мујо, док ти овде изиграваш курац, оде теби воз за Сарајево" ![]() |