Delije
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! (/showthread.php?tid=1486)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Тони92 - 12-13-2009

Ђорђевић апсолутно даје пример свим млађим играчима на терену.Црвени картони су резултат пргавости коју има већина штопера,па колико их је Видић добио па је стандардан у Јунајтеду??
Вилотић има квалитет и надмашиће и Ђорђевића,само треба да учи и тренира и биће сјајан  Wink

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Red Star Forever - 12-13-2009

Скоро никада не цитирам овај сајт, али морао сам јер натрчах на следећу вест:

Рамбо Петковић долази у Звезду?

Саветник председника ФК Црвена звезде Миодраг Антонијевић каже за „Вечерње новости“ да ће Дејан Рамбо Петковић каријеру завршити у Звезди.

“Нема разлога да кријемо, Дејан Рамбо Петковић ће појачати Црвену звезду. Спортски директор Аџић и ја причали смо са њим и он је чврсто одлучио да каријеру заврши на ‘Маракани’. Да ли ће доћи већ ове зиме или тек на лето, одлучиће он сам због својих обавеза и обећања датих Фламенгу”, изјавио је Антонијевић за “Новости”.

Антонијевић је задовољан јесењом полусезоном, пошто је Звезда прва на табели.

“Показали смо још једном да нисмо претили ‘празним пушкама’ у изборној кампањи. Пуно нам је срце због јесени коју су обележили веома добра игра, одлични резултати на домаћој сцени и велико јединство у клубу због више покушаја дестабилизације са странеРекли смо да ћемо бити успешнији од Партизана и ту лекцију смо им очитали“

Саветник председник додаје да неће бити много одлазака из Звезде.

“Ја могу само да потврдим да распродаје неће бити. Задржаћемо сигурно костур екипе, продаћемо, али не по сваку цену, Нинкова и Перовића, можда Богдановића, али на та и друга питања у вези са спортским делом одговоре ће вам дати Аџић. Руководству је битно да се овај прогресивни тренд враћања Црвене звезде ка европским висинама настави и да резултати на многим пољима оправдавају нашу политику и потезе које правимо. Сви смо ми Звезда”.

Играчи Црвене звезде од понедељка су на одмору, све до 9. јануара, кад је тренер Петровић заказао почетак припрема чија ће се финализација одржати у Анталији од 1. до 16. фебрауара.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=13&nav_id=398080

Намерно сам подебљао кога ће продати... Перовића??????!!!  Sad ??? :o

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Звездаш Делијa - 12-13-2009

рекао је у случају добре понуде ће га продати! ако ви мислите да би понуда од нпр 4,5 милиона била мала за клуб у овој ситуацји варате се! У ДУГУ СМО БРЕ! то је речено првенствено да би се играчима дизала цена јер када клуб каже да ће можда да прода после неког времена имаш ситуацију да једног играча посматрају 10 скаута...све се ради плански и верујте ми управа ће продати максимално једног од њих 3 и то ако буде добра понуда!

што се тиче рамба полако...има времена и места за њега увек! он и са 40 година да дође на тренинг клинци би имали да уче доста од њега

вилотић је добар и није киксара! као ни ђорђевић...ако ви мислите да штопери треба да играју перфектно то значи да не би у фудбалу било голова из игре него само из прекида и пенала зар не??

ја би лично волео да видим миловановића опет у звезди али нешто не верујем да ће бити тако...питање је колико он одговара пижону који је(донекле) и одбио Стојковића и Пуровића летос

и још нешто...садашња управа инсистира на довођењу младих играча који ће уз пар искусних сазревати и чинити тим за будућност Црвене Звезде.тако да је можда лицитирање неких играча нереално

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 12-14-2009

Quote:Рамбо Петковић долази у Звезду?

Саветник председника ФК Црвена звезде Миодраг Антонијевић каже за „Вечерње новости“ да ће Дејан Рамбо Петковић каријеру завршити у Звезди.

Ово је јако не озбиљно од Антонијевића. Добро сам преслушао интервју са Рамбом у просторијама Маракане. Ни једног момента ми разговор са њим није одавао да постоји таква варијанта. Рамбо је причао о уговору који има и о новом који се спрема да потпише са Фламенгом.
Он ће вероватно каријеру завршити код нас што би било лепо али да ће ове зиме потписати то је или новинарска патка или Антонијевићева глупост.
Да не причам о Пижону који се ту највише пита. Не видим како Рамбо улази у тренутну пројекцију Звезде. А да не говорим што Пижон не може да поднесе да има звезде и звездице у тиму. Код њега само пали рад и залагање на тренинзима као и дисциплина па све да је у питању и Меси.

Продати Перовића??!! Овима из управе би било боље да се не глупирају са таквим потезима чак ни у шали...

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Rodjak sa Severa - 12-14-2009

Нинков и Субашић иду 100%,због лове за појачања.Можда за нас некада у будућности заигра и Рамбовић Петко ако уопште постоји и још прође  базну селекцију код Томе Милићевића  >Sad  ал Дејан Петковић-Рамбо(са котрљајућим р) ове сезоне сигурно неће.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Ђенерал - 12-14-2009

Слажем се да Перовића ни у сну не треба продавати, у овој полусезони је показао велики потенцијал. Мислим да и ови из управе схватају да ће за годину - годину ипо имати много већу цену него данас. Оно што ми се посебно свиђа код њега јесте што даје доста голова из отпадака (као Инзаги  Smile)! По томе се види да лепо прати акције, а и да има осећај где ће се и како лопта одбити. По мени је то одлика великих нападача.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - HITMAN 47 - 12-14-2009

Ево прве изјаве нашег спортског директора, поводом одлазака и долазака.

Quote:Прво Срби, онда странци!

"Интересантни су нам Милан Јеремић из Земуна, Марко Мугоша из Борца, Милош Трифуновић из Јавора, као и Бојан Ђорђевић из Новог Пазара", рекао је Аџић за МОНДО. Рамбо у Звезди? Тешко остварљиво.

ЛИНК

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Ђенерал - 12-14-2009

(12-14-2009, 02:10 PM)Никола Д/С link Wrote:Ево прве изјаве нашег спортског директора, поводом одлазака и долазака.

Quote:Прво Срби, онда странци!

"Интересантни су нам Милан Јеремић из Земуна, Марко Мугоша из Борца, Милош Трифуновић из Јавора, као и Бојан Ђорђевић из Новог Пазара", рекао је Аџић за МОНДО. Рамбо у Звезди? Тешко остварљиво.

ЛИНК

Не видим како би било који од ових играча могао да унапреди нашу игру...  ???  :-\

Јесмо погодили са Лекићем који је дошао из треће лиге, али не верујем да ћемо опет бити такве среће... мада ко зна, можда су их добро скаутирали...

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Aca_1231993 - 12-15-2009

Да не цитирам сада, видео сам 2 или 3 уписа где пише да нам треба офанзивни везни. Мислим да је Каду сасвим добар, Пижон га и не ставља зато што није добар у дефанзиви.....Он је одличан плеј.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Звездаш Делијa - 12-20-2009

готово као сигурни за долазак се помињу Мијић из спартака, Мугоша из борца и Ђорђевић из новог пазара