![]() |
РК Црвена звезда 2009/10 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: РК Црвена звезда 2009/10 (/showthread.php?tid=1440) |
Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Вајти - 02-20-2010 (02-19-2010, 10:47 PM)ЦЗБГ link Wrote:http://www.mondo.rs/s161319/Butuliju_povredio_topovski_udar.html Чији? Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - joka - 02-20-2010 (02-20-2010, 08:36 AM)Вајти link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3666.msg75865#msg75865 date=1266619643] Чији? [/quote] Мислим да наш није,а кад се прочита текст може да се закључи чији је кукавички потез. :-\ Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Нови Сад - 02-21-2010 Ово је стварно срамота на шта су све спремни ови Фирмаши и колико ће само лагати да би добили оно што желе. Исто тако срамота је то да је само нас 10 из Новог Сада организовано отишло на текму ( Словима : Десет ) Сви мисле да се Звезда прати само када прва екипа из Београда долази,Звезда се прати било где,било када,и са било киме што значи да није битно ни ко долази,ни са киме играмо,ни како играмо. Мобилизација је уродила плодом али сада треба радити на људској свести и објаснити људима да се Звезда прати када игра с било ким. Још би само желео да напоменем да је петарда 100% дошла из фирминог Копа и чак има фирмаша који то и признају,тако да .. Не наседајте на лажне приче и подвале неких тамо нет хулигана који текму нису ни видели.И наравно,запамтите .. Звезда,Звезда и само Звезда ! Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Skrimo - 02-21-2010 по мени је велика срамота и понашање наших руководиоца. Од муве праве слона,гледао сам снимак не знам можда заиста има оштећено уво Бутулија али је пао ко покошен пар секунди после удара,а један играч који је био ближи удару њему ништа. Онда то прављење конференције па као то је намерно неко хтео да нападне Бутулију и сличне приче,мислим ставите се у супротан положај па ћете видети колико непотребно сва та прича. Па сад недељу дана праве тему за медије против хулигана и слично. Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Нови Сад - 02-21-2010 (02-21-2010, 09:51 PM)Skrimo link Wrote:по мени је велика срамота и понашање наших руководиоца. Пази реално,да си био на текми све би ти било много јасније. Петарда (Топовски удар) је дошла из Фирминог копа,петарда је пала код Бутулије и 1 играча Војводине. Играч Војводине је пробао петарду да шутне али је видевши да ће пући одскочио. Ово је неко виђење из моје перспективе. Што се повлачења играча тиче и конференције за новинаре ту се потпуно слажем са нашом управом. Ако управа Војводине није да обезбеди тоталну сигурност играча на терену и тренера то значи да је утакмица веома ризична те да би требало да се настави тек када је 100% сигурно да су наши играчи сигурни те да могу нормално да наставе да играју.То је неко моје скромно мишљење а онај ко се са њим неслаже слободно може да овде постави и своје. Хвала ![]() Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Skrimo - 02-22-2010 да али тај топовски удар се користи и на нашим утакмицама.Чисто сумњам да било ко кога је бацио је ишао на то да намерно неког повреде,то је чиста будалаштина.Ето нисам знао да је оно играч војводине додуше накратко сам видео клип,тим пре,да су хтели неког намерно не знам шта ваљда би бацили негде другде а не тамо где је најближи удару њихов играч. И ја се донекле слажем са управом због повлачења са терена собзиром на околности,али све ово даље,прича по медијима,конференције,теорије завере и слично то је све непотребно и јако глупо. Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Нови Сад - 02-22-2010 Наравно да се користи,али нађи ми један снимак где неко баца топовски удар из нашег копа у спортској ХАЛИ > ![]() Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - zvezdinsin - 02-22-2010 Кад сам одгледао снимак стекао сам утисак да су топовски удар убацили револтирани судујским одлукама,и да је био пре намењен њима,а не Бутулији,до којег је случајно дошао. Нови Сад овако паушално топовски удар је био против Паока на кошарци на почетку,има и клип на ју тјубу,и било је бар још 5 што се ја сећам ситуација. Тако да не знам одакле ти ова констатација. Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Pijanac - 02-22-2010 И ја се слажем да су реакције клуба преувеличане! На жалост, такве реакције су постале свакодневница у овом нашем спорту. Увек ''оштећена'' стране нешто кука, па ови други нешто одговарају и тако настаје циганисање које се развлачи у недоглед. То није понашање које је у складу са реномеом Црвене звезде. Звезда треба увек да буде за класу узвишенија од свих осталих, а да своју доминацију демонстрира искључиво на спортском терену. А није се десило ништа посебно што се раније није дешавало и што се на било којој другој спортској манифестације није могло догодити. Колико сам ја имао прилике да испратим дешавања у домаћем рукомету, изгледа да су људи из наше управе директна опозиција главешинама из РСС-а и да терају неку политику. Они, као истакнути појединци, свакако имају сво право да то раде и то им се не може замерити, поготово зато што су у праву. Међутим, они ни једног тренутка не смеју користити Црвену звезду у сврху своје политике, тј. не смеју да дозволе да клуб ни на један начин испашта због њихових активности у рукометним структурама. Такође се доводи у питање и да ли би иста реакција, повлачење играча са терена, била и да смо ми којим случајем водили са 3, 4, 5, 6... разлике. Мука ми је више да поново, к'о покварену плочу, слушам прича о разулареним хулиганима, дивљацима због препуцавања руководстава клубова и неспособности једних да организују утакмицу, а ових других да је добију! Сви се чупају на хулигане, то је сада IN! Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Skrimo - 02-22-2010 па тај фазон,ако воде неки свој рат немој да воде преко Звезде. Ко што рекох од муве се прави слон,а поготово ме је изритирало саопштење нашег ФК-а као напад на Бутулију је напад на све нас,ало снимак постоји,па нису га гађали ножевима,бачен је удар најближи њему је био играч војводине,Бутулија пада 10 секунди касније пазите не сумњам никако да јесте мало повређен али је пао оно филмски скроз и ја чисто сумњам да би таква његова реакција била да смо ми водили и слично. Онда она прича како одакле војводини навијачи јеботе,као намерно су дошли баш сад на ову дерби утакмицу да нападну бутулију. Ја за све се увек ставим у други положај и замислите да неко исте приче прича за нас,једноставно све ово понашање није у складу са реномеом нашег клуба и ово понашање блати само наш клуб! А и што се навијачке стране тиче овакви напади на војводину због навијача су по мени у целој овој атмосфери,посредно напади и на нас и то је чињеница,али шта је ту је надајмо се да ће људи који су у управи и тренер схватити величину клуба који воде и да овакве приче по медијима не приличе тој величини. |