Delije
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-03-2009

(06-03-2009, 01:10 AM)Звездашица link Wrote: Смучило ми се све кад сам ово данас чула....још кад су поједини кретени(гробари иначе) почели да провоцирају...ал' шта има везе...може звезда и без њега!није тај ни достојан звезде,да је имао и зрно мозга у глави не би отишао код гробара!
он је странац,јесте да је стварно брука да неко пређе код комшија али да ли би сте ви кад би сте отишли у неку страну земљу играли за такорећи ништа или би прешли у било који други клуб?а и није још сигурно ништа!

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Skrimo - 06-03-2009

прво не треба пљувати управу јер он од априла није наш играч а евидентно је да у клубу нема пара да се он купи.

друго он је странац и слажем се са уписом изнад,али јбг странци иду где им паре дају они се не руководе емоцијама нити другим стварима јер ко да он за ових неколико месеци у Србији могао на прави начин да стекне слику колики је ривалитет између нас и глодарчића.

иако из овог мог уписа може се закључити да није нико крив за ово,јесте сви су делом криви
Од прошле управе која није могла да обезбеди новац за откупљивање његовог уговора,до ове нове управе која је обећавала ову банку ону банку чим овај дође сутра долази овај спонзор онај...а ево већ колико дана је прошло нема ништа.Па до "пријатеља клуба" Ранка Стојића који није могао да саветује Клеа шта ово значи ако пређе у пакистанце.

Ал опет глодари ми најсмешнији кад се причало о Клеу прозивали га да је то штампа префорсирала његове квалитете,да је он лош,дао је само 5-6 голова,смешан је...а сад аууу да доводе Месија капирам да би била мања еуфорија.Но ко их јебе,мада реално много би волео да гледам да Клео заврши на неком петом месту а не код њих.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Kapetan Kuka - 06-03-2009

(06-02-2009, 05:20 PM)Eribo link Wrote: [quote author=ОртоДелија link=topic=3611.msg68176#msg68176 date=1243959179]
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=136574
:o :o :o :o :o

Значи,тотално небитан лик...........куртон од човека. Исто као и она тројица дрипаца пре њега.
[/quote] Ма тачно тако ... куртон ватикански ... усташки емигрант из Аргентине  ;D ;D ;D не одговара му највећи српски клуб па брже боље иде тамо код гована где усташтво још увек живи. И у Имотском су се усташтва одрекли само још гробари гаје симпатије према томе. Ето вам Клео ј.... вас он нек иде тамо код гована и није за боље  ;D ;D ;D

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - NesaBgd - 06-03-2009

Куртон оде код куртона! Wink

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - MACAK - 06-03-2009

Ја му желим све најбоље у глодаризану ал после опоравка:дабогда га ударио ауто,попуцали лигаменти,сломио ногу на 3 места...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Kaja - 06-03-2009

Ал признајте да би добар фазон да у дербију игра за њих као што је играо за нас. Ако се сећате ни милиграм својих могућности није пружао против стоке. Сетите се примера Милка Ђуровског када је прешао код њих. Дигла се кука и мотика, нико није могао да верује. Када је завршио каријеру све се то и заборавило. Остала је само тамна мрља. Хоћу да кажем да ако Клео стварно оде, нека га! Он је само један играч и ништа друго!
    СВИ ИГРАЧИ ПРОЛАЗЕ, И ТРЕНЕРИ И ЧЛАНОВИ УПРАВЕ ! ! !

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - rukometas_bg - 06-03-2009

(06-03-2009, 11:32 AM)MACAK link Wrote: Ја му желим све најбоље у глодаризану ал после опоравка:дабогда га ударио ауто,попуцали лигаменти,сломио ногу на 3 места...
:o  ајде избегавајте да пишете овако глупе коментаре

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 06-03-2009

јој људи јесте ви мени чудни...па зар та "класа од играча" и "човјека" заслужује да се ми оволико бакћемо са њим?!стварно је "играчина" и сад требамо сви да га попљујемо јер иде у мањи клуб...тако је он одлучио и желим му да са партизаном освоји друго мјесто следеће године и тачка...мислим да би требали престати са коментарима типа он је "г*вно","ид*от","продана душа";"слаб човјек" или штатијазнам...игра за паре и то је то...мислим ко је од њега уопше очекивао да ће да спозна величину Звезде...зато ако одлази далеко му лијепа кућа и ћао,и престанимо се занимати са њим!!!

зато сам ја против странаца у нашем фудбалу,јер ријетко који може да игра срцем за клуб,а само колико талената имамо у Србији,Републици Српској,окупираним српским земљама....,а тек код наше браће Руса и Грка,па ајде и осталих словенских народа...али  изгледа да је љепше да Звезда буде састављена од странаца који не знају ни да поштују свети дрес на грбу,а камоли да дају срце на терену!!!

А Бурзи недостаје тако мало да постане играч какав треба Звезди...само мало озбиљности и гдје би му крај био....

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - _simke_ - 06-03-2009

Јесте да је Клео странац,али је играјући овде видео колики је ривалитет између нас и југословена.То што је прешао тамо,заправо говори какав је он као човек.А сећам се како су га сви жалили што је ишао пешке од Маре до Лиона...
Не треба се пуно обазирати на ово,једино нам преостаје да се надамо да ће му на следећем дербију Пижон,Паркер и екипа доказати да је направио највећу грешку у животу.
Што се тиче прелазног рока,Пижон је изјавио да му је прва жеља повратак Басте,као и да су врло близу повратка Тришовић и Пуровић.Само ми фали још да јаве да се Рашковић,Пантић и Кривокапић враћају у Звезду и могу да скочим са моста >Sad.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - srle.pajce - 06-03-2009

Ма дајте бре какав Пуровић и Бурзановић па нећемо ни трећи бити.То су бре све испод просечни играчи најискреније