![]() |
Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! (/showthread.php?tid=1388) |
Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 03-26-2009 (03-26-2009, 05:39 PM)magic link Wrote: [quote author=Игор link=topic=3546.msg66191#msg66191 date=1237972589]Nemam ćirilicu na tastaturi!!!!!! [/quote] нико (колико ја знам) нема ћирилицу на тастатури ![]() извињавам се што одох са теме....али вјероватно си мислио на ћирилицу на компу... ево ти упуство: Прво отвори My Computer, затим Control Panel. После тога одеш на Keyboard (или на Regional Options, зависи како код кога). Отвориш Keyboard и видјећеш двије ставке: Speed и Language. На Language ће ти вјероватно стајати English (United States). Кликни на Add (''додати'') и изабери: Language - Serbian Cyrillic (из падајућег менија). Након што си додао српски језик, кликни на OK, и онда ће ти бити затражен инсталациони диск (тј. диск са Windowsom који ти је инсталиран). И ту је цијела операција готова. Остаје још само да у доњем десном углу екрана гдје пише ''En'', то пребациш на ''Sr''. И наравно, да ти Encoding буде подешен на Unicode. Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - Igor_RS - 03-27-2009 (03-26-2009, 05:39 PM)BG BOYS link Wrote: [quote author=Игор link=topic=3546.msg66191#msg66191 date=1237972589]Nemam ćirilicu na tastaturi!!!!!! [/quote] Настави да пишеш латиницом и летиш одавде! Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - Dzo_Palac - 03-27-2009 ма лудак...има и сајт да пренесе са латинице на ћирилицу http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html ако не...бан га 8) Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - KizaLion - 03-28-2009 Погледај нови правилник. Каже се "забрани га". Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - ЈеленаРС - 04-17-2009 SLUČAJ ZARIĆ Otimali se o pištolj Policajac Miljan Raičević (25), osumnjičen da je na Novom Beogradu ubio fudbalera Đorđa Zarića (23), negirao saopštenje MUP da je pištolj sam opalio, tvrdeći da su se žrtva i on otimali o oružje BEOGRAD - Miljan Raičević (25), pripadnik Interventne brigade koji je osumnjičen da je 18. marta u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu ubio fudbalera FK Resnik Đorđa Zarića (23) iz Jakova, negirao je zvanične navode policije da ga je nesrećni mladić udario vratima automobila po ruci i da je službeni pištolj CZ 99 zbog toga sam opalio, saznaje Kurir. On je juče na saslušanju pred istražnim sudijom izjavio da je pištolj opalio jer su se Zarić i on otimali o oružje! Prema tvrdnjama našeg izvora, Raičevićevi navodi potvrđeni su DNK analizom, kao i parafinskom rukavicom, koja je otkrila tragove baruta na rukama nastradalog. - Kada smo krenuli za „pežoom 307“ u kome je bio pokojni Zarić, svima nam se učinilo da je u pitanju „reno megan“, za koji smo imali informaciju da je u poslednjih 10 dana korišćen u razbojništvu u kome je bilo upotrebe vatrenog oružja. Odmah smo uključili zvučnu signalizaciju da bi se vozač „pežoa“ zaustavio, međutim, on se oglušio i nastavio da vozi - počeo je svoju izjavu Raičević i dodao da su kola u kojima je bio pokojni Zarić prošla kroz više od tri crvena svetla pre nego što su im pripadnici Interventne brigade službenim vozilom preprečili put u ulici Omladinskih brigada. Kad se „pežo“ konačno zaustavio, kaže, on i trojica njegovih kolega izašli su iz vozila i repetirali pištolje. - Prišao sam vozilu, glasno sam dva puta izdao naredbu: „Policija, izađi napolje“, što je suvozač Zarić ignorisao. Primetio sam da je blago pognut napred, kao da nešto traži po patosu. Zatim sam oprezno levom rukom posegao za bravom automobila, a u desnoj ruci, koja je bila podignuta i savijena u laktu, držao sam pištolj. Oružje mi je bilo u visini desnog ramena sa cevi uperenom ka vratima kola. U momentu kada sam pomislio da ću uspeti da otvorim vrata, suvozač ih je naglo otvorio i ivicom me udario u desnu podlakticu. Sklonio sam se ulevo, ali je suvozač iskočio iz vozila i svojom desnom rukom odgurnuo moju levu, a svojom levom rukom me je uhvatio za zglob ruke u kojoj sam držao pištolj. Odmah zatim me je svojom desnicom uhvatio za zglob šake i počeo da se okreće ulevo i povlači me napred. Na kraju me je navukao na svoj desni kuk, tako da je moja desna ruka, u kojoj je bio pištolj, bila tačno na njegovim grudima sa cevi okrenutom nagore. Tada je došlo do opaljenja - ispričao je Raičević. Trojica njegovih kolega, koja su takođe juče saslušana, dala su istovetan opis događaja kobne noći i dodala da je posle pucnjave Zarić pao na pod sa pištoljem između desne ruke i rebara, sa cevi okrenutom prema vratu, što je potvrdio i dežurni istražni sudija koji je obavio uviđaj. Takođe, advokati odbrane Gordana Božilović-Petrović i Vladimir Petrović izneli su jasne dokaze da Raičević ni u jednom trenutku nije prekoračio svoja ovlašćenja ili postupio suprotno policijskim propisima. ЛАЖОВИ !!! Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - stefko - 04-17-2009 Маму им дротовску,па на ово неби насело ни дете од 5 год! Дечко у том стању да покуша да узме пиштољ од припадника интерветне бригаде...... :o Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - ЈеленаРС - 06-27-2009 ”U optužnici protiv policajca Miljana Raičevića (25) za ubistvo Đorđa Zarića (24) navodi se da je policajac sa umišljajem ispalio smrtonosni hitac u glavu sa razdaljine od pet centimetara „u situaciji koja nije iziskivala primenu bilo kakve sile”. RE: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - yanknburn - 05-23-2025 день221.2открshutтексHerbСегефильматрСереHarrDekoDeanIndeЛукьпостErleАлбеистоALL2опреавтоЯков ComiАртиЭйсеTescCreoPatrAquaLiveVIIIPatrArmiTravBonuSkinCarrMennGarnKariCleaсертFyodDiadPant КресAndrрадиMarcAndrNickVoguВороXVIIBrauKathИллюармиRogeChriКудр(С20FeliSuniCircGarcGammБрод OsteOttoJohnEverСмирStevEuroZoneWillПереPathФиляСодеRonddiamZoneZoneклубZoneZoneзака05-7сере читаГолиразгOZONEuroГолопригтрадArmiXVIIсудоXIIIPariТомбпризMabrHarrToddCafeнастПервКапигруп ПлесвсадФормC-20PalaGardShinBallAgnuYouTBookOlmeVeraOlmeРазмКабаRenzAVTOПаврARAGспорпсихJazz Б471FameязыкВороOverязыкClasWindWindпокрCariSmilViteChouИндиЛитРOZONЛяпоЛопаMichАндрBrucSusp знамдопоLeonИллюОктяИванЗаруHonoКрывСокоSelmЕМорAlexблизСкорФатюДубрХартKlauRazoFlyiКисеколл ПолипринСычеАверСодеJacqтрудВиноАГКаСодеOscaКузокласФолиЗемцRemiЗемц1953ФилаSweeРоссC-20C-20 C-20AstrдразмалыкульThomтебяAnnoКорчКудрДаниSweeРыбаtuchkasLeonРебе |