![]() |
Инсајдер о фудбалској мафији - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Инсајдер о фудбалској мафији (/showthread.php?tid=1263) |
Инсајдер о фудбалској мафији - Skrimo - 02-05-2008 и шта кажете на јучерашњу емисију све више се коцкице поклапају Миловановић,онда овај нови наш играч Блажић...није ни чудо што је пикси побегао. Инсајдер о фудбалској мафији - Woodoo - 02-05-2008 Управо су јавили да су ухапшени Џајић, Цвеле и Милош Маринковић. Инсајдер о фудбалској мафији - Skrimo - 02-05-2008 само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале. Инсајдер о фудбалској мафији - UrbanBaby - 02-05-2008 Вози Мишко... :tenk Инсајдер о фудбалској мафији - archer - 02-05-2008 Quote:само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале. Већи лопови јесу од ових наших, али ми се чини и да су већи махери за прикривање истих. Али мислим да ће и они долијати. Бринем се да неће долијати тзв. менаџери они који јесу и нису споменути јуче у инсајдеру, како ми се чини они су недодириви. Инсајдер о фудбалској мафији - Woodoo - 02-05-2008 Quote:само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале. На Фоксу су јавили да је Зечевић напустио земљу. Видећемо да ли је тачно. Инсајдер о фудбалској мафији - Skrimo - 02-05-2008 Такође је и Терзић отишао на "усавршавање" у Енглеску Инсајдер о фудбалској мафији - STELLA ROSA - 02-05-2008 Лопови свуда око нас :bes Инсајдер о фудбалској мафији - nisam_zdrav - 02-05-2008 Quote:Skrimo Wrote:само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале. Пре неколико година на једној листи Зека је заузео 15то место међу најутицајнијим људима у земљи Србији... Још када се узме у обзир да је још са Слобом шуровао око пара и "куповао" себи слободу да ради са Партизаном шта хоће, а то исто Звездини тада нису пристали (Цвеле нестао из клуба) и да је после 5ог брже прелетео код нове власти него било ко други довољно говори о шанси да исти буде ухапшен... Ако се и планира његово хапшење он то зна одавно, он је одавно средства пребацио где треба и наравно сву одговорност оставио на неким несрећницима који су имали "привлијегију" да раде за њега... Инсајдер о фудбалској мафији - Woodoo - 02-05-2008 Са Зечевићем ће ићи много теже зато што је он затупник Газпрома за Србију и питање је колико је важан за потписивање уговора са Русима око куповине НИС-а. Време ће показати да ли ће власт и на њему да покаже зубе јер као што је рекао нездрави много је утицајан у политичким и криминалним круговима. |