![]() |
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. (/showthread.php?tid=1251) |
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Милош - 12-05-2007 Пренето са једног другог форумаЧ Quote:uhapšen zbog pokušaja ubistva pripadnika žandarmerije Ово је јебено невероватно ![]() Стока још жели момк да накачи покушај убиства и тиме му упропасти живот! Морамо се организовати ПОД ХИТНО! Предлажем да се скупе паре на Болтоне овом момку за адвоката или нешто слично! Не смемо дозволити ово :megafon Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Војник_севера - 12-05-2007 Keрови су превршили сваку меру.Све је ово режирано да би оправдали тај курац од закона који су сами донели,а када се јавност окренула против њих због дебилних одредби овог закона једноставно су морали да произведу овај инцидент.Све је то повезано,распад фудбала код нас везан за репрезентацију ,домаћа лига такође,приближава се приватизација клубова .Зна се шта су и ко су Делије и која је наша снага.Неко хоће да да купи клуб за мале паре,а ми смо му једина препрека у том злочиначком подухвату. Сам инцидент је толико провидан да само ретардиран човек не може схавтити шта се крије иза свега.Још су изврнули чињенице да је тај назови чубар реда и закона пуцао у масу и изазвао опасност широких размера, Одувек су хапсили људе,подижући смешне оптужбе.Али ово сад је толико мрачно и дегутантно да једноставно не могу да опишем сав бес који ме обузима због свега овога.Све што се десило је кулминација насиља и самовоље једне корумпиране и неиживљене полиције и црнофотељаша затворених у мишије рупе над часним и поштеним људима који за разлику од њих имају нешто што се зове образ,али добро они не занју шта та реч и значи.Шта значи ложову и комплесашу Јочићу и његовој камрили ова реч,апсолутно ништа. Ничија до зоре није горела па неће ни њихова. Држте се браћо у њиховим мрачним казамтима јел правда је на вашој страни! Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - RedSpartans - 12-05-2007 Оваква хајка на навијаче пре свега на нас није запамћена, данас у неким новинама пише навијачима ће бити суђено "само" за насилничко понашање,док у другим Короман изјављује да неби своју децу водио на утакмицу, могуће је да су новинари све то преувеличали(неби им био први пут).На све ове изјаве велики утицај имао је званични став клуба, јер кад се клуб тако опходи према њима што неби и ми и зато треба жестоко реаговати и прозивати их на следећој текми. Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Актер - 12-05-2007 Quote:11. Када ће бити покренути кривични поступци против полицајаца одговорних за тешко рањавање Милана Васића (14 год), пребијање навијача у Нишу, Вршцу и Пиониру, када су видео снимци и сведоци доступни свима? Вероватно никада док су на власти лопови, док су министри лопови и криминалци и док су државни проблем у тренутку распадања државе навијачи!!! Нажалост... Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Radza - 12-05-2007 Sistem i njegove Aparate je izlisno komentarisati. Ono sto ne smemo da si dozvolimo je da Uprava prodje bez debelih kazni, nezapamcenih, i to elegantno, bez nereda - odavno vec sever nije goreo na ino utakmicama, pa da vidimo koga ce Biznismeni da se odricu usta ih jebem pogana. Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - DelijaHH - 12-06-2007 И на крају Звезда да испашта због свега?! Сад си га стварно рекао... Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Red Star Forever - 12-06-2007 Кад дајете предлоге дајте оне који су стварно конструктивни... То горење је већ копија нечега што су радиле комшије и тотална глупост је копирати некога ко ти је ривал а уз то направише штету већу него да су имали нормалан активан бојкот, а постоји још милион добрих начина да се избојкотује или отера непожељна управа... Наравно ово је само моје мишљење... Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - UrbanBaby - 12-06-2007 Quote:Кад дајете предлоге дајте оне који су стварно конструктивни... Каират! ;pljuga Демонтстрација дисциплине и снаге Севера који је масовношћу и тишином исказао незадовољство и шокирао јавност. Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Red Star Forever - 12-06-2007 Колико су сви заокупљени навијачима и скрећу тему од много битнијих питања за државу у овом моменту говори и писање најстарије српске новине, текст из Политике не желим да кометаришем, али ко хоће да прочита нека проба, смучиће му се већ при почетку... http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=50030 Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - Skrimo - 12-06-2007 овај текст кад сам прочитао прво сам мислио да је то неки коментар са у92 сајта,кад сам видео да није мислио сам да је то фазон из курира,преса,газете или тако тих новинара и кад сам на крају видео да је из "озбиљне" политике не знам није се вратило слобино време,ово је горе од тог времена. |