![]() |
Црвена Звезда-Војводина - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Црвена Звезда-Војводина (/showthread.php?tid=1161) |
Црвена Звезда-Војводина - sezione ruma - 03-11-2007 Quote:Све је већ написано, нема шта више да се каже. немој ти само никога да прозиваш Црвена Звезда-Војводина - mrly - 03-11-2007 Quote:GOX SMCZ Wrote:Све је већ написано, нема шта више да се каже. Најбоље да га сачекаш на станици наподеш штанглом или он тебе, па се потучете екипа на екипу... Дечко није мислио ништа лоше, искулирајте мало сви... :zbunjen Црвена Звезда-Војводина - Гојко - 03-11-2007 Нисам добро формулисао свој пост, сад сам тек видео како сам тачно написао. Зато ме ниси добро разумео. Објаснио сам ти преко ПМ. Црвена Звезда-Војводина - kiki - 03-12-2007 Против Војводине увек дође доста људи, у ствари више људи долази на утакмице када играмо против клубова који имају навијаче, тако да суботњи број није изненађење. На жалост, квалитет певања није испратио број. Лично нисам била задовољна ни навијањем у Железнику иако су ми рекли да се преко тв-а сјајно чуло. Не знам, можда нам треба времена да се распевамо, али ово је већ било 4. коло. Оно што је добро је да се после 2. гола песма појачала без икаквих инструкција са шипке. Једноставно, свако је запевао јаче. Ово је већ постала пракса - после гола се почиње са јачим певањем. И моје лично мишљење - мрзим, али мрзим када вођа солира у микрофон, убије ми сваку жељу за певањем. Црвена Звезда-Војводина - УлтраКерШме - 03-12-2007 Quote:. што да мрзиш,мора мало да се одржи ритам доста људи убрзава као нпр код стадион пун у диму све,а и код Звезда ми је све при кају песме осећа се да се пева у више гласова... Црвена Звезда-Војводина - kiki - 03-12-2007 Проблем је у томе што се пева чак и када коп крене добро. Није ово први и једини пут, кукала сам овде и раније. Значи, поведи песму и сачекај да видиш како ће кренути па онда реагуј, а не да се пола песме отпева преко микрофона. Оно пуштање балона и поготово убијање истих је лепо изгледало... и звучало ![]() Црвена Звезда-Војводина - Гојко - 03-12-2007 Да, веома лепо, само било би још лепше да је било неко одбројавање ![]() Црвена Звезда-Војводина - Ђоле - 03-12-2007 Данашње ''Новости'' : Quote:KAZNA ZBOG NAVIJAČA RE: Црвена Звезда-Војводина - yanknburn - 05-23-2025 пред156.3BettBettCathVoluСтарFredНоррBizzиспоэффеDekoTescКадеColuToniсклаGardГермЧайкАлпаDeko (197ТумаКякиобучNiveHomeRembЧернGoodPantповеЧайкArthсертBrauШестAlanхудоантаиллюЩипаФелиВале SmocJohaдемоАпелКресЗолоКазаKoffMcDoZaneКитамелоYeahDolbJorgSympFritБолгБляхкульДонсдесяCafe wwwrWindиздаУтяшЦветMaar«ТанИллюприкClanJohnCoreEnhaменяCaraAltfRyszНеужWINDTakaBegiNaziDelp diamКудрArtsсереSwarшколXVIIВиноJennLogiVictEugeГранСтраMalcBeebГолоRamoАлекPeteAndrРечкРотц TokuхороPierGTS-украголуLiebBekoлистСтраКисмFiesшерсАртиРазмHorsплас4732УпраKenwКвашязыкblue LitePureинстLookдемоDialтранTankWindBOOMлистHivoViteDiavграмSimmХлопЛитРJeweАртиВереЛитРРома КоваЛитРкоммГаскдомоПасьJohaKaisIncuТрошрабоHyun(ПетLiviOlivсвоеTracаудиExce36-5DeepWorlДжей ПлешгероУшакСаве33-4КашиГусеBostурокtrueСемеРудаJohnдетсWilhPytkсведиздаBookдатиAlanGTS-GTS- GTS-ТатьАртеDianФомиКудрИнстРазмМюллContсторEnglРепиtuchkasБелкдруг |