![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 01-18-2006 Quote:Crnogorski prvak da igra kvalifikacije za LS?! Hehe, a Zeta ispade od Sirokog Brijega. Jebale ih njihove kvalifikacije i liga. Ima da ih siptari i bosanci :jebanje Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 01-19-2006 Quote:Quote:Na kraju su se klubovi dogovorili oko cijene, ali ne i da igrac predje u nas klub. Veoma logicno...:zbunjen :nene A sta si mi sa time htio reci?! Da nisam u pravu?! Procitaj onda jos jednom onaj text, koga je postirao Kiza. Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 01-19-2006 Cijena nije bila problem, vec Buduchnost nije htjela pustiti Lakica u nase redove, jer ga treba u borbi za opstanak. Odlasci / Dolasci - Бока - 01-19-2006 Japanci plaćaju Suzukija u Zvezdi! Japanac je sve bliži Crvenoj zvezdi. Takajuki Suzuki (29) može polako da počne sa pakovanjem kofera pošto je predsednik Kašime Hiroši Ušiđima najavio da će transfer biti realizovan narednih dana. Možda već u četvrtak, po povratku na posao, predsednik crveno-belih Dragan Stojković obelodani završetak priče. Vesti iz "zemlje izlazećeg sunca" dobar su predznak... - Skoro da smo postigli dogovor - istakao je za japanske medije Ušiđima.- Ostaje samo da narednih dana preciziramo neke sitne detalje, što ne bi trebalo da bude problem. I sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović očekuje da će reprezentativac Japana već prvih dana naredne nedelje doći u Beograd i obući crveno-belu "desetku". - Sve ide po planu, ali ne želim ništa da preudiciram, dok ne bude stavljena tačka - rekao je Stojanović. Čitav aražman trebalo bi da bude sklopljen na dve godine u vrednosti od oko dva miliona evra! Kompanije iz Japana isplatiće novac kroz sponzorstvo, a za uzvrat, jedna velika TV kuća imaće prava prenosa utakmica Crvene zvezde u Japanu, od domaćeg šampionata do međunarodnih takmičenja, sve dok Suzuki bude na "Marakani". Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 01-19-2006 Shopping na "Marakani" 19.01.2006 00:50 "Marakanu" ovih dana opsedaju brojni emisari inostranih klubova, kako bi od čelnika Crvene zvezde isposlovali dozvolu za transfer nekog od fudbalera sa reprezentativnim pedigreom. Promene radi, poslednjih dana Nikola Žigić nije u prvom planu menadžera stranih ekipa. Kao da su svi oni shvatili da od tog posla neće biti ništa, jer su čelnici "crveno-belih" čvrsto rešeni da zadrže gorostrasnog centarfora do juna, pa su svoju pažnju usmerili na levog beka Aleksandra Lukovića. Juče se pojavila konkretna ponuda Monaka za mladog reprezentativca, vredna tri miliona evra. "Kneževi" su bili raspoloženi za razgovore ne bi li u što kraćem roku našli adekvatnu zamenu za Patrisa Evru, od skoro saigrača Nemanje Vidića u Mančester junajtedu. Ipak, otišli su neobavljenog posla, isto kao i predstavnici italijanskog Udinezea, koji su se u sredu pojavili kao zainteresovana strana. Još nije poznato koliko su predstavnici kluba sa Friulija ponudili para za Lukovića, ali je jasno da predsednika Dragana Stojkovića Piksija nijedna suma nije mogla da pokoleba u stavu da do juna neće biti odlazaka sa našeg najvećeg stadiona. Sa druge strane, iz Japana je stigla ponovo zvanična potvrda da se razgovori oko angažovanja Takajuki Suzukija razvijaju u željenom pravcu. - Sve smo dogovorili sa Crvenom zvezdom, ostaje još samo da naš igrač potpiše ugovor, rekao je Hiroši Ušiđima, predsednik Kašime, za englesko izdanje japanskog dnevnika Dejli Jomijuri. Pored Suzukija, Zvezdin dres bi u januaru mogli da obuku još Risto Lakić iz Budućnosti i Žan Filip Kaje iz Liteksa, sa kojima će se "crveno-beli" sutra sastati na Kipru. Ukoliko Francuz još jednom pokaže da je kvalitet potreban Valteru Zengi, neće biti problema oko njegovog transfera. U slučaju desnog beka Podgoričana, očekuje se da rukovodstvo Budućnosti prihvati ponuđeno obeštećenje od 300.000 evra, pa da posao bude sklopljen. Za uzvrat bi se u glavni grad Crne Gore preselili Brazilac Fabio da Silva i Boban Stojanović. Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 01-19-2006 Quote:A sta si mi sa time htio reci?! Da nisam u pravu?! Procitaj onda jos jednom onaj text, koga je postirao Kiza. Ne nego mi jednostavno nije bilo jasno sta si napisao. A kako bi i bilo jasno kad si stavio da su se dogovorili o cjeni ali ne i da predje. Pa jebiga... Odlasci / Dolasci - supreme - 01-19-2006 Bane Ivanović ode u Lokomotivu iz Moskve za 2,2 miliona. :bes OFK nije hteo da ga proda nama jer su znali da više love mogu da izvuku od Rusa. Jbg, može im se, kad imaju odlične mlade odbrambene igrače. Koliko su ih samo do sada zavalili i uzeli para (Tošić, Jokić, Baša, Rajković...). Sa Banetom je posao trebalo završiti na početku sezone, ovako možemo samo da se pomolimo da Kaje dođe u Zvezdu. Odlasci / Dolasci - srbski mozart - 01-19-2006 Ako to nije 100%potvrdjeno ja ne vjerujem...Evo negdje sam procitao kako Zenga hoce Janeva iz CSKA Sofija,pa tu je Lakic jos opciji,Suzuki,Kaje i ja mislim da sa Ivanovicem nista nije rijeseno...Ako od te petorice jos dvojica-trojica dodju uz Milijasa to bi bio dobas posao.Ova dvojica mladih ce biti za buducnost planirani, a Djokic pored Zige i Suzukija nece imati priliku za igru.Bice kao i Purovic joker,jer ce japanac morati da igra zbog marketinga.Mislim da ce nam kao i igrac i reklamni taster puno pomoci.. Odlasci / Dolasci - nikola82 - 01-20-2006 Zenga želi najboljeg igrača Bugarske Janev u Zvezdi! Hristo Janev, vezista CSKA iz Sofije, mogao bi da postane novo pojačanje Crvene zvezde. Reprezentativac Bugarske, koji je letos proglašen za najboljeg fudbalera tamošnjeg šampionata, još prošle godine je impresionirao Valtera Zengu, koji je sada izrazio želju da ga dovede na Odlasci / Dolasci - Maximiliano - 01-20-2006 A evo sta kaze Dujkovic u vezi naseg Dramana: - Draman je izuzetan fudbaler, sjajnih brzinskih i tehničkih mogućnosti. Žao mi je što ne igra kod Zenge. Mislim da Italijan greši što ga forsira na poziciji desnog beka. Kod mene Draman igra u veznom redu, u manevru, po desnoj strani. Dao je četiri gola na pripremama i od njega mnogo očekujem na Kupu. Pa sad procenite i sami koliko je dobr ili los. :zbunjen |