![]() |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827) |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Konstantin - 05-10-2006 [quote="Izvor B92"]U utorak je odr Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Losmi - 05-10-2006 Pazite ni meni se nimalo ne svidja uplitanje politike u sport pogotovo u nas klub,ali treba svakom dati sansu da se pokaze,ne treba odmah biti u fazonu mars iz Zvezde...mozda ce biti pozitivnih stvari...uostalom pogledajte kosarkaski klub ja recimo onog vesica prezirem ali da nije bilo njega i Zike pauka ko zna gde bi smo sad bili,mozda bi se kosarkaski klub i rasformirao ili bi igrao u drugoj ligi tako da sto se mene tice bilo ko da dodje ako pomaze Zvezdi dobrodosao je. Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Бока - 05-10-2006 To "sta bi bilo" "kako bi bilo" i sl. o tome je glupo raspravljati. I nije bas svako dobrodosao... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - slawisha - 05-10-2006 Imajmo poverenje u Piksija, 4 godine je saradjivao sa Lekovicem i on najbolje zna o kakvom se coveku radi i da li treba da bude u Zvezdi ili ne! Stojkovic ne bi nista uradio na stetu Zvezde, mislim da je to svima jasno... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - meekats - 05-10-2006 Cestitke timu i rukovodstvu na DUPLOJ KRUNI! 2x ![]() Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - DelijaHH - 05-10-2006 I KUP JE NAS!!! Koji sam samo sok dozivio! Nisam bio u prilici da pratim susret, ali sam mogao vidjeti rezultat na videotextu od ARD-prvi njemacki kanal. Tamo stoji 4:2 pp za OFK!!! Rekoh, pa nije vrag da ponovo neki "mali" klub na nas racun osvoji trofej. Skoknem odmah u internet na SC i tamo stoji od 0:2 do 2:2 itd... kad tek onda vidjoh da se radi o "duploj kruni" ![]() ![]() ![]() E tada sam 50 kg olaksao! ![]() Kad se neko od vas vrati, neka slobodno napise kako je bilo! Zivjeli! Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - srbski mozart - 05-10-2006 Nije bilo lako,mada je to bila dobra utakmica,nazalost sa losim pocetkom i katastrofalnim sudjenjem.Izgleda da je Krcmarevic,partizanski gad,izdao devizu lomljenja kostiju nasim momcima.Tako se desilo to sto se desilo da OFK od 61 minuta povede sa 2-0,ali dobrim dijelom se mogu zahvaliti i Radjelovicu,koji je po mom misljenju kriv za drugi gol.Morao je brze izaci na ubacenu loptu i prije svega da se izdere na Bisevca koji bi se u tom slucaju sklonio.Mozda je Zenga racunao da bi se golman dobrom partijom u kupu mogao bolje prodati,ali imam utisak da je na golu bio standardni golman bilo bi sve rijeseno u 90 minuta. Treba istaci i smijesno iskljucenje Milovanovica,dok se za daleko ostrije startove nad nasim fudbalerima nisu ni opomene davale,osim kad je onaj "plavac" krvnicki starovao na Bastino koljeno(srce mi stade),tad je i iskljucen.Nije nam cisti penal dosudjen,kada je Milovanovic zbog prigovora dobio prvi zuti... Sreca da je doktor Zigic preuzeo stvar u svoje ruke i iz slobodnog udarca "prebacio " zivi zid ispod nogu i najavio preokret.Razigrao se Djokic,namjestio 2-2 Purovica u 73 minuti. Do kraja smo preko doktora Zigica i Djokica imali dvije kolosalne prilike za pobjedu,ali nije ih slusala lopta... U produzetcima rutinski odradjen posao prvo doktora onda i Basta iz kontre za kup,duplu krunu!!! Hvala doktore Zigicu,sretan ti put!!!Puno uspijeha u daljoj karijeri!!! Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - djura.net - 05-10-2006 ziga je br.1, ali igrac preokreta je purovic! faul za sl. udarac i gol je nacinjen nad purovicem, izjednacujuci gol je delo milanovo a loptu za 4-2 je oduzeo upravo purovic!!! bravo majstori, hvala za titulu i duplu krunu!!! btw - slazem se da je randjelovic bio nasa "najslabija karika" i da je branio samo da ga bolje udamo (prodamo)... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - djura.net - 05-10-2006 ziga je br.1, ali igrac preokreta je purovic! faul za sl. udarac i gol je nacinjen nad purovicem, izjednacujuci gol je delo milanovo a loptu za 4-2 je oduzeo upravo purovic!!! bravo majstori, hvala za titulu i duplu krunu!!! btw - slazem se da je randjelovic bio nasa "najslabija karika" i da je branio samo da ga bolje udamo (prodamo)... ![]() ![]() ![]() Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Maximiliano - 05-10-2006 Sve cestitke nasim igracima na osvajanju duple krune! E, a ove iz marketinga ne mogu da razumem, da neznaju da nam je ovo 21-vo osvajanje kupa!! Alo bre??!! No, koliko smo kupova i titula osvojili, nije lako ni prebrojati! Glodari nemaju taj problem ,njihove trofeje je lako prebrojati , narocito u kup takmicenju. :rofl |