Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-24-2014

Ипак, ко је гледао данас кошарку, по мом мишљењу, а да је навијач Звезде (организовани), не треба да се нервира. Ми бојкотујемо ово такмичење. Није нас било у Лакташима прошле године, а ни данас. Нас ово не интересује.

Требало је да обезбедимо ЕЛ тако што смо требали проћи Русе. Грехота би било да отерамо сада Радоњића, не зато што је ментално ретардиран, него зато што нам треба нови тренер од почетка следеће сезоне, а не да тражимо шок-терапију половином маја. Кад ти неко има проценат шута за тројку мању од 10 посто, онда им забраниш да шутирају, кад не иде. Ал га нико не јебе ни 2 посто.

И да, половину играча треба довести. Квалитетну тројку и даље немамо, довели смо Липовија који не игра. Симоновић нема појма, а ни јаја. Тек ће Бертанс да их обојицу поједе.

И даље стојим при томе, да је Куп Кораћа пуна капа за ову сезону. Као што смо видели данас, не сме се правити од готовог вересија, тако да се дерби и све остале утакмице у фудбалу морају схватити најозбиљније могуће. 6 година једемо говна, и много је тешко отргнути се кад западнеш у катарзу. Само ФК титула лечи ране, ово остало.. није то то. СВИ НА АРМИЈСКИ ПАШЊАК!!!

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - 100%anti crnobeli - 04-24-2014

Шта причаш ти, Кизо, како да нас не интересује? Па не интересује нас Јадранска због трофеја, мада ни то није занемарљиво, већ због пролаза у Евролигу? Какав курац пролаз преко Еврокупа, са којим тимом да га освојимо, кад су тамо у завршници све тимови са евролигашким играчима и буџетом.

Па да нас интересује КАО ГРУПУ, сви би сад били у Арени. Да неће викендаши и симпатизери да носе наше играче до победе? Ово данас је више личило на неутрални терен.. нисмо ми личили на "домаћине".

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Eribo - 04-24-2014

Ни сам не знам како смо дали 70 поена, пошто смо промашили СВЕ!
Нећу да пљујем нити кудим. Само ме занима, дали идемо у квалификације за ЕЛ као први из регуларног тока сезоне ??  Сутра ће и глодари да пукну....лоше за српску кошарку, добро по нас!

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Darko - 04-24-2014

Нисмо ни могли да победимо са шутем за 3, 2/32 .. Опет када је највише требало пукли смо под притиском, Уникс тамо, Цибона кући ... Боле ове Јакине сузе на крају .. Ништа, идемо даље , хоп цуп опет нас чека Еврокуп

Идемо у квалификације, ал' џаба. Само један тим из квалификација иде у ЕЛ, а тамо ће све аждаје бити, са којима нема шансе да се носимо. Па кад распалу Цибону нисмо добили у БГ, чему онда да се надамо тамо.

Оно што ми је најсмешније (најтужније) 2 дана раније, Човић кука, плаче, као продато само 3.000 карата.. па добро бре, он је и сам знао да ми бојкотујемо ово такмичење.. и да ће паре бити тешко повраћене од продаје улазница. Котизација је 150.000 евра, колико карата мораш да продаш плус још да платиш рентирање Арене (бар 35.000е)? Џаба овај трошак.. боље да смо купили неког играча, јер смо на неким позицијама крш

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Darko - 04-24-2014

Зинуло им дупе за паре, ето им сад та Арена, јебала их она, и против Уникса , и против Будивелника, и сада, и против Локомотиве Кубан смо били очајни у нападу, и шуту за 3 поена, у Арени ... Све што је 2 године грађено, пало је у воду ..

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-24-2014

(04-24-2014, 08:21 PM)KizaLion link Wrote: Па да нас интересује КАО ГРУПУ, сви би сад били у Арени. Да неће викендаши и симпатизери да носе наше играче до победе? Ово данас је више личило на неутрални терен.. нисмо ми личили на "домаћине".

Управо тако. Шта нас цигане боли курац за ово. Оставили смо наше играче на цедилу и уз подршку 8 и нешто хиљада симпатизера. Битно је да ми остајемо верни својим принципима и то у ситуацији када је то реално најјаче такмичење у региону па волео га ја лично или не. Узгред буди речено, кроз ово такмичење је и најлакше доћи до Евро Лиге. Тако да, ко јебе кошаркаше. Волела би циганија да поново гледа Евро Лигу следеће године али не можеш у животу да се јебеш а да ти не уђе. Тако нам и треба. Боље нисмо ни заслужили...

(04-24-2014, 08:26 PM)Eribo link Wrote: Само ме занима, дали идемо у квалификације за ЕЛ као први из регуларног тока сезоне ??

Има још 2 опције за улазак у Евро Лигу. Један начин је кроз додатне квалификације што је много јебено тешко а други начин је да постанемо прваци Србије. Буде ли гробље сутра пукло од Цедевите, биће клања на крају Српског првенства.

И сада ће као по добром старом обичају да настане пљувачина и да ова тема добије нагло на популарности као што сам и предсказао у упису од пре неколико дана.

Север, првенство Србије ништа не одлучује у погледу пласмана у ЕЛ, он служи само за престиж. Финалисти Јадранске иду директно, 1. из лигашког дела у квалификације. То је то.