Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 09-27-2013

Поента и јесте у томе да би био само један који менаџерише, а овако то ради њих петорица и Мишко таксиста  ;D

Ако је цена доласка Муслина укидање спортске комисије и одлазак (не)способног спортског директора, ја сам за!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - mauzer - 09-27-2013

Муслинов долазак је немогућ јер је за његово стање поприлично сам крив и морао би да полиже све што је направио а такође ту су и многи чланови управе који су на тако његово скандалозно понашање одговорили скандалозним контрапотезима
Не треба отварати старе фронтове имамо довољно садашњих
Стојадиновић је за садашње стање крив нечињењем много више него чињењем дауда је један од најбољих Стојановић није био његов избор  Стојадиновићевакривица је што се довољно не пита уосталом Џаја се не пита ско ништа зати ивако и јесте

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 09-27-2013

Однос Муслина и Џаје, а колико се сећам и наше навијачке групе (без обзира на наслове на разним порталима где се као узорак Делија узимају Звездаши који остављају комантаре на вести), је дебело нарушен. И ако дође ту до помирења, то би било вештачки. А није ли довољно вештачко све ово што сада имамо у Управи? Такође, мислим да је за помирерње и касније евентуално заједничко функционисање неопходан посредник. Као такав би се вероватно изабрао неко од постојећих потпредседничких кадрова, тако да отпада идеја да тренер буде и тим менаџер, јер они остају, а отпада и могућност да му се не намеће ко ће да игра. Без посредника и да дође до помирења било би држи воду док мајстори оду. Мислим да би степен лоше атмосфере у клубу достигао тачку усијања. Не треба нам још и Муслин на сву муку.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 09-28-2013

Да, да се случајно не доведе неко ко ће да наруши феноменалне односе на релацији чланова управе, управе и играча итд... .

Оно што је лоше треба мењати, увек било и биће. Нема више шта да се чува и да се нарушавају односи. Односи су већ до те мере нарушени да тренутној управи као и тренеру ни бог сам не може више да помогне. После 6 кола ми већ заостајемо читавих 6 бодова. Испали у Европи а нисам ни успео да се вратим са мора... . После колико одиграних кола ћемо да скапирамо да су ствари до те мере лоше и да треба извршити корените промене?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 09-28-2013

Quote:Dnevnik Zvezdinog potpredsednika
Šta kažeš, bre? Ko će mene da smeni? Znaš ti ko je mene doveo, alo? E pa njega i neka zovu, pa neka mu se žale. A ne smeju, a? Ehehehe, ne može njega svako da zove. A meni se javlja svaki dan. Brat moj!

Nego, šta ćemo da radimo? Kako s čim, ova privatizacija i to. Šta kažeš? Ovi idioti opet izgubili? Nisam gled`o, bio sam na nekom ručku, znaš već s kim. Ehehehe, jeste... Bio i onaj ministar, zamenik, šta li je, kaže da nam ide dobro, samo tako da nastavimo. Ima i on nekog malog da nam preporuči. Kolumbijac, Brazilac, nemam pojma, meni su svi oni isti. Ma šta ti je, kakva proba, potpišemo ugovor, neka trči malo. Ne bi nam bio prvi put. Ajde, završi mi to.

Nego, da mi središ i one nove fotelje. Kanc da opremim, da sija. Tamo na stadionu, da. Šta ima bre, predsednik da se ljuti? Zna se ko je za mene predsednik, ehehehehe...

Цитирао сам део о потпредседницима из одличног Моццартовог текста који је Звездаш поставио. Захваљујући подебљаним деловима текста постаје јасно да су потпредседници на неки начин недодирљиви и да могу да раде шта им је воља. Не мирим се са тим да то тако мора да буде, али реално је да је све друго склоно променама осим њих. Тренутни пожар би ваљало некако гасити, а не доливати уље на ватру да се он још више разбуктава. А Муслин је управо то уље.

http://www.mondo.rs/a618968/Sport/Fudbal/MONDO-Muslinov-uslov-bez-Dzajica-Stojadinovica.html

Ево још једног текста везаног за Муслина. Да ли мислите да би навијачка група Делије Север пристала на овакве услове?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 09-30-2013

Да се осврнем мало на јучерашњу утакмицу.
Надам се да је Стојановићу дошло из дупета у главу да Звезда мора да игра са два шпица у домаћем првенству. Надам се да ће да му дође из дупета у главу (у случају да преживи до полусезоне), да нам треба бар једно крило + Лазовић. Много нам фали ширина у игри, поготово на ужим теренима, где нас набију у средину и ми не знамо шта ћемо.
Лепо је то што смо им набили 5, што је Мрђа скинуо мрак, Дауда и Милијаш постигли сјајне голове... Међутим прва половина другог полувремена је забрињавајућа и то поприлично. Разлика између утакмице са Доњим Сремом је та, што Спартак није искористио своје шансе, а Срем јесте.
Лако су могли да нам приђу на 3:2 па да настане фрка и повуци потегни. Уместо да смо рутински приводили утакмицу крају.

Позитивно је да ће бар нападачки део екипе надам се, убудуће да игра са више самопоуздања. Штета само што Печник није дао гол у првом после наше најбоље акције на утакмици.
У одбрани шкрипи и даље, што се видели на почетку другог, мада за оно сноси одговорност комплетан тим, не само задња линија.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 09-30-2013

Хтео сам и ја нешто слично да напишем. Петарда свакако импонује. Мрђин хет-трик радује и мислим да када би дигао форму на ниво игара из Војводине да би добили озбиљног голгетера. Мене лично радује и гол капитена ''у свом стилу''. Надам се да ће му се овим подићи самопоуздање, јер дефинитивно да квалитетнијим издањима он итекако има шта да покаже на терену. Мене радује и често оспоравано залагање. По оној кишурини су и на 4:0 уклизавали, борили се, показивали да им је стало. И врапцима на грани је сада јасно да мора да се игра 4-4-2.

Брине период између трећег и четвртог гола, када смо имали празан ход, када је Спартак био бољи и опет смо без потребе пружили шансу Бајку да се истакне.

Говорећи о Бајку, морам да споменем и селектора, врлог Синишу Михајловића. Њему је голман који је јуче примио 5 комада трећи избор у репрезентацији. А на питање о Бајку, који је у животној форми, је одговорио да га неће звати јер има 3 голмана. Јел проблем можда што Бајко нема менаџера?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 09-30-2013

Добар резултат,охрабрује,али мора да се игра стабилније.У нашем превенству играо бих чак и 4-3-3,али то подразумева беспрекорну физичку припремљеност,а нисам сигуран да можемо то да испратимо.Овако са 2 шпица изгледамо солидно.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 09-30-2013

Ако сте читали изјаве тренера, он рече да ово не мора бити прави рецепт са 2 нападача и да није одустао од игре са једним нападачем. Али ми немамо нападача типа Ибрахимовића који ће сам себи да створи шансу. Ово са 2 нападача је изгледало добро и мислим да би требало то да се форсира убудуће. Чак и Оњило у тандему са било ким може да покаже много више него када је сам. Видећемо шта ће даље да се дешава.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 09-30-2013

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/240601/Vucic-Arapi-nazalost-nisu-zainteresovani-ni-za-Zvezdu-ni-za-Partizan

Пичкоусти сад тврди да Арапи неће, па ко хоће? Вратићеш се на свог старог другара Мишковића..

"To nije ni društveno, ni državno preduzeće to su udrzuženja građana to je Alajbegova slama koja se zasniva na tome da treba da uzme nešto para od države da državi deo nečega ne plati, da pravi loš biznis, da bude u dugovima između 30 i 50 miliona evra i da država od toga nema ništa", rekao je Vučić.

Овде има доста истине, ал кад смо продали играче 1992. а паре узео Слоба, онда смо имали изврнуту ситуацију. Сад лепо Звезда да тужи бившу СРЈ, ради пребијања дугова.