Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 08-31-2012

То је то брате! Ако негде запне, Аца Вучић ће да загрми на Толета-Волета како ће проћи ко Секулић у Агробанци ;D >Sad и да ће му послати инспекцију да му нађу и црно испод копита..
По цену грађанског рата, морамо узети титулу и направити екипу за ЛШ или групе ЛЕ.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 08-31-2012

Сад или никад, јачи него икад!!!  ;D

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - фрактура - 08-31-2012

Ма биће ово добра сезона, да га јебем..Биће и пуна Маракана, Београдска звона звоне и На Маракани опет песма стара, и најмногољуднија шетња до Калиша, емоције, инаћење, лудило опште, финале купа у Новом Саду...свега ће бити.  ;D Шта има да тугујемо као неке бабе, очајавамо, падамо у депресију...навијамо за Звезду то је довољна радост.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 08-31-2012

још само да направиш неки клип-најаву да разбијемо ову летаргију  ;D

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 08-31-2012

Никако не могу да разумем како можете после онакве добре утакмице да остављате овакве коментаре?Овде многи људи пишу из крајности у крајност.Ја разумем да је свима прекипело много тога,да смо сви синоћ остали ко покошени,да много боли што 5 годину за редом не играмо у Европи.
И кренули сте да причате о менталитету.
Па какав је ово црни менталитет да после овакве утакмице и залагања играча пљујете на њих као на највеће аматере,а кад се изгуби у првенству од разних Јавора,Смедерева,Радничких и остале дружине,тада је пола људи с оптимистичним ставом:"идемо даље","сада још јаче","шта кукате само" и да ненабрајам шта се овде пише после првенствених утакмица.
И кренули сте да причате да је можда добро што смо испали ???
Никада не може бити добро када се изгуби или испадне.
Објективно је то да свако зло некада има и добру страну из које можете да  извучете поуку,а поука је да ова управа мора напоље.Да смо прошли даље мислим да би Лукић почео са манипилисањем и демагогијом и да би опет лако и ласкаво придобио људе.
И стварно не разумем да после 3 утакмице овако  пљујете на једног доброг тренера и великог Звездаша?
Страшно је глупо и непромишљено рећи да човек није имао добру тактику синоћ,и не разумем ове изјаве:"Са овом игром нећемо далеко догурати".Па какав смо ми то народ човече?
Не знамо шта хоћемо више  ???Да смо од Борче изгубили 3 пута би мање овде било уписа и не би оволико негативну енергију увлачили,као што радите после ове утакмице.Е то је по мени тотално погрешно и то нас тек далеко не може одвести.
И кренули сте да причате како би Роби имао тактику бољу за овај меч?
Па мени је 1000 пута дража оваква игра,него она тактичка и бункерашка као против Омоније,таква игра је и највише уништила светски фудбал.Сале је добар тренер и то ће време показати,и човек је стварно заслужио велико поштовање и размевање.И лепо је рекао некадашњи играч Звезде Станислав Караси,да је заправо и добро што је Роби отишао јел та тактика није за овај српски фудбал,а такође и по мени је лично имао неке кадровске грешке.
Објективно је то да су синоћ одбрамбени играчи били и голгетери и нападачи,напад се веома слабо показао,а и у одбрани је било грешака,јер је и средина  лоше функционисала, ретко да су који продор зауставили,тако да је одбрана већину послова обављала.
По Салетовим трасфер жељама одмах видим да је први то уочио,да у одбарни фали бар минимум још један,такође и на средини и у нападу.
Онај задњи гол што смо примили није никако смео онако да се догоди,по мени је Максимовић требао главом да проследи до Бајка,а не онако сивоњски да скаче,Максимовић је ту по мени највећи кривац,Бајко је морао у том тренутку било шта да предузме.
Ја би лично волео да има неки бољи снимак,да коначно утврдимо сви да ли је стварно био пенал?
И само кад размислим против кога смо ми изгубили ???
Изгубили смо против клуба који нема ниједног играча из своје омладинске школе,изгубили смо од клуба коме 90 посто играча чине странци,изгубили смо од афричке колоније,изгубили смо од тима који има буџет да купи целу нашу лигу.
И кад све то упоредим мени је милион пута драже када видим српску децу која су прошла Звездину школу од малена,који од првог дана свог живота навијају за Звезду,клуб који  неколико година није могао да игра у Европи због тога што нам је владао Милошевић.
Поносан сам на то када видим да у оволикој немаштини наша браћа на северу одвајају од залогаја да себи приуште највеће задовољство у животу,а у том тренутку и заборавиш да ће ти требати паре у овој кризи,јер Звезда је живот,а за живот се жртвујеш и бориш.
И када видиш да неко са толиким снобовским стандордом на твом стадиону дође у толико мизерном броју,и кад видиш сузе твојих играча,и смех Француских,бићеш увек поносан на то што си Србин и Делија.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - V O J V O D A - 08-31-2012

Старији навијачи  сигурно се сећају сезоне 89/90, kада смо имали моћан тим, играли куп УЕФА,    у двомечу са Келном после победе на Маракани од 2:0, изгубили у Kелну 3:0 поготком у последњим тренуцима игре и тако испали.

Тај пораз  болео је  једнако kао oвај против Бордоа, али смо те сезоне освојили титулу a наредне сезоне 90/91 харали и покорили фудбалску Европу.

Даће Бог да се историја понови, да oве сезоне титула буде наша, да наредне сезоне прођемо у групну фазу Лиге Шампиона, то би био подвиг раван оном из 91. рачунајући стање у којем се клуб тренутно налази.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 08-31-2012

(08-31-2012, 03:09 PM)V O J V O D A link Wrote: Старији навијачи  сигурно се сећају сезоне 89/90, kада смо имали моћан тим, играли куп УЕФА,    у двомечу са Келном после победе на Маракани од 2:0, изгубили у Kелну 3:0 поготком у последњим тренуцима игре и тако испали.

Тај пораз  болео је  једнако kао oвај против Бордоа, али смо те сезоне освојили титулу a наредне сезоне 90/91 харали и покорили фудбалску Европу.

Даће Бог да се историја понови, да oве сезоне титула буде наша, да наредне сезоне прођемо у групну фазу Лиге Шампиона, то би био подвиг раван оном из 91. рачунајући стање у којем се клуб тренутно налази.
Узео си ми речи,веруј ми цело јутро на ту утакмицу мислим јер сам и био у Келну и знам како се сада осећају наша браћа која се враћају а  вероватно и играчи.Ко непада тај се и недиже,да се врате дани...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - white power - 08-31-2012

цитат једног нашег старијег вође:
"Најгори део сценариа нам тек следи, схвативши да је догорело до нокта дебели Гуда Весић има и резервну варијанту. Кад је истрошио Робија и Лукића једини начин да опстане у клубу да из нафталина извуче ''легенду'' у виду бившег председника од кога је и почела пропаст нашег клуба. Тиме ће купити време јер дотичног ''воле'' навијачи а пошто не може одмах да се нешто озбиљно уради јер треба ''времена'' (о колико смо то пута у задње време чули) дебели гуда Весић и његова булумента ће имати још две три године времена да черече нашу светињу и да је дефинитивно униште и да доживимо судбину Глазгова. Није не могуће да ће нам ''наш велики и вољени председник'' и донети можда титулу из разлога јер су и комшије у расулу али то не значи ништа јер ће нас у европи опет неки Рен или њему слични опрати са 6-7 голова у нашој мрежи. плаче ми се због Робија, плаче ми се због Звезде..........."

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 08-31-2012

(08-31-2012, 05:27 PM)white power link Wrote: Гуда Весић има и резервну варијанту. Кад је истрошио Робија и Лукића једини начин да опстане у клубу да из нафталина извуче ''легенду'' у виду бившег председника од кога је и почела пропаст нашег клуба. Тиме ће купити време јер дотичног ''воле'' навијачи а пошто не може одмах да се нешто озбиљно уради јер треба ''времена'' (о колико смо то пута у задње време чули) дебели гуда Весић и његова булумента ће имати још две три године времена да черече нашу светињу и да је дефинитивно униште и да доживимо судбину Глазгова.

(08-31-2012, 11:13 AM)KizaLion link Wrote: Ако негде запне, Аца Вучић ће да загрми.

Немојте схватити злонамерно ово спајање цитата, једноставно то су две веома повезиве ствари.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 09-01-2012

Већ сутра треба дати јасну поруку уништитељу СД Весићу: МРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ.Немој мо да заборавимо да нам је ове год.највећи конкурент Воша а не нк.мали патуљак.