Delije
Судбине Звездиних екс-играча? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Судбине Звездиних екс-играча? (/showthread.php?tid=1024)

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Majka Mara - 02-20-2009

Фудбалери Црвене звезде и Олимпијакоса одиграће крајем марта пријатељску утакмицу у Београду у част Дарка Ковачевића, који је због здравствених проблема окончао играчку каријеру пре месец дана

Преговори два клуба су већ почели, а утакмица би била организована крајем марта у термину утакмица квалификација за Светско првенство.
- Волео бих да се опростим од фудбала на утакмици између Олимпијакоса и Црвене звезде, два збратимљена клуба у којима сам играо. За сваки тим бих одиграо по десетак минута, што би био најлепши начин за завршетак каријере - рекао је Ковачевић.

Он је средином јануара оперисан у Шпанији, након што су лекари у Грчкој констатовали да због сужених артерија има висок крвни притисак. Њему је у Сан Себастијану урађена коронарна ангиопластика.

Ковачевић (35) је у каријери играо за Пролетер, Црвену звезду, Шефилд, Сосиједад, Јувентус, Лацио, а у Олимпијакос је стигао 2007. године. Он је за репрезентацију Југославије одиграо 55 утакмица и постигао 10 голова.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 02-20-2009

Утакмица ће се највероватније играти 28.марта, као што сам и навео.

Требало би да нас буде што више,и да се опростимо од једног великог играча...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - CEBEP - 02-20-2009

Још мало о понашању клуба према својим легендама... У питању је недавно преминула легенда клуба Ђорђе Миловановић (Ђока Бомба)

Преузето из Монда:

Quote:...Потом је уследило питање: "Због чега није одржана комеморативна седница поводом смрти легендарног фудбалера Звезде, Ђорђа Миловановића?"

Образложење за нову бруку клуба је било прилично немушто, да су челници били на сахрани, послали венце и изразили саучешће, али и да екипа није била у Београду у то време!?

Остаје питање какве везе има присуство играча са комеморативном седницом, а и да има везе, истина је да су играчи тада били и тренирали у Београду, а капитен Ненад Милијаш је чак присуствовао сахрани...

Танасијевић није дао одговор на питање да ли ће неко сносити одговорност због овог пропуста, али је рекао да "седница може да буде одржана и касније".

На питање: "Да ли ће?", председник је одговорио: "Хоће", тако да ће Црвена звезда вероватно постати једини клуб, који ће комеморативну седницу поводом смрти своје легенде одржати после његове сахране.

Не знаш просто да ли да плачеш или да се смејеш...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - jagara - 02-20-2009

Велика срамота! Већа не може...

Ко није гледао снимак са конференције помоћника конобара, боље нека ни не гледа, мање ће се нервирати! 

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - 100%anti crnobeli - 02-27-2009

(01-18-2009, 03:30 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Иначе Предраг Станковић је био добар играч, играо је централног бека, а у реваншу против Барселоне '96 је спаковао Роналда у џеп. После је отишао у Екстрамадуру, ако се не варам и даље не знам шта је било с њим.

Јебем ме радозналог.

'Ладно је човек ухапшен у Шпанији због умешаности у шверц кокаина.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=59574&sectionId=44

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Кале - 02-28-2009

Значи не верујем 600кг кокаина... Страшно.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Dzo_Palac - 03-05-2009

ух човече 600 кг...има да ѕаглави дебело...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - stefan_bg - 03-12-2009

Синоћ је један звездних екс играч доказао да је тренутно најбољи одбрамбени играч света. Један је Немања Видић!

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Pijanac - 03-13-2009

ОФК Београд је до сада био познат по коректним ценама улазница за гостујуће навијаче. Ова сутрашња је прва утакмица да су на том пољу баш зацепили и одредили цену од 400 динара. Интересантно да је ово и прва утакмица код њих од како је на функцију ступио наш бивши ас, функционер и отац једног од садашњих играча Митар Мркела. Да ли је ово случајно или не, не знам, али свакако да говори нешто о односу између бивших играча и клуба. >Sad

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - dule - 03-14-2009

не знам дал је било реци о њему, ал сад ми паде на памет пјановић...посто је играо и за офк и за нас...шта је са њим? јел још увек игра негде?