Delije
Плагијатори! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Плагијатори! (/showthread.php?tid=919)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Одг: Плагијатори! - luconi - 10-19-2011

Добро, рекао сам погрешили, мало блаже од украли  Wink али нико се није научен родио... крале су и краду веће групе од нас! Сад се бар створио тај неки менталитет, мислим да не би могло више да се понови тако нешто... Имамо свој оригиналан стил!

(10-17-2011, 04:26 PM)Пијанац link Wrote:http://www.snp1389.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=594:mobilizacija&catid=36:vesti

Касније је после Уроша било Правде за Перу, Жику, Мику, Лазу...

Изгледа да је ово са Урошем оставило најдебљи траг...

http://www.kurir-info.rs/stars/pravda-za-milana-kalinica-138352.php

На ову тему се стављају слике осталих група које копирају нас, наше заставе, симболе, песме... тема није плагијаторство у навијачком свету!!!

администрација

Одг: Плагијатори! - Ujka Vanja - 10-20-2011

А искрено,не разумем ни ову тему која стоји овде!?Шта је циљ ове теме!?Да се смејемо некоме,да покажемо да смо оригинални...а до пре 5 година смо радили и певали све и свашта...никако ми није јасно шта се са овом темом постиже?
Ми смо тек загребали по нечему што личи на оригиналност...ал смо јоош далеко од тога...и не знам колико нам је потребно ово само хвалисање овде!

Одг: Плагијатори! - Понос града - 10-20-2011

До пре пет година и више смо се ми угледали на неке групе,а сада се друге групе угледају на нас.Није циљ било кога исмевати,већ показати колико је навијачка група Делије Север напредовала кроз године.Радили смо на оригиналности и гурању неког свог навијачког ,,фазона".Копија и даље има,тачно је да смо само загребали,али копија неће бити за неких 10-15 година,па ми постојимо тек 22,има оних које су старе и по 40,50.Нађи ми једну иоле озбиљну навијачку групу која је 100% оригинална,без иједне копије.Биће ти доста тешко.Хвалисање нам није потребно,јер је довољно што нас други хвале и што се зна где смо и шта смо у навијачком свету!

Одг: Плагијатори! - Ujka Vanja - 10-20-2011

Много умесније би ми изгледало да се постављају ствари које смо само ми смислили и које су наше оригиналне...од овог исмевања дечијег овде кад се постави нечија слика где нас копирају.

Одг: Плагијатори! - Pijanac - 10-20-2011

(10-20-2011, 08:09 AM)Ujka Vanja link Wrote:А искрено,не разумем ни ову тему која стоји овде!?Шта је циљ ове теме!?Да се смејемо некоме,да покажемо да смо оригинални...а до пре 5 година смо радили и певали све и свашта...никако ми није јасно шта се са овом темом постиже?

Нека ме исправи Киза ако грешим, али мислим да је тема отворена да се на једном месту обједине све идеје које су настале на овом сајту, а ископиране су од стране других навијачких група. Вероватно је тема требала да буде параметар колико су добре и оригиналне неке ствари које су направили људи са Каффе-а.

Тема је отворена доста давно, у међувремену се изменило доста учесника расправе и временом је почело да се качи све што је ископирано од навијачке групе Делије Север, па тако и данас тема функционише.

Мени лично није за подсмех кад нас неко ископира, више ми то дође као нека част и својеврсно признање да радимо нешто квалитетно. И са те стране не видим проблем да се таква ''признања'' и прикажу јавно.

Одг: Плагијатори! - Понос града - 10-20-2011

(10-20-2011, 04:44 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Ujka Vanja link=topic=2607.msg94566#msg94566 date=1319098179]
А искрено,не разумем ни ову тему која стоји овде!?Шта је циљ ове теме!?Да се смејемо некоме,да покажемо да смо оригинални...а до пре 5 година смо радили и певали све и свашта...никако ми није јасно шта се са овом темом постиже?

Мени лично није за подсмех кад нас неко ископира, више ми то дође као нека част и својеврсно признање да радимо нешто квалитетно. И са те стране не видим проблем да се таква ''признања'' и прикажу јавно.
[/quote]

То је то  Wink

Одг: Плагијатори! - Ujka Vanja - 10-21-2011

Колико сам пратио тему нигде нисам видео ту "част",већ само исмевање и неко гледање са висине на све те што то раде!А добро се сетите да смо ми управо такви били!
А дал је ова тема за цео север или само за форум...то је тотално не битно,битно је шта људи испољавају кроз своје текстове на овој теми...а то није уопште добар начин размишљања!Ко високо лети...
Када има основа треба се смејати гробарима и још некима...али не претеривати са свима и гледати на нас толико високо као што се то овде осећа!

Одг: Плагијатори! - николаБГ - 10-22-2011

Мени је ово једна од најбољих тема на оба форума и до јаја ми је кад видим да се у индонЕзији нпр певају наше песме, или да ма где играли сцена те земље покупи нешто од нас!

Треба да се види ко од нас узима, што да нема све документовано, јер данас могу од гробарских клинаца да чујем да је добро знај грчка песма, а још једна победа и титула жабарска! Ако ништа и ово је један начин да се такве лажи умање, ако макар већ не могу да се искорене!

А то што смо пре пет година крали идеје, а сада то други раде од нас, само показује који смо пут прешли за колико време! Волео би да видим сличну тему на форумима комшија, ббб или торциде, а о фирми, уф, исл ни да не причам!!!

Теби смета начин на који људи то коментаришу, кажеш исмевају се... Брате, ово је форум, зајебанција, ми смо навијачи, па нисмо књижевни критичари па да искључиво аргументима расправљамо о делима и доносимо закључке о плагијатима!  Ако има доза зајебанције и подсмеха, верујем да огромној већини не смета што је тако,!