Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Darko - 04-10-2014

Не треба кривити момке и Дејана, сигурно је да је њима највише жао због испадања ... Ово је ипак, на крају крајева, наш највећи европски резлутат још од 1998 , и оног чувеног финала КрК против Меш Вероне. Хвала им на свим спектаклима који су нам приредили ове сезоне у Европи. Неке од Европских мечева (Локомотива Кубан , Пао , Ритас, Макаби ) , Билбао, Будивелник Киев, Уникс ... остаће ми заувек урезани у сећању по атмосфери која је владала на овим мечевима ! Растемо као клуб и то је више него јасно. Нека се повређени опораве и идемо даље - у нове победе и титуле !

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-17-2014

А јел’ знате да је првенство Србије на којем игра КК већ увелико у јеку? А јел’ знате да Звезда има стопроцентни учинак и да је већ победила 3 утакмице у тој лиги? Баш ме чуди што нема никаквих коментара у вези тога мада за мало да заборавим да се чека први пораз (ако га уопште буде било) па да ова тема добије на наглој популарности и да почне општа пљувачина по старом добром опробаном рецепту у вези КК... (част изузецима)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-17-2014

[Image: img20140416202918.jpg]

Eво и слика са јучерашње утакмице у Хали Спортова. Види се кад нема Катића, како Боби много боље игра, најбољи нам је играч био. Да је форсирао Бобија у Казању, сад би већ играли у финалу

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-20-2014

Јуче је рашрафљен Раднички са 20 разлике и то без Катића и Раденовића. У четвртак је вероватно утакмица сезоне против Цедевите....

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - bQxi - 04-20-2014

Да, буквално све стаје у то полуфинале. Обојица центара би требали да буду спремни, тако да ћемо бити у пуном саставу. Мислим да смо квалитетнија екипа од Цедевите и најквалитетнија у такмичењу уопште, међутим, то треба показати на паркету. Само да се играчи не укоче, као нпр прошле године против Радничког у Лакташима, једва добисмо. У све веће и битније утакмице улазимо са неким грчем од почетка, па се кобељамо и у већини случајева преокрећемо резултат. Волео бих у овој утакмици да сабијемо противника од почетка, да се разлика направи што пре, како би се ушло у мирнију завршницу. Ово у домаћој лиги су били тренинзи, иако противници нису били наивни, али полуфинале је нешто друго. Свом снагом до финала!

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 04-20-2014

Јел ја који не пратим кошарку треба вас експерте да учим да не играмо са Цедевитом, него са Цибоном?  ;D

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-21-2014

(04-20-2014, 11:02 PM)Пијанац link Wrote: Јел ја који не пратим кошарку треба вас експерте да учим да не играмо са Цедевитом, него са Цибоном?  ;D

У јеботе лапсус. Пишем Цедевита а у глави ми Цибона  ;D
На крају крајева, исто срање.....  Wink

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-21-2014

Јесте исто срање ал другачије паковање. Цедевита има пара, има да гризу против сточара, велика је кинта у игри.

Цибона ће скинути гаће, Шарић им одлази, штрајк, немају шта да једу. Није реално да нас добију (ко ми у Казању, превелика кинта у игри уложена од Руса)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-21-2014

(04-21-2014, 09:19 AM)KizaLion link Wrote: Јесте исто срање ал другачије паковање. Цедевита има пара, има да гризу против сточара, велика је кинта у игри.

Цибона ће скинути гаће, Шарић им одлази, штрајк, немају шта да једу. Није реално да нас добију (ко ми у Казању, превелика кинта у игри уложена од Руса)

Не бих ја баш на такав начин размишљао а још мање приступио утакмици. Чињеница је да је Цедевита много јача од Цибоне али Звезда треба да их по могућству рашрафи у прве две четвртине и да их психолошки убије још на почетку утакмице тако да им не падне на памет да помисле да могу да се врате у меч. Стока ме не занима осим пред дерби...

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - 100%anti crnobeli - 04-24-2014

Можда је Пијанац после свега био у праву када је КК у питању  >Sad