Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - Коди ЦЗ - 05-10-2010

ПАПизански савез ФРАЊевачки дух се негује на титовом пашњаку одувек и тихо уводи у систем земље преко спорта, сви смо видели оног Франкештајна на кошарци како пева у дворани са навијачима чија главна група гробара носи назив по затворском острву у Сан ФРАЊциску, граду познатом светском ГеЈ центру. ФРАЊцуз из ЕУ који је лицемерно спомињао стадионе је у ЦРоно-белој кравати на слици у новинама. Њихови КаПпА дресови су италијански. Ова казна је дакле неправедна и мора се смањити јер је требало Маракани титулу славити. Јел неко мисли да ми треба да будемо окупирани и да жртвујемо све зарад преговора око Косова и ЕУ.. Ако Звезда не буде имала место  у Лиги Шампиона у фудбалу наредних 10 година.. неће бити Србије, ни мира ни живота, јер Звезда је срце душа мотор стуб Србије ицелог света.. а нечији приватни посед  у преговорима са измишљеним непријатељима. А Прдизан никад није нити ћемо ми дозволити да више представља ову земљу слободно у евро лигама.. успут одводећи наивне људе у анални отвор сатане. Ово је наша звездашка већинск земља  у 21 веку у садашњости наша воља мора да се поштује, ЗВЕЗДА ШАМПИОН макар ми сами извршили грађанско цивилно хапшење лопова и нељуди на власти.

Кроз историју аждајско ватиканске слуге  у овој земљи  сплеткаре против нас ЉУДИ , један од њих горе поменути био је у посети Папи дан пред сумњиву смрт Патријарха Павла. Нешто мора  реакционарно да се предузме у циљу остварења правоверне црвено беле Србије. КАППА дресови које носе чланови језутитског Папизана су италијански. Спот ПАпа-параноја -црнобела шаховничарска подлога која је са фамозне масонске табле првог степена,  где су и 3 стуба као у споту три тегле..  видимо и ђавола у споту, константно призивање духа папе папе.
Папа-раци Л.Гага цронобело на почетку, касније долази тровање од стране Мишка   У Песми Покер Фејс ЛГ пева речи..папа папа.. На овој њеној "виво јутуб" страници има 22 уплоадована клипа?! Сви поменути су део злог матрикс програма , холограмске пројекције из ђавоље димензије.. које ми живи и нормални људи  морамо да надвладамо. Дакле причам овде о магијском ритуалу где се користе бројеви и речи које се укодиравају у главе људи.. да би се тиме остварио неки већи циљ.. можда и отварање космичке звездане  капије ка ванземаљцима, боговима као што неки тврде. Али ту је поента борбе између православља и кривоверног ватикана који отварају демонске капије. Мадонин концерт летос је почео у 22 часа иако је требало да крене у 21, још тада су они  решили да им наместе манипулацијама свести људи ту 22 нелегалну титулу.

РТС је ставио 3 тачке као нови лого у Дневник..?!?! исто као ЛДП значи зашто баш три и то пред дерби.. да би они тиме добили  ту трећу титулу..! помоћу контроле ума гледалаца, све од коментатора, до микрофона испод југа.  Број три је постао део неког масонског плана, тако је и зли Јутуб од скоро променио изглед оне ручице слајдера.. који ако погледате пажљиво има три ситне линијице и подсећа на смајлија са три ока.. као у овом плакату филма Еволуција http://img94.imageshack.us/img94/5263/evolu.jpg , стога происходи да светски владари масони очигледно праве смишљени глобални ритуал отварања трећег ока људима... , па им је потребно свуда у свету енергије везане за тај број ,али нису смели са нама да се каче , морамо им покварити план. (ју туб који има лого где црнобелу боју ставља испред црвенобеле што негативно утиче на свеукупну резултатску успешност црвено-белих тимова у односу на гробљанске, јер црвено-бела боја мора да је прва или изнад црно-беле, што није случај на овом веома популарном сајту где се контролише ум људи).
Слично Л.Гаги андрогеном хермафродиту.. за који су кружиле гласине да је уствари мушко, наметнут је Србији извесни(а) Милан Станковић.. који ће нас срамотно представљати на евровизији у сарадњи са Бреговићем( удбашким слугом, кустурициим пријатељем (повезаним са Џони Депом шеширџијом)) Тај брега и МС су убацили у песму намерно број 3 који се истиче и врти у главама милиона људи у земљи највише на центру контроле ума народа РТС телевизији, врти за време и у полувремену сваког преноса.. и тиме призива гробљу трећу титулу. Тијанић и ртс морају бити исто наша мета као и ФСавез и режим који сулудо настоји да педеризује и направи бесполно друштво по плану светских масона.
Број три је свуда био присутан тако је и Њу Орлеанс Саинтсима који имају за грб  Љиљан (троструки симболизам)  дато да освоји НФЛ лигу, и гомила других примера којих не могу да се присетим тренутно.

Глодарима је намештено намерно од врха тадићеве државе ово ширење у кошарци задњих година па све и тај париз. Фрањцуском влада Меровинг масонска фамилија... (чији је симбол љиљан) уз рептилскете јевреје и те уображене жабарске фамилије и британски двор воде главну реч. Неки њихови чланови могу да буду наша мета.. као и уефин  Платини и Ћурквоић језуита који је у ФСавезу убачен зимус(не заборавите то) са толетом.  Ајфелов торањ са колевком испод и бројем 1970 је на грбу париског ПСГа,  Ајфелов торањ има 4 ноге. ГробИари су вероватно уз благослов папе и КК паптизАНАЛ одсекли ноге оном псу у неком сатанском ритуалном обреду жртвовања, да би после само њима својственим шестицама узели победу у 6(66) стотинки до краја утакмице у Јадрнској хрватској лиги, ЈСД папизан је већи катлик од папе и цибоне, црни дресови- латиница= усташе.. свиња се прекрстио наопако већ једном, докле да се нешто тако одвратно толерише у Србији. Исто су одсекли те 4 шапе тој керуши Мили јер  је Звезда један од 4 стубова српства. Неки зликовац мафиозо нам свима  шаље поруку да жели да одсече 4 Стуба Српства. Звезда је уз цркву  и главни стуб ослонац. Значи неко се бави окултним ритуалима, сатански ум је смислио.. и као у бугарској три недеље пре што су одсечене ноге од старне неких сатанистичких тајнх служби, неко је стављао линк овде.  Хрвати су знали да Србија неће имати успеха на СП кад украду Звезди титулу и дају је ватиканском клубу. 4 милиона Звездаша неће пуним срцем навијати за толетов клуб, једина шанса за Србију да толе и његова лоповска багра дају оставке или се уклоне на неки други начин притиском свих нас.

ПАРТијизан је синоним за ПАРчање и поделу Србије, српски непријатељи финансирајући и намештајући им спортске резулатате изазивају својеврстни вуду ефекат касније преносно да би се ПАРчала и разједиљавала Србија, косово босна крајина војбодина и рашка, парчати парчати.. сецкати.. то симболизује појава овог усташког клуба у Србији у медијским вестима.. само изналазе спортове да би парали уши народу, партијски клуб мора да се одстрани јер је ТРОЈански коњ убачен у земљу, све странке ПАРтије су и саме симбол за српску неслогу, ми зато морамо радити на томе да се свако ко се осећа Србином а не југословеном шиптаром , у овој земљи натера да навија за Звезду која је осовина Србије, сигурно да наше име је позитивно и његово појављивање у медијима уз победе и успехе.. доноси добро и мајци србији, а не као њихово насилно цепајуће које у главама становништва изазива мржњу , и у КОшарци представља шиптарску осовину зла, и сви морају да навијају  и раде за Звезду да би се обрнуо овај планирани више година уназад процес сатанизације наше земље. Наша љубав је јача од њихове мржње, али дошло је време да уништимо мржњу и да буде само љубав.

Пре после прошлог дербија  сам тврдио  да су изазвали кишу на дан дербија прскајући хемисјким средствима из авиона контролишући атмосферу.. блокирајући нам помоћ са небеса.. јуче није падала киша додуше.. али је било тмурно облачно време .. што је сасвим судно и нелогично кад се зна да је уоколо свих ових дана било СУНЦЕ и лепо време. Значи БИА или циа су опет користили теслина оружја за контролу времена.
Ја сам свуда причао само насиљем и снагом се добијају дербији.. цела кореографија силовање у главу комплексаша са југа јна.. само тако ће се спустити.. они живе у некој лажној реалности. где прво слажу себе да немају комплексе да је лопта на нашој страни.. и да је па онда уз подршку режима  медија њихова димензија "реалности" утиче на  игру и исход на терену(на страну што ја верујем да је јуче био намештен меч) За следећи дерби  има  да буду пароле шеталице (не толико песме) на Северу  и свуда около... поруке претње... смрћу ,,, смомињање шиптара, југолосвена сељака.... смањити им трибину, на истоку и западу ставити неког са оном сиреном која завија гласно да врти им у мозак да не чују себе. МИ звездаши морамо доћи колективно у центар пажње док траје меч, небитно по добру или злу, ова сад кореографија са навијачке стране је била добра.. али тамо где је битно као да нје оставила неки већи утисак...(уз то та слика је и негативна, тог дана   прославе на калемегдану нисмо победили утакмици  већ играли нерешено, док је стока тада наместила свој небитни  меч са велким бројем датих голова (чак мислим да је тог уклетог дана усликана слика оног изгорелог вујкета на јна коју неки користе овде, а најгоре што је у то време славља на калишу игран и Дерби у кошарци у пиониру кога нисмо добили, што је све и негативно утицало на резултат јуче.. сво те слике славља 10 ДК ЦЗ можда су и претерано форсирани .. треба значи гледати све фотке као Победа= Добар, а нерешено пораз=ЛОШ дан.. и не користити те слике)  Шиптари као да праве све за малу децу кореографије, али то као да више утиче на резултат меча, Значи наше наглашено  антигробарство ће једино напалити људе и да боље навијају... СВИ паптизани морају бити упуцани буквално у појам директно, умрети  срушити спалити до темеља јна... спомињати им усташу манцеа, дунав лешеве и срање по његовоим гробу, тако ће им лакше испровоцирати и спустити гард.., што се тиче столица и ломљења и спаљивања.. ја не могу да верујем да није демолирана трибина, а глодари су нама ломили и палили 5 пута више југ велике маракане.. и све док им се не одужимо једнако малом јна, губићемо мечеве и кад добијамо и губимо... заЈЕБИ ПОЛИЦИЈУ И РЕЖИМ  и квази навијачку част, ЈЕР ОНИ СУ СВИ -ГРОБАРИ И ПОД ЊИХОВОМ ВЛАШЋУ, могу они да се правдају са било чиме АЛИ ДОК НАМ ДРЖАВОМ полицијом Савезом владају гробари (онај који навија за југословенски мали ЈСд патуљак) свака одлука коју донесу властодршци треба бити тумачена као да је уперена против нас, Звезде Звездаша Делија. Само ми од сад  морамо да имамо власт у својој земљи, закони претње не смеју да нас спутају у МАКСИмалној борби. Дакле СЕРЕМ СЕ на полицију режим и странке тајкуне савезе..и остале.. не смемо да дозволимо да бринемо да ли ће нас хапсити, јер ако нас и ухапсе.. то би било на навијачкој основи, грађански навијачки рат би настао. Као да су и осудом Уроша забранили да освајамо и валадамо титулама исто толико година, ја не желим да верујем у те параноичне мисли и нећу да верујем да неко са наше стране учествује у тим сплеткма око таоца поделе трофеја косова итд..на нашу штету освајања трофеја, можда су и гробоагенти међу нама, или као да постоји неки помућени полицијски ум који се уздигао изнад и самих странка и судства, говна толета и државе. Пеналтизани и сви који имају неке планове да тај страни клуб остане и даље у земљи и асимилира се у српску свест ,( као да ови немају прљаву зликовачку историју иза себе,) и они који би ради дербија итд, да чувају неке спортске ривалске односе за мене су наивни појединци, сигурно постоји неко ко је главни кривац свега неуспешног резултатски у нашем СД, ја нисам упућен да знам ко лично вуче конце.. неки спомињу Влаховића.. не знам,  али времена нема много.. дошло је оно време где се прво пуца па онда испитује ко је главни кривац- од сороша ротшилда рокфелера преко меровинга парис хилтон тома круза обаме.. курлеуше, све до ових локалних министара шефова, свима нека буде јасо да туђманов тим није више равноправан свима нама осталим староседеоцима. Све што је сумњиво мора бити стаљено на тапет присмотре од стране већине милиона звездаша, чак и рођени брат сестра родитељи рођаци комшија ортаци познаници медијске личност- ако се зна да нису прави Звездаши.
ГеЈ квази навијачка групица говнари слуге окупаторског система, они насупају као да су у неком гробо фазону умирања сахрана насиља псовања најусташкије сорте и то им се све дозвољава одозго, а нама стиче се утисак као да неко брани и северна армија заставе и лика са мотком, а камоли неку бојну ратну кореографију где Делије набадају неког или Делије сечу главу мачем неком глодару. Ево предлажем шеталицу са ликом великог Делије витеза како гази ногом миша са гробарским шалом,  и све крв уоколо. Нека се сви са власти носе у курац.. нема поштовања.. мржња насиље туче убиства... дерби  и титула морају бии наши по сваку цену, а и ову сезону отети им пехаре спалити стадион... јер је очигледно присутна антизвездашказавера. Не смемо ми као виша раса Срба и Делија Богова, да страдамо као Исус Х. на распећу, јер је то неко од скривених владара наумио, да би неком тамо сељаку на њиви тунгузије било боље.  Ти зликовци  који верује у димензију приношења жртви које масони и чине одувек, ни не помишљајући да је Христ једини страдао и разапет за цео свет, они су саветодавци тренутним властима у земљи.

Звезда мора преузети власт над фудбалскм савезом, ТК мора да поднесе оставку... цела сезона је намештена, календар је намерно смишљан, крађе и куповина су очигледни, ОВУ ако нам отму титулу КАО НИ ПРОШЛЕ ДВЕ СЕЗОНЕ НИКАД НЕ ПРИЗНАТИ , Већину дербија отетих у ових годину и по дана, а поготово онај са голом у 95 минуту из ОФСАЈДА, ПОНИШТИТИ кад дођемо на власт милом или силом, а овог лета мора бити извршен удар на савез... што пре да би ми креирали календар итд, мали југословени су дакле кренули у општи рат.. против гиганта.. који се буди и има да их згази и црно беле мишеве обоји у црвено белу крв. Смрт интернету!  УЛИЦА ЈЕ ЗАКОН , демонстрације, рушимо систем. Смрт партијизанима, ЖИВЕЛА РЕАКЦИЈА И ВЕЛИКА СРБИЈА!

Нема поштовања према њима.. они су сви говнари,  само ми можемо да будемо победници на крају . ЦЗВБГ влада свемиром а не прдизани. Ја могу сад сасвим поуздано да кажем да групом ГЈ руководи сам силовани  Миш Тумбас. Или он или нека ретардирана деца са фејсбука која изузев бесмислених псовки не умеју да смисле ништа вредно и ново. Њихов смисао манипулације и пропаганде је да причају о нама оно што су они..  кажу они нама -секташи.. а то свак зна да су они.. а овде сам и доказао чиме се бави тај клуб симпатизера који нису навијачи никад ни били, они су једна мала секта.. ми смо вера и религија за њих.. Да су птаризанални педери.. сам објаснио већ у теми плагјатори.
а о томе којој пратизанки ће бити последњи поздрав упућен видећемо сви кад уништимо, укинемо и протерамо из земље тај мали патуљасти југословеснки клуб. Ко не препознаје да тај  клуб треба САТАНИЗОВАТИ, ОМЕТАТИ нападати саплитати управу играче менаџере.. пљувати по основама да су ГОВАНРИ, педеризамни, туђмановци, него мисли да се врти у круг и даље чекајући да мишеви сами оду тај није на правом путу и део је масонског програма опште контроле ума, овим се обраћам свим нормалним звездашима милионске армије навијача... .а н оиим умреженим у неке дилове који немају бистар поглед на ситуацију која је задесила наш клуб и опасност од  комплексашке аждаје. Држава мора да прави проекат од своје највећ Звезде а не говњивог тима, од Звезде која треба да се такмичи са реалом манчестером итд по броју евро трофеја, али ако од гована буду наставили да праве и чувају намештају им, сви фирме појединци нека очекују да буду изложени удару побеснелог епицентра мобилисане свести звездаша која мора одбранити природни поредак своје власти слободе и воље у земљи. Титула Звездина мора бити у наредних 10 година... дербијима победе, а управа нека не мисли да ћу се ја задовољити са одличним саопштењима , и да нећу сумњати у њихов удео у немотивисаности и неборбености наших игарча у овом дербију?!?
-Смисао целе спортске и фудбалске борбе су ПЕХАРИ и ТРОФЕЈИ, ТИТУЛА Првака.. они су симболичи свети грал, стога услед ових неправди крађа вишегодишњих, ми морамо бити спремни да организујемо напад на ЈНА и отмемо им пехар са стадиона.. и сами себе прогласимо првацима.

Одг: Слика данашње Србије.. - Mikelandjelo - 05-10-2010

Нек си им реко.

Одг: Слика данашње Србије.. - KizaLion - 05-10-2010

Коди, од сада па надаље нећеш више писати овакве ствари. Жале ми се људи на тебе. Понекад имаш смисла за хумор али човече претерао си стварно више. Боље цртај нешто и ради неке дизајне, то ти иде а ово више нема смисла. Зајеби више о гробарима и о политичарима... ово ти кажем најозбиљније. И немој да ми шаљеш приватне поруке да ми говориш шта ја треба да радим, јер ја знам шта треба да радим, било то погрешно или не.

Добро нећу писати више,  ти си газда овде, али неке ствари су толико очигледне да није ми јасно зашто нико не види.. или само ја имам видовњачке способности.
(И да се разумемо нисам ја толико острашћен и не мрзим сваког хрвата... човека,  али њихова историја и вера су кривоверни и настрани, зликовачи и то и њихови наследници са ЈНа данас испољавају, и озбиљна је опасност да повуку све преко ватикана у пакао)

Али још само ако могу опроштајни упис на овој теми да додам...  Wink или га убаци у мој претходни упис, још нешто битно што сам заборавио о гробљанским паћеницима, којима ја у име свих силно узвраћам као у огледалу назад оно што су започели први мржњом лажима клеветама да нам упућују као подлогу за крађе, узвраћам али истином, путем интернета јер немам утицаја још на рад севера.

Сатанизовати и називати хиљаде људи -гејевима, секташима ( а не виде себе у огледалу, замена теза, крађа) и све милионе оних који су им набијали комплексе часно деценијама (јер смо бољи већи јачи старији лепши) и тако ЈАВНО ретардирано злобно безобразно вређати уз подршку медија, а све у скривеној форми пљувања братског Олимпијакоса односно ПРАВОСЛАВНОГ ТРОЈСТВА( Делија, Капије 7 и Фратрије - Русије  Србије и Грчке) сасвим логично  указује да су КАТОЛИЧКИ ВАТИКАНСКИ ХРВАТИ- УСРАШЕ глава и идеолошке вође црне ГОВЊИВЕ масе  са г.југа а и целог ЈСД, која настоји да ПАПИЗАМ и њихов фашизам успостави у нашој СРБИЈИ. Уведе ЛАЖНО  ТРОЈСТВО или стоноштво колико већ имају ШАРЕНИХ пријатеља??( педерашки  курвари ПФЦ(ПедеризанФуцкЦркву) )то им је шифровани назив од усташко језуитских тајних служби које су их створили! Лажни месија, лажно сунце, антихрист, луцифер, папа, нови светски поредак, једна религија - ЛАЖНЕ КОПИЈЕ , КРАДЉИВЦИ нашег КОСОВА, ЛОПОВИ наше ИСТИНИТЕ прозивке,  КОПИ ПАСТЕ,  на терену и изван њега толе савез КРАЂИЋ, ОТМАЧИНЕ... тројански коњ, зато би свако нормалан као већинска власт требао жели да одстрани то страно ЈСД тело из Србије, а ако остану нека се спусте на најнижи степен популарности.
Исти они који ХРВАТА манцеа стављају на шеталицу који ту држи руке у облику слова V за Vatikan и Папу, (то није слушајно одабрано). Зато ако сам ја једини луд и спреман да кажем следеће - СМРТ  ФРАЊЕВЦИМА и окупацији,  ово је борба и рат, за веру отаџбину земљу за своју браћу и сестре... тројански вирус мора да се избаци, а аждаја мора да падне, кољи звер, збаци је у подземни свет!   Spartans-- Tonight we dine in hell!  'ајмо 'ајде СВИ  у НАПАД на савез, јна, Шиптариони марш из Србије! ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН! онда сам ја у ствари превелики звездаш и србин, а неко не жели такве већ помирљиве слуге, роботе.
Исти тај усБИАашки мозак је измислио причу о Крцуну као Дражо убици у блиц новинама.. па су онда ЈСД Пакистанци кренули да праве прозивке о томе, тако исто и јуче. Ево ја као самопроглашени познаваоц ИСТИНИТЕ историје и као огледало власти у сенци и реакција усбиашким медијима вам овде Делијама дајем на хиљаде идеја по којим можете да радите видљиву свима анти-кореогрфију за наредни дерби, и 5-0 за Звезду инстантно ће бити.  Да је Звезда победила фер, да су СВИ актери били поштени неподмитљиви... и да су играчи дали све од себе на терену.. и да наш клуб није од њихове стране намерно финансијски урушаван... не би овако бурно Реаговао и ја и милиони оних који не користе интенет, а мисле исто. Број три је знак за узбуну, (три титуле су нам и иза, али никад не признати) сад кад им усбашка дачићева држава намешта утакмице, води им кк у париз, као да желе да им дају СПЕЦИЈАЛНИ и заштићени статус и изнад осталих.. а ничим сем крађама, пљачком и мржњом нису заслужили свој статус, а ртс, и сви њихови медији врше пропаганду и сатанизацију свих звездаша и ФКЦЗ и Делија, навијачког покрета нон стоп, уз контролу ума и манипулацијама секташким владиним службама за психолошке операције.
Једнина ствар која ме смирује у овој ситуацији је да нисам био на том титовом гробљу, на тој утакмици и ти лопови ни динар од мене нису добили.

--

Нешто око затварања стадиона и те неправедне казне која је практичнио одлучила непризнатог првака, као прво ми нисмо криви за ту казну, ми навијачи Звезде, крив је непријатељ, тј њихов фрањевачки дух, због комплекса мржње према нама и свих завера да се финансијски урушава клуб.. неријатељ текао смишљено стално сатанизовао Маракану и викао катанац, катанац, па су морали некако да призову зло и ту  пуцњаву.. својом групном сатанизацијом највећег српског стадиона. Исто сетимо се како је само недељу дана пре те казне и пуцњаве.. осванула вест у хрватским медијима о томе како Звезда има највећу посету на стадиону на Балкану, што их је све ујединило у комплкеску зависти и телепатског напада на Мару, и полицијксо фрањевска  пуцања, преко нбг 21 блока- Ушћа = (Усташе ) ТЦ (толе. к.) хијене+лав пиво ефекат.
стога ми морамо њихов мали јна затворити и уништити, Зато због тог катанца који су призвали,  предлажем.. да једне ноћи кад закључају катанцем њихов тј, војскин стадион , нападнемо поломимо катанце и отмемо пехаре који нама припадају, успут и демолирамо стадион, Значи што се мене тиче ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН, титулу не признати, и то је и најважнији политички државни проблем и слика данашње Србије о којем сви нормални поштени грађани ове земље треба да размисле, а не да буду будале које живе у заблуди да им је добро а ни не знају шта  је заиста добро, а шта лоше.

Т.Краџић

TK - TRIateralna Komisija - зла рокфелерова тајна организација владара из сенке,  за коју се зна колико је Србији нанела  штете у овим ратовима, састала се овог 6.маја, поводом нафтне мрље..која се излила у океан код америке, видимо имају број 300 чланова , значи Тау симболизам... вероватмно су се договарали о новом светском 3.рату.. да би повећали цене нафте.
http://www.prisonplanet.com/afp-editor-reports-on-secret-gathering-of-trilats-in-ireland.html

Створења на позицијама моћи у овој земљи корз историју која су антизвездашка и везана са хрватском ватиканом и масонима.. почињу на слово Т, Тито Тудјман Тадић, Толе, Тијанић.
Грчко слово Тау http://en.wikipedia.org/wiki/Tau има вредност 300 ( стога филм 300 - Тhis is Sparta... = Рат  подсећа на крваве битке, кад и ови пуцачи из шуме завладају силом над енергијом тројства.
Узимајући у обзир да свим овим људима ово нису ни права имена него смишљено шифровано дата (слично промена имена као људима  кад ступе у свештене редове цркве)
Тадић је синоним за ТауДио. Тау је три, дио два= 32 степен масонерије, шкотске ложе  је познат свугде http://3.bp.blogspot.com/_7yrpxWkP_Zg/SvqjBOO2WoI/AAAAAAAAAsA/CHXO7S9e0Vg/s400/Scottish+Rite.bmp . Исто као 33 степен. http://www.theforbiddenknowledge.com/symbology/33rd_degree_2_seattle.gif Ово је Феникс, не Орао. Масони и ватикан очигледно настоје да њихову верзију божанства и своје владавине моћима феникса наметну свима , стога свуда намећу те бројеве. Тау Дуо је 3Д/ 3D трећа димензија.. ми живимо у трећој димензији и видимо само две испод, као што сам причао пре.. глобално отварање трећег ока симболизује слично, ми сви земљани смо аватари више 4 димензије... Постоји 7 димензија, ако сам у праву. Сама та појава 3Д филмова ове године је део неког глобалног тродимензилоналног пројекта, Аватар 3Д, Алиса у земљи Чуда -3Д, Сукоб Титана -3Д, и још многи су се појавили баш овог пролећа, а стране слуге су потрчали да их рекламирају свуда по биоскопима. Сад зашто за ту сврху користе шиптаризан папизан, симбол зла и говна, али кад смо ми требали да освојимо 3 титуле за редом пре три године, спречили су нас свим расположивим средствима.. то је било онда у  задњем колу.кула(ми)-крушевац(они), јер би се онда православна верзија светог тројства наметнула у етру свести Србије а и света, зато је слуга масона толе и његова клика лопова на власти у држави све учинила да се Звезди отме тада та титула. Дакле Филиокве, прави троугао происхођена. пирамида, Делта. Дете. Рађање, рађање Антихриста?! они желе да створе лажног Сина дете, копију, сад да ли је то Moonchild дете, дете Розмерине Бебе -буквлано биће.. или неко ново сунце које ће да креирају, или нек аналогни архетипски приказ Новог доба, то је питање  са којим многи који тумаче светске завере нису начисто. ДеТе је ДуоТре.. 23 (ми смо узели 23 куп). Црвена Звезда је БоГ, свето тројсво, тј. БоГиња Мајка. БоГородица, Девица Марија. Звезда им три лица. Птаризанска кореографија са 138 дербија је усташка јудео ватиканска замисао где једино право православно божанство симболисно нашим грбом сатанизују и пореде са библијском вавилонском Магдаленом, сахрањују.. њихов оснивач тудјман као да је из мртвих дошао у сред Београда да нас провоцира,  као и ово са мртвим хрватом који у част ватикана диже руке у шеталици на малој трибини геЈНА, а име му је драгон као лејди гага- змајчица симбол за аждају(наравно ако је Драган име православног порекла... има позитивнији контекст значења).  (драгон име има и шиптар зекстра ,видите како изгледа, немој да неко верује због имена да је он србског порекла, а рептил је ,јевреј , пакистанц ил шиптар) Представа са овог дербија је оголила сву ту гробарско југословенску багру.. и ком ђаволу служе, они обожавају заправо туђманов рацку  и анални  =ФК Паптизанал, који води душе појединца до  ватиканско масонског пирамидалног центра контроле ума, сотоне.
Битка се дакле води између нас и њих, нашег извора водене-светлости живота тј оригиналног црвеног СУНЦА Оца и сина и светог духа,  и влашћу над дететом новог доба, управом над космичким тајнама путовање временом и простором, ванземаљским контактом, и свим тим херметичким погледом на свет. Они желе да наметну њихов нацистичко фашистички јудео масонки поробљивачки систем где ћемо ми бити другоразредне слуге, у њиховом лажном тродимензионалном троуглу контроле духа и ума, а они владари над правим тајнама. МИ смо владари , БОГОВИ. ми Звездаши.. и ФКЦЗ, и нормални Срби који углавном  навијају за Звезду. А Копије, тужне настали од примитивних енергија нижих слојева креације које желе да краирају друго сунце, да постану богови уместо нас, су лажови.. то чине насиљем и не стоје на истини.
У контексту појачаног присуства ЕКуменизма ја и причам све ово, стога и ово доба таме где наша Звезда нема трофеј првака, је и Еклипса сунца је ЕКуменизам је симболична ЕКлипса сунца (помрачење.. изворног сунца ) видим на киосцима задњих месеци у првом плану свуда  жваке Еклипсе се продају.... све те фирме и симболи срачунато делују на свест људи, ил и су само приказ на земљи правих ратова звезда из виших сфера и димензија нашег духа и аватара богова који нама управљају.
Ово је неки приказ релности у којој живимо... 

Т-ови,  Тома Карџић је вероватно члан сцајентолошке секте.. која је повезана са холивудом, Том Круз je најпознатији сцајентолог има исте иницијале као лопов 22 т , Том.Кр.  Стога сви остали Т-овци у земљи су оперативци Тетани (назив у СЦ, за ниво просветљености).

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 05-10-2010

Коди, брате... Расписао си се баш, ал ево и ја те молим да смањиш доживљај, колико год можда некоме било интересантно, више је оних којима није... Усмери енергију на овом форуму на дизајн, на неки коментар који ће бити конкретан и поучан, а највише на трибину... Ово последње је порука за све нас, сада када се десило то што се десило, морамо да изађемо још јачи из свега... Да нас буде још више, да будемо још гласнији, визуелно бољи итд. ... СВИ У СУБОТИЦУ!

Одг: Слика данашње Србије.. - Skrimo - 05-11-2010

нисам читао све ово само сам прочитао неку теорију да је патријарх Павле убијен тровањем,браааате блаженопочивши патријарх је имао 95 година,а у болници је провео последњих 2-3 године...немој безвезе писати такве ствари.

Одг: Слика данашње Србије.. - Коди ЦЗ - 05-13-2010

Где има дима ту има и ватре...
Ипак речено ми је да не пишем више на овој теми, али морам  уз сво поштовање модератора, само да додам још укратко једно заиста бизарно откровење које сам  данас тек увидео.

Фрањевци, сви зовемо гробаре тако због Фрање Туђина, ја не знам ко је креатор те прозивке.. али у праву је што се тиче Фрањеваца, јер кад погледамо кад Католици славе Светог Фрању, то је 4. октобра на исти датум њиховог наводног оснивања ЈСД Папизам. У прикривеној форми се католизује народ , или шта већ та секта реда фрањеваца представља која вара људе да славе име тог пројекта, Франкештајна креираног у загребу 4. октобра.
JSD = Jezuitsko Satansko Drustvo

[Image: 200px-Saint_Francis_of_Assisi_by_Jusepe_de_Ribera.jpg]  [Image: 200px-Francescocoa.png]
http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Friars_Minor

http://en.wikipedia.org/wiki/Tau
Т= Тау, грчко слово, је њихов симбол,
Quote:Tau is usually considered as the symbol of Franciscan  orders due to St. Francis' love for it, symbol of the redemption and of the Cross. Almost all Franciscan churches have painted a tau with two crossing arms, both with stigmata, the one of Jesus and the other of Francis; usually members of the Secular Franciscan Order wear a wooden τ in a string with three knots around the neck.

Створења на позицијама моћи у овој земљи кроз историју која су антизвездашка и везана са хрватском, ватиканом и масонима, почињу на слово Т: Тито, Тудјман, Тадић, Тијанић, Толе, а и Тумбас /U

Да ли су и они припадници овог реда.. који настоје да краду наше Трофеје..

хрват драгон манце, слави фрању.. у истој пози као фрањина икона оживљавајући тиме дух мртвих фрањеваца изнад тужне трибине..
..и свима је јасно ко дан... гробари Volе Pederizam.

[Image: vvvvvvv.jpg]

Што се тиче Звездиног датума оснивања, 4.3. на прво што ме асоцира је нешто интересантно,  а то су наши иницијали  Ц.З. , мада слово Ч више личи на Четворку али оба су сличног корена. - ЧетницЗи.
_равна гора победити мора! а данас је и Четвртак 13 Мај  >Sad :'(  Wink  
[Image: cz.gif]

Одг: Слика данашње Србије.. - дај гол - 05-13-2010

Верујем да имаш iq 200,напросто се види.Ал брате,у ствари и незнам шта сад да ти и напишем.Остадох без текста  :-\

Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 05-13-2010

Цепај Коди, сви ти верујемо!  ;D

Што каже брат горе, види се да имаш iq 200, просто ми није јасно одакле извлачиш ове ствари? Из ког дела коре великог мозга? ;D Big Grin