Delije
???????? ??? 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Прелазни рок 07/08 - Maximiliano - 07-12-2007

И кад они мисле да уиграју екипу, ако одлазе и Баста и Миловановић?? Видим да у неким сутрашњим новинама, пише да наша појачања стижу тек за викенд, а не сутра као што је било најављено. Незнам,али мислим да веома мало времена нам преостаје.Ако не буду стигли сви ови који се спомињу до недеље, тешко нама!

Прелазни рок 07/08 - Ђоле - 07-12-2007

Quote:Зато што Баста нема више мотива да игра код нас. Од када му је цимер Боле отишао није пружио 2 добре партије.

Не треба га само пустити за мање од 3.000.000.

Бојим се да ће због онога што си горе написао бити немогуће за њега узети цифру коју си навео...

Прелазни рок 07/08 - jovicn - 07-12-2007

Quote:
Бока Wrote:Зато што Баста нема више мотива да игра код нас. Од када му је цимер Боле отишао није пружио 2 добре партије.

Не треба га само пустити за мање од 3.000.000.

Бојим се да ће због онога што си горе написао бити немогуће за њега узети цифру коју си навео...
ма зато га и продају иначе ће цена још више пасти,а од њега сигурно неће бити оно што је био,бар не у Звезди, а тако би било и са Бошком да је остао. Једини услов да правимо добре,домаће, младе играче и да их задржимо у екипи јесте да редовно презимљавамо у европи тј да имају више јаких утакмица.

Прелазни рок 07/08 - Rion - 07-12-2007

Видим ја да овдје иако будемо имали среће у жријебу џаба је распадају тим! :zbunjen

Прелазни рок 07/08 - Ozren_82 - 07-13-2007

Confusedampion Confusedampion Confusedampion ZVEZDA MILIONČE U PLUSU! Confusedampion Confusedampion
Crveno-beli potrošili na pojačanja 2,5 miliona evra, ali zaradili od prodaje igrača 3,5 miliona! Stižu Salas, Barkos, Molina i Bronovicki, otišli Đokić i Purović

Crvena zvezda završiće prelazni rok sa čak MILION EVRA u plusu. Iako je potrošen skoro ceo budžet od tri miliona evra za pojačanja (stižu Ekvadorac Salas, Argentinac Barkos, Kolumbijac Molina i Poljak Bronovicki), crveno-beli su dobro zaradili na prodaji Purovića u Sporting (dva miliona) i Đokića u Briž (500.000 evra), a tu je i milion evra kao procenat od transfera Boška Jankovića u Palermo.

- Tek po završetku prelaznog roka upoznaćemo javnost sa ciframa, odnosno koliko smo potrošili na pojačanja, a koliko smo zaradili od prodaje - rekao je za Press generalni sekretar crveno-belih Zoran Damjanović.

Kupljeno

Lukaš - došao bez obeštećenja
Franklin Salas - 700.000 evra
Ernan Barkos - 700.000 evra
Maurisio Molina - 200.000 evra
Gžegorž Bronovicki - 900.000 evra
UKUPNO: 2.500.000 evra

Prodato
Dušan Đokić (Briž) - 500.000 evra
Milan Purović (Sporting) - 2.000.000 evra
Boško Janković (Majorka - Palermo) - 1.000.000 evra
UKUPNO: 3.500.000 evra

Ipak, poučeni iskustvom sa Marijušom Nikulaeom koji je bio već viđen kao novi napadač crveno-belih, pitanje je da li će se na kraju i obistiniti najavljeni transferi. U Ljutice Bogdana svaki čas se očekuje dolazak Salasa i Barkosa. Njih dvojica imaju postignut dogovor sa našim najtrofejnijim klubom, ali ugovore će potpisati tek kad budu prošli detaljne lekarske preglede. Dolazak njih dvojice zajedno će koštati Crvenu zvezdu dva miliona dolara (1,4 miliona evra).

S obzirom na kvalitet, Kolumbijac Molina biće mnogo povoljniji. Prema informaciji do kojih smo došli, popularni Mao koštaće Zvezdu skromnih 250.000 dolara.

- Ne bih govorio o njegovoj ceni, jer to je ipak poslovna tajna. Reći ću samo da se radi o odličnom igraču, specijalisti za izvođenje prekida. Mao stiže u nedelju i sa Crvenom zvezdom će potpisati trogodišnji ugovor - kaže menadžer Dragan Drašković, najzaslužniji za realizaciju ovog transfera.

Prema nepotvrđenim informacijama, blizu Zvezde su prvotimci Budućnosti Risto Lakić i Nikola Vujović. Takođe, čelnici kluba imaju nameru da dovedu i jednog iskusnog štopera. S druge strane, pominju se odlasci kapitena Dejana Milovanovića i Dušana Baste. Za Milovanovića je zainteresovan Napoli, dok se za Bastu raspituje Bazel, kao i jedan španski klub čije se ime drži u tajnosti.

D. RADELJIĆ

Прелазни рок 07/08 - Бока - 07-13-2007

Стварно ми није јасно ко за озбиљно узима Курир и Прес?

Од данас немојте ништа постављати из ових дневних новина.

Шамарају прозивољно неке цифре, и онда намичу да би резултат био 1.000.000 еур да би њихов наслов имао смислиа.

Прочитајте још једном и видећете да то што пишу нема никакве везе са реалношћу...

Иначе Салас је дефинитивно наш, само да прође лекарске прегледе.

http://www.clubldu.com

као и

http://www.ldu.com.ec/content/view/179/40/

Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 07-13-2007

Хе-хе, једни кажу да ће потписати на три, а други на четири године.

Ал' нема везе, нека дође и покаже шта зна.

Колико сам свеукупно сконтао, Салас и Баркос су 100% сигурни, док се Пољаку Броновицком (проблем: играо за Легију Интертото-куп, па сад не знам, да ли има право играти за нас у Европи?-да ли то важи и за Интертото?) и "Мау" још надамо.

У комбинацији су још Лакић за десног бека (проблем: играће за Будућност против Јајдука, па дефинитивно не би могао играти за нас у Европи) и Вујовић.

Прелазни рок 07/08 - Red Star Forever - 07-13-2007

Дај Боже да грешим али на овој слици ми тај Салас не делује превише обећавајуће...

[Image: th_14358_Salas_122_120lo.jpg]

Буцкаст, низак, чупав... Тја, можда и грешим...

Прелазни рок 07/08 - Бока - 07-13-2007

Не рачуна се интертото куп и прво коло УЕФА купа.

Ди је буцкаст. Тежак је 60 килограма. Има ноге ко штапиће.

До повереде прошле године важио је за најбољег играча Еквадора свих времена уз Кавиедеса. Имао је паузу од маја 2006 до децембра исте године. Зато прошле године није прешао у ПСВ. Био им је први на листи жеља. У Еквадору је сезона већ у току, 14 кола је одиграно и постигао је 8 голова.

Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 07-13-2007

Хвала за инфо, Бока. Е па то је онда већ нешто друго! Хвала Богу, мада сам - кад сам га видио - помислио исто оно ко и РСФ. Big Grin