Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Леса - 09-16-2007

Ма за дерби опуштено.Видиш да су гробари опет полетели.Могу само да замислим шта ће да изјављују пред дерби.А сви знамо да увек када дају такве изјаве попију најмање 3 комада. Big Grin Big Grin Big Grin

ФК Црвена звезда 07/08 - Verbal Kint - 09-16-2007

Партизан је за првих 15 минута сусрета са Напретком створио више шанси него ми читаве ове сезоне досад. Нема сумње, они играју фудбал, нису ништа посебно, али су нешто..ми немамо ни то, ми смо ништа. Што се дербија тиче, како ствари иду они ће у њега ући са бодовним вишком, не верујем да ће нас добити, али..Зар је то важно када нам се смеши црно-бела сезона..

ФК Црвена звезда 07/08 - MeMyselfamp;I - 09-16-2007

Quote:Партизан је за првих 15 минута сусрета са Напретком створио више шанси него ми читаве ове сезоне досад. Нема сумње, они играју фудбал, нису ништа посебно, али су нешто..ми немамо ни то, ми смо ништа. Што се дербија тиче, како ствари иду они ће у њега ући са бодовним вишком, не верујем да ће нас добити, али..Зар је то важно када нам се смеши црно-бела сезона..
Ма да, али и они нису нешто славни у одбрани. Мислим, да се разумемо ми смо криминални. Ако крене Алкосан да пушта стренџере ове што имамо у нападу, прорадиће ваљда и Звезда.
Ал, немогуће да је гробље за два месеца довело све у ред, скаутинг им обезбедио три пута боље странце од наших, а три пута јефтиније. Ебем ли га, ал ај да видимо шта ће да буде кад крену да играју ова наша појачања, јер нису спојили ни једну утакмицу да одиграју заједно рецимо Салас, Молина и Јестровић. А ако и даље настави Алкосан да форсира Бомбу и Басту и Тришовића, онда је већ све јасно и знаћемо колќо је сати.

ФК Црвена звезда 07/08 - CEBEP - 09-17-2007

Еј хајде мало лакше са југословенским спортским друштвом. Ми имамо пречијих ствари од гледања неког другог. Они никада нису били за поређење са нама и зато немојте да срозавате и ову дискусију и наш клуб на тако ниске гране...

ФК Црвена звезда 07/08 - Red Star Forever - 09-17-2007

Kључ свега је игра са два шпица, али та два шпица мора неко да упошљава са довољно употребљивих лопти... Нисам од почетка сезоне видео ни једнога који то уме, сем Милијаша и евентуално Лукаша... Нажалост први је спор па му те не пође увек за руком тј.ногом, а други нема коме да дода јер један шпиц у 99% случајева није сам па лопта пре дође до противника него до њега... Богдановић нема појма и тачка... Молина такође, шта сте ви то видели од њега???! Ја сам видео три шута на гол, пардон на Север, јер су све три лопте завршила на истом.. Ништа дриблинг, ништа пас, ништа центаршут... Нажалост и Миловановић и Тришовић су бољи од њега, а кад су они бољи од њега све вам је јасно... Једини странац који ваља је Салас који нажалост не игра, нико не за зашто, а и Броновицки је ок, али човек не игра на својој позицији, уништиће га Косан...

ФК Црвена звезда 07/08 - UK_Nikola - 09-17-2007

Дали је подписао овај бетонлигар? Зна ли неко?

ФК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 09-17-2007

Да ваљда, 4 године, шлепер банана и 2 камиле.

ФК Црвена звезда 07/08 - Maximiliano - 09-17-2007

Нисам баш сигуран да је подписао....писало би на официјалном сајту. Е сад, и да сутра подпише, мислим да је касно за ове две утакмице са Пољацима!

ФК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 09-17-2007

Прочитао сам то негдје, мислим Новости....
Као да би играо против Пољака и да је потписао, видиш да саласа и остале уиграва 4 мјесеца

ФК Црвена звезда 07/08 - bl_regency - 09-17-2007

Још један кретен тренер који размишља само о дефанзиви,никад немамо тренера који има муда. Невјероватно. Какви су то ретарди кад против неког смедерева или борца игра са 3 задња везна од којих су двојица оперисана од фудбала. Али битно је да и тренер и предсједник,кад их питају о игри похвале навијање :батине