![]() |
Ja te volim Srbijo... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023) |
Одг: Ja te volim Srbijo... - Kapetan Kuka - 06-17-2009 Много опасан барјак!!! ... Не би било лоше кад би могло да се ураде 2-3 комада да буду присутни на трибини, наравно на Звездиним утакмицама мислим. Био би casual style и велика загонетност ... ретко ко би знао значење боја на барјаку ... осим Чиче наравно ![]() ![]() ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 06-17-2009 (06-17-2009, 09:21 PM)Капетан Кука link Wrote: Много опасан барјак!!! ... Не би било лоше кад би могло да се ураде 2-3 комада да буду присутни на трибини, наравно на Звездиним утакмицама мислим. Био би casual style и велика загонетност ... ретко ко би знао значење боја на барјаку ... осим Чиче наравно ![]() у том и јесте највећи проблем брате...што људи не знају историју (боље речено повијест-наша ријеч коју курвати присвојише) свога народа,свога племена и свога рода...зато што се и дан данас налазе људи које се улизују непријатељима свога отачаства,а одбацују цјелокупну збиљу,и историјске истине које су се дешавале давно прије тих самозваних доброчинитеља...зато што ријетко ко данас чита књиге,ријетко ко истражује,а и онај ко то ради бива исмијан од већине... ![]() одведох тему у .... Одг: Ja te volim Srbijo... - zelja101 - 06-26-2009 Ево неких песама, скинуто са рапид србија 1. Boze Pravde (Himna Srbije) (4:11) 2. Hor i simfonijski orkestar RTB - Boze pravde - Hor i orkestar (1:29) 3. Rado Ide Srbin U Vojnike (2:22) 4. Tamo Daleko (3:22) 5. Hej Trubacu, S Bujne Drine (3:14) 6. Istruli Mi Dunja U Fioci (2:45) 7. Ko To Kaze... (2:41) 8. Kosovo (3:52) 9. Kosovski junaci - Odlazimo na kosovo ravno (3:09) 10. Mars Na Drinu (2:24) 11. Marsirala Kralja Petra Garda (2:43) 12. Na Planini,Na Jelici (2:50) 13. Nad Kraljevom Ziva Vatra (3:47) 14. Od Topole Pa Do Ravne Gore (2:28) 15. Oj Srbijo Mila Mati (3:25) 16. Oj Vojvodo Sindjelicu (2:08) 17. Razvilo se ravno polje prilepsko (3:40) 18. Spremte Se Spremte,Cetnici (3:44) 19. Srpska Truba (2:35) 20. Svetosavska Himna (5:04) 21. Trubni znak za povecerije srpske vojske (1:14) 22. Ziv Je Draza,Umro Nije (2:27) http://rapidshare.com/files/101167532/Srpske_pesme_by_bagzy.rar Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 06-27-2009 Млада фудбалска репрезентација Србије завршила је своје учешће на ЕП у групној фази. Након два пута по 0:0, са Италијом и Белорусијом, у одлучујућем сусрету, домаћин турнира, Шведска, славила је са 3:1. Два гола за "викинге" дао је Берг, један Тоивонен, а утјешни гол за "орлиће" постигао је Гојко Качар. Треба свакако похвалити дијаспору, која је у великом броју дошла да подржи наше младе фудбалере. Наши навијачи, иако мање бројни, потпуно су надгласали Швеђане, чак и кад је пораз Србије био извјесан. Одг: Ja te volim Srbijo... - SERBIAN TIGER - 06-27-2009 (06-27-2009, 01:51 PM)Mikelandjelo link Wrote: Млада фудбалска репрезентација Србије завршила је своје учешће на ЕП у групној фази. Након два пута по 0:0, са Италијом и Белорусијом, у одлучујућем сусрету, домаћин турнира, Шведска, славила је са 3:1. Два гола за "викинге" дао је Берг, један Тоивонен, а утјешни гол за "орлиће" постигао је Гојко Качар. Навијачима свака част, подршка репрезентацији у Шведској је била екстра...али играчи су одиграли тотално лоше, немају оправдања за оно... Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 07-05-2009 Желим да упутим све честитке и захвалност великом мајстору тениске игре, Ненаду Зимоњићу. ![]() Одбранити трофеј Вимблдона у конкуренцији парова је огромна ствар и права реткост у данашње време. Он је у пару са канадским ветераном, рођеним у Београду, Данијелом Нестором то успео и то победивши и даље првопласирани дубл света, браћу Брајан. После овог финала је јасно да су Зимоњић и Нестор најбољи дубл пар на свету, а да је наш ас тренутно најбољи тенисер планете у конкуренцији парова и пример идеалног спортисте и борца. Такође би остали, далеко млађи, наши тенисери и тенисерке требало да се угледају на Ненада ако мисле да им каријере не потону много брже него што су ишле узлазном путањом. Одг: Ja te volim Srbijo... - stefan_bg - 07-15-2009 Одбор је донео одлуку и о цени улазница за предстојећи меч Србија - Француска, који ће бити одигран у Београду, 9. септембра 2009. године. За тај значајан меч у квалификацијама за Светско првенство у Јужној Африци неће бити бесплатних улазница, а оне ће се продавати по следећим ценама: Запад центар 2.500 динара, 2.000 бокови, Исток центар 2.000, бокови 1.500, те Север и Југ по 700 динара. Видео толе да може лепе паре да узме, па ајде да искористи прилику :-[ Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 07-30-2009 Српски ватерполисти потопили Хрватску, иначе свјетског првака, са 12:11 у полуфиналу СП у Риму! : ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - ЈеленаРС - 07-30-2009 ^^ То ми једино мало поправи расположење после Звезде Одг: Ja te volim Srbijo... - MACAK - 07-30-2009 (07-30-2009, 07:38 PM)Mikelandjelo link Wrote: Српски ватерполисти потопили Хрватску, иначе свјетског првака, са 12:11 у полуфиналу СП у Риму!Неко данас да ме обрадује.Идемо на злато и да карамо и амере. |