Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - mengele - 01-15-2006

Konacno se neko setio da otera Krivokapica!!! Milijas je pravo resenje i posle dugo vremena,Zvezda je dovela pravo pojacanje!

Odlasci / Dolasci - Sokol - 01-15-2006

A sta bi sa Senegalcima? Jel idu i oni na Kipar?

Pozdrav.

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 01-15-2006

Evo ove trojice... o senegalcima niko ne pise...

Potpisi na "Marakani"
15.01.2006 12:55

U Crvenoj zvezdi u nedelju su potpisani ugovori sa još tri nova fudbalera, koji će pojačati kadar "crveno-belih" i priključiti se pripremama ekipe na Kipru.

Pristupnice Zvezdi potpisali su Goran Adamović, Dušan Đokić i Dušan Anđelković.

Adamović (18) je na "Marakanu" stigao kao štoper iz BSK Borča. On je ranije bio u mlađim kategorijama "crveno-belih", a svoje dobre igre potvrdio je i nastupima za omladinsku reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

Igrač koji će nositi dres sa brojem 26 na leđima, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora:

- Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram u klubu za koji navijam od malena, rekao je Adamović koji se na vernost "crveno-belima" obavezao na pet godina.

Dušan Đokić biće nova "devetka" kluba iz Ljutice Bogdana. On je svoj ugovor potpisao na tri godine, a početak 2006. godine pamtiće samo po dobrom:

- Nedavno sam dobio dete, a sada potpisao i ugovor sa tako velikim klubom kao što je Zvezda. Počelo je da mi se vraća sve uloženo, svaki trening koji sam vredno odradio u svojim prethodnim klubovima, počev od Topličanina gde sam počeo karijeru, pa preko mnogih drugih, izjavio je 26-godišnji centarfor.

Na šest meseci iz Voždovca se na "Marakanu" preselio Dušan Anđelković. On igra na poziciji levog spoljnog igrača i dobro poznaje situaciju u redovima "crveno-belih".

- Moj kum, Luković, igra na "Marakani", pa odlično znam šta se od mene očekuje u klubu. Verujem da ću i posle šestomesečne pozajmice nastaviti karijeru u Zvezdi, izjavio je Anđelković, koji će nositi dres sa brojem 18.

Sportski menadžer Zvezde, Stevan Stojanović, potvrdio je da ovim nije zaključen spisak pojačanja za prolećni deo šampionata:

- Ima još vremena do kraja prelaznog roka, koji se završava 9. februara. Mogu da potvrdim da smo u kontaktu sa Ristom Lakićem, igračem Budućnosti iz Podgorice. On je igrač profila kakav je neophodan Crvenoj zvezdi i nadamo se da ćemo ga dovesti u svoje redove, najavio je Stojanović.

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 01-15-2006

Jel moze neko da napise vise o tom Lakicu iz Buducnosto ?

Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 01-15-2006

Ne zelim da mojim neznanjem sirim dezinformacije, Big Grin ali ako se ne varam, on igra na Bastinoj poziciji u odbrani. Koliko mi se cini moglo bi doci do male takticke promjene ukoliko Lakic dodje u nase redove (cijena oko 300.000 €). Basta bi onda igrao po desnoj (ofanzivnoj) strani, dok bi Lakic preuzeo njegovu poziciju u odbrani. Znaci, Basta bi onda mogao igrati ispred Lakica i pokazati svoje (ne-)kvalitete u ofanzivi, posto nemamo pravo desno krilo.

Odlasci / Dolasci - Devil - 01-15-2006

Quote:Кривокапић: Није ми јасно

Ni meni, Radovane.

Kako su te do sada trpeli i ko te je proglasio za kvalitetnog igraca nikad necu shvatiti.

Jos Joximovic i Mudri da nas napuste i imamo tim za Evropu. :utoka

Odlasci / Dolasci - n - 01-15-2006

Quote:A sta bi sa Senegalcima? Jel idu i oni na Kipar?

Senegalci nisu ni bili planirani za prvi tim...ako i dođu idu u omladinski pogon.

Odlasci / Dolasci - jagara - 01-15-2006

Quote:
DelijaHH Wrote:Кривокапић: Није ми јасно

Ni meni, Radovane.

Kako su te do sada trpeli i ko te je proglasio za kvalitetnog igraca nikad necu shvatiti.

Jos Joximovic i Mudri da nas napuste i imamo tim za Evropu. :utoka

Dok je Zenga trener, Mudri je zadnji igrac koji ce napstiti nas klub, provereno.

Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 01-16-2006

Stojanovic je izjavio da se do kraja nedelje moze ocekivati transfer Lakica i Suzukija. Pregovori su u toku.

Ono sto se meni jako svidja kod Pixija i Dike, je da ne pricaju puno, ne govore kako je Zvezda veliki klub, kako grade ekipu za 2 godine, kako oni sve znaju najbolje, vec jednostavno rade!

Odlasci / Dolasci - goku - 01-16-2006

Cuo sam neke informacije,za sada nepouzdane da Zvezda pregovara oko Ivanovica.To bi zaista bilo dobro.