![]() |
FKCZ WEB - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794) |
FKCZ WEB - Igor_RS - 02-02-2007 Мислим да би стварно могли да се уозбиљите у вези тог сајта. Оваква срања не би требала да се дешавају. Не може сваки клинац да вам упадне на сајт бре. FKCZ WEB - Johnny Blaze - 02-02-2007 Не претјерујте, убачена је само једна вијест и сличица које су стајале сат времена на сајту. Шта одмах хистеришете и паничите, као да се нешто битно десило. FKCZ WEB - cazzo_FCRS_forever - 02-03-2007 и даље је грб тамо и та њихова страшна вест :lol: FKCZ WEB - kiki - 02-03-2007 Проблем ће бити сређен. Провалили су провајдеру шифре. Игоре, ми смо врло озбиљни у вези са сајтом. Ја сам целу ноћ пробдела како бих на време стизала да бришем ова срања. Вероватно се сваком сајту десило овако нешто, а поготово уколико је пожељна мета као што је наш (а сигурно је једна од пожељнијих у Србији). До сада смо се успешно бранили, али је једном морало и то да се деси. FKCZ WEB - Igor_RS - 02-03-2007 Quote:Проблем ће бити сређен. Провалили су провајдеру шифре. Ма знам ја да се ви цимате око тог сајта као ненормални и да вам ови педери из управе више одмажу него помажу. Свака вам част.Мало сам се изнервирао синоћ па можда и претерано реаговао, у сваком случају припазите мало боље. FKCZ WEB - kiki - 02-03-2007 Веруј ми, ниси се изнервирао ни приближно близу колико ја (боље речено, ми). Проблем је био у томе што је Драганче управо у тим тренуцима (субота пре подне код њих) имао обавезе и није био при интернету. Ми смо заиста све покушали како бисмо избегли рушење сајта (намерно), али је проблем настао код провајдера и само они могу да га реше. Одређено време нисмо могли да ступимо у контакт са истима пошто је власник био на пијаци, а главни администратор је спавао. Првог смо нахватали, а нисам сигурна да ли су овог другог успели да пробуде ![]() Ако неко пожели да нам обори сајт то ће и урадити (постоје начини за то) и од тога се тешко одбранити. Ми смо до сада (сајт фк-а и званични сајт делија) били веровато једини на Балкану (причам о великим клубовима) који су одолевали (разлог зашто Драганче не дозвољава форум на сајту је управо из безбедоносних разлога јер је то слаба тачка). Ето, Цаки и делије.нет су остали да бране част ![]() Овог викенда је требало да буде пуштен у рад тест (било је неких проблема око базе и сервера - проблем је утврђен и прионуло се на решавање), али сада не знам да ли ће стићи пошто је ово приоритет. FKCZ WEB - kiki - 02-03-2007 Заборавила сам да напишем (вероватно сте и прочитали на сајту) да све вести у вези са ФК-ом можете прочитати на сајту сд-а: www.sd-crvenazvezda.net FKCZ WEB - kiki - 02-16-2007 Нове информације. Провајдер нам је пустио тест фазу тек пре неколико дана, а ми смо им све спремили и доставили 10-ак дана раније. Изгледа да је једини који тамо нешто зна заглавио у болници. Иако не бисмо стигли до недеље да поставимо све што смо хтели (неке ствари могу да се одраде тек сада), мислили смо да ипак пустимо сајт, а остало да довршавамо у ходу. Међутим, у маркетингу су одлучили да се још сачека како би поново покушали да ступе у контакт са људима из клуба, тачније новим генералним, и успоставе сарадњу - знам, и мени је ово већ досадило. Ми смо рекли да би сајт требало да се пусти пре дербија (да не кажем да смо захтевали ![]() FKCZ WEB - slawisha - 03-04-2007 I sta bi od svega? ![]() FKCZ WEB - kiki - 03-04-2007 Ми смо, мање више, били напаљени да пустимо пре Бежаније, па пре дербија, али смо сваки пут морали да чекамо јер су вршени, хмм, унутарклупски преговори, договори, шта ти ја знам - искрено, немам више живаца да се у то упуштам. Требало би да се пусти током следеће недеље. Неће ићи све одједном, доста је рађено на бази (то је однело много времена, дизајн је најмање битан и представља само кожу која ће лако моћи да се мења) и полако ћемо пуштати и уходавати све то. Данас је био "freezе day" - дан када се престало са уношењем нових ствари јер сајт мора да се припеми за објављивање. Када то прође, а проћи ће ја се надам у најбољем реду, наставићемо са убацивањима (нека од њих ће машала потрајати). Дакле, ускоро ћемо ићи под нож јавности ![]() |