Delije
Novi dresovi - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Novi dresovi (/showthread.php?tid=791)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Novi dresovi - Бока - 07-04-2007

То су ови дресови:

[Image: 4q390z5.jpg]

Важно је да немају крпу на леђима...

Novi dresovi - cazzo_FCRS_forever - 07-04-2007

знак NIKE је иначе црвене боје.

Novi dresovi - Maximiliano - 07-04-2007

Имате на званичном сајту још фотографија како изгледају нови дресови за следећу сезону! То је управо тај дрес сто је горе Бока изложио! Дрес који је у прослој сезони носио ПСВ! Највазније је да НЕМА крпу на леђима! Smile

Novi dresovi - Бока - 07-05-2007

Нема крпу... Само ми се ова НИС-ова реклама никако не свиђа. Изгледа да има грб Србије изнад рекламе те рекламе и могла би да иде испод броја, а на њеном месту да стоји име играча....

[Image: Olimpija-CrvenaZvezda_04.07.2007_01.jpg]

[Image: Olimpija-CrvenaZvezda_04.07.2007_03.jpg]

[Image: Olimpija-CrvenaZvezda_04.07.2007_09.jpg]

[Image: Olimpija-CrvenaZvezda_04.07.2007_13.jpg]

Шорц би требао да има број црвене боје, и да има грб.

Novi dresovi - Maximiliano - 07-05-2007

Да. То је просто невероватно, како они могу да усеру дрес....прво крпа, сад име спонзора изнад броја.....ццццц... ни мени се не свиђа то што на шорцу није црвен број, и нема грб!

Novi dresovi - CEBEP - 07-05-2007

Чини се исто тако да је позадина дреса на коме је број некако тамније црвене боје од пруга на предњој страни. Пример је прва слика нашег играча окренутим леђима са бројем 3. Црвене пруге на његовом левом рукаву изгледају светлије од црвене боје на леђима. Остављам и могућност да је лоше осветљење направило тај визуелни проблем.
Генерално дресови су ок али ништа спектакуларно. Не достају највише ти ситни детаљи типа грб на шорцу, боја знака Nike итд... који би дефинитивно подигли квалитет и лепоту гарнитуре.
Једва чекам да видим другу а богами и трећу гарнитуру.

Novi dresovi - Ђоле - 07-05-2007

Како су ретардирани по питању дресова то је невероватно!Мени су ови гори од претходних.Претходни су били скроз ок,само што им је била налепљена крпа и сада уместо да су само избацили крпу они су обојили леђа у црвено и то још чини се другачијом нијансом црвене него што је на пругама.Дресови по мом мишљењу треба или да су скроз црвени или да су скроз на пруге,а ово нит смрди нит мирише.Можда је то тако само мени,али понављам мени су јако ружни.
Што се тиче спонзора то ће се вероватно регулисати у званичним текмама,када се званично поделе бројеви.Мислим да је ово само за припреме име спонзора изнад броја...

Novi dresovi - Johnny Blaze - 07-06-2007

А шта ће са рекламом кад буду морали да ставе презимена играча?
Вјероватно испод броја па да изгледамо као циркус.

Novi dresovi - Бока - 07-06-2007

Јел неко од вас уопште био прошле сезоне на утакмицама? Скоро цео пролећни део првенства су играчи играли без имена на дресу...

[Image: ml-ap-6.jpg]

Међутим овако урађена реклама још и не изгледа тако лоше.

На новим дресовима је то одрађено баш сељачки.

Novi dresovi - acafcrs - 07-06-2007

Quote:Чини се исто тако да је позадина дреса на коме је број некако тамније црвене боје од пруга на предњој страни.

Играчи се озноје и то је разлог зашто је на леђима тамнија црвена боја него на рукавима.

Quote:сада уместо да су само избацили крпу они су обојили леђа у црвено и то још чини се другачијом нијансом црвене него што је на пругама.Дресови по мом мишљењу треба или да су скроз црвени или да су скроз на пруге,а ово нит смрди нит мирише

У лиги шампиона не смеш да играш са дресовима на којима се број не налази на једнобојној подлози. Nike дресови баш због тога на леђима немају пруге иако су иницијално направљени са пругама и на леђима.