![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 08-30-2012 Ерибо, мислиш на Аугенталера? Север је написао управо оно што нас је вечерас спријечило да уђемо у лигу Европе. Иако је питање да ли је оно био пенал, Бајко аматерски одреаговао. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Сале90 - 08-30-2012 Ништа одлично су играли меч вечерас него ми је јако жао што смо испали са плејофа лигу европе.Идемо даље чека нас Раднички Ниш за викенд. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Mikelandjelo - 08-30-2012 Ко нас је клео није дангубио. Момцима наклон за борбеност. Тешко је било шта паметно сад рећи. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 08-30-2012 Дефинитивно морамо да почнемо од смене тренера, тј. Робија. Да је Роби остао, убеђен сам да би нашао праву тактику и играче за Бордо. Мирић код Робија никад не би играо, што се код Јанковића (пилићар којима други састављају тим) приметно види. Бајко као голман - види се зашто га је Пижон доста дуго држао као трећег голмана својевремено.. Можда је и боље што нисмо отишли даље, да би се средило стање у клубу. Овако би се и даље заваравали да смо неко и нешто. Треба нам боља управа и стручни штаб, скаутинг... Опет, поучен искуствима од претходних година и "системом" који никако да се уруши (фсс-Толе и малтене сви клубови у србији које држе мафијаши или неспособни политичари), ово се неће десити још неколико година док се неко не сети да приватизује клубове.. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 08-30-2012 Звезда је за српство нешто јако велико да би се смјело допустити класично приватизовање. Више сам за неку опцију, добро Гаспром улеће са толико кинте, појачајте кинту доведите пословне менаџере, професионалце који ће руководити финансијама клуба, а струку појачати правим људима. Улећете кинтом, значи имате интерес да Звезду направите јаком, имате интерес да вас једано овакво име на прави начин заступа у овом региону и у Европи. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 08-30-2012 (08-30-2012, 09:16 PM)херцеговац link Wrote: Звезда је за српство нешто јако велико да би се смјело допустити класично приватизовање. Свакако, али мора нешто да се деси да би се преузела одговорност.. сад треба да чекам следећу сезону да Весић опет изгланца пехар из Барија? Нисам за приватизацију као што је Мишковић купио Ц маркет, а људи су се бусали, и причали "добро је, ипак је српски власник, добро да није странац" - смешно и провидно! Фирма је после отишла Белгијанцима.. Тако код нас може да се појави неко сличан Беку или Цептеру а после пар сезона да прода Хашиму Тачију рецимо. > ![]() И ко ће сад да одговара што смо испали? Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 08-30-2012 Управо то - ОДГОВОРНОСТ! Јебена одговорност за све и свакога ко је и један минут био активан посланик Црвене Звезде. Како морална тако и јебена кривична! Ко ће да одговара зашто се Робију нису нашла адекватна појачања? Онај узима кредит са 27% камате па то није виђено у пословном свијету... Хвала момцима, у ова два меча су дали више него што реално и могу и знају. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 08-30-2012 (08-30-2012, 09:13 PM)KizaLion link Wrote: Можда је и боље што нисмо отишли даље, да би се средило стање у клубу. Овако би се и даље заваравали да смо неко и нешто. Треба нам боља управа и стручни штаб, скаутинг... Опет, поучен искуствима од претходних година и "системом" који никако да се уруши (фсс-Толе и малтене сви клубови у србији које држе мафијаши или неспособни политичари), ово се неће десити још неколико година док се неко не сети да приватизује клубове..Потпуно се слажем и додајем да има наговештаја о озбиљним променама како у клубу тако и у "систему". Не бих сад о томе јер је из приватних извора а сигурно је да за тако нешто треба времена. Видећемо да ли је то време ова сезона или не. Што се данашњег меча тиче, мислим да је овакав начин испадања само казна за дуготрајно лош рад у клубу. Жао ми је оних који су бодрили тим за десетку али и играча, борили су се као ретко који у последње време. То што неки не знају а неки су неискусни, друга је прича. Верујем да ће скупити снагу и вољу и то показати победом против Радничког. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 08-30-2012 Мислим да је најбоља ствар за Звезду управо Сале Јанковић, иако се многи овдје неће сложити са мном. У поређењу са Просинечким мислим да ће Сале радити посао ( читај- освајати титуле и можда, ако се коцкице поклопе одвести нас мало даље од овога у Европи). Оваква Звезда вечерас је тим који се бори и који иако је физички и технички много слабији успјешно парира ( па чак се и надиграва са Бордоом). Овакву Звезду је бар због те борбе лијепо гледати. Овим играчима недостаје једино игре у мало већим утакмицама од оне у Пазару, и онај прекршај за гол за пенал је посљедица тога, онај гол послије измјене је посљедица тога. Звезда не би била Звезда када не би и радовала а боме и нериварала. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 08-30-2012 Осећања су ми јако помешана после овог пораза,можда би ми било лакше да је било 5-0,да су нас понизили.Вечерас гледајући Звезду сам ипак закључио да је наш највећи проблем то што немамо муда.Једно је борбеност,а друго је имати муда у спортски безобразлук.Борбености није недостајало,али муда јесте.Примили смо 2 гола са играчем више,срећно смо дали први,добили поклон црвени картон и све то нисмо искористили.Наша психологија као народа је чудо,а посебно спортска психологија.Сваки или да будем прецизнији сваки озбиљнији европски се не би забункерисао код 1-0,него баш супротно покушао да постигне други гол ако може.Не наша психологија је била таква да смо изашли и од почетка другог полувремена смо почели да играмо бункер,који објективно због саме лиге и не знамо да играмо.То је одговорност пре свега Јанковића који је хтео да чува 1-0.Ту се види ко је какав тренер.Еј,бре па ми смо Звезда,поштујемо противника,али поштујемо и себе.Са менталитетом Металца у Европи нам се не пише добро.Повлачење на 30 метара уместо да пресецамо њихове нападе око половине и да им отежамо пренос лопте и да држимо лопту у свом поседу јел се само тако осећамо добро,ми препуштамо комплетну средину терена њимаи то при резултату који је позитиван за нас.Да смо то урадили од 65-70,рекао бих да би било разумно,али овако никако не.Муслинова тактика нас је коштала још једног пролаза даље.Муслина иначе јако волим као Звездаша,али за мене је Европа једино мерило за квалитет наше игре.Честитао бих играчима на борбености,замерио бих им на недостатку дрскости.Ако ништа друго мени се највише допадала једна ствар код Просинечког,а то је што је јасно говорио да Звезда треба да доминира и на тај начин је кренуо у изградњу духа победника,овако са овим менталитетом нећемо далеко стићи.Можда и освојимо лигу,али са оваквим менталитетом не пише нам се добро. |