![]() |
ФК Црвена звезда - 2014/15 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2014/15 (/showthread.php?tid=1986) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 02-25-2015 (02-24-2015, 10:50 PM)Пијанац link Wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/lalatovic-normalno-je-da-smo-bili-bolji-na-pripremama-kad-su-igraci-u-turskoj-imali-tri-obroka/98128 Пандан Саше Илића у најгорим данима, сећам се изговора "висока трава". Везано за оброке и крив терен у Нишу, јел може неко Лалатовићу на тренингу да каже "И лошем курцу длака смета". ??? Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - rukometas_bg - 02-25-2015 Прва наша грешка је што смо ишли да тренирано у идеалним условима и онда дошли на њиве. Док се Нишлије паметно спремале по домаћим ораницама. Није на Лалатовићу да прича о овоме, него на функционерима клуба, јер ће бити проблема. Ако сам добро скапирао према плановима за промену система такмичења, следеће године би првенство могло да се игра већ почетком фебруара, да се сезона завршава почетком јуна, а почиње средином јула. Врло лако може да се претпостави на шта ће терени да личе. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Eribo - 02-25-2015 Ја стварно не разумем зашто се не оде на "скандинавски" систем, где се једна сезона игра од феб/марта до почетка децембра ?! Нема баш ни један аргумент против, који пије воду да се тако не уради. Клубови би уштедели много новца на само једним припремама; имали би спремне екипе када почну Евро квалификације и терени би били бољи већим делом сезоне! Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 02-28-2015 - Salami je otišao tamo odakle je došao i ne znam da li će se vraćati. Želeo je da ode sam po sertifikat koji mu nedostaje, otputovao je u Nigeriju. Videćemo..., rekao je Nenad Lalatović na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Jagodinom. Волим Саламу и паризер, ја сам Звездин симпатизер! ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 02-28-2015 У Нигерији се води рат, тако да треба оставити могућност да стварно нема ко тренутно да изда папире, те је отишао сам да проба да их извуче. Искрено, не верујем да му се баш остаје тамо. Али остаје чињеница да ни Управа, ни струка нису били фасцинирани њиме од кад је дошао. Изгледа да се опет доводило само на основу тога што је у ЦВ-у писало ''репрезентативац''. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 03-01-2015 Од готовог направисмо вересију и на крају смо успели да се извучемо уз дозу фортуне. Јел постоји статистички податак о проценту реализације пенале у последње рецимо три сезоне? Мислим да је око 50% што је катастрофа. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 03-04-2015 http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/14881/marko-miskovic-za-evro-licencu-crvene-zvezde ![]() ![]() АКО се ово деси, можемо комотно да пљунемо на пролеће 2009. када смо га отерали из клуба и на целокупну мобилизацију чији је ово био зачетак. Не треба заборавити ни да се породица Мишковић повезује са хапшењем Џајића, а сада би да перу грехе према држави са 11 милиона. Као неко ко је те 2009. одштампао и залепио више стотина плаката, схватићу ово лично и АКО се деси, нећу им опростити. Знам да је већ демантовано, али ја им ништа не верујем, јер где има дима, има и ватре. Не овај свети дан, већи шамар нисам могао да добијем. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Lelemud - 03-04-2015 На овај свети дан смо добили потврду да ни ове сезоне нећемо играти Европу што је далеко битнија информација од ових трачева око Мишковића. Дакле, свели су нам клуб на аматерски ниво где је и наша лига која ће од следеће сезоне бити додатно обесмишљења системом такмичења, што је додуше била и до сада овим тромесечним паузама. Мене највише боли чињеница да смо прогутали ових 20 нових "играча" у сезони у којој смо дотакли дно и да смо баш ми те курате среће да будемо савременици ове катастрофе коју нам је закувао највећи српски олош, шиптарски плаћених Човић, шиптарски плаћеник Вучић, Звездин џелат Весић, амерички студент Терзић и још којекакви власници аутоперионица, полуграча и осталог смећа. Мислим да нам отрежњење не гине на следећој утакмици против воше, осим ако не договоримо нешто зарад "мира у кући" и "неизношења прљавог веша у јавност". Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 03-04-2015 (03-04-2015, 05:36 PM)Милош05 link Wrote:На овај свети дан смо добили потврду да ни ове сезоне нећемо играти Европу што је далеко битнија информација од ових трачева око Мишковића. Одакле ти ова информација? Не видим да је било ко објавио. Колико знам, имамо до краја месеца форе да нађемо те паре. Што се Мишковића тиче, пошто се очигледно неке ствари јако брзо заборављају, постаје индивидуална ствар шта је коме битније. Против Војводине се слави јубилеј Црвене звезде. Да ли је укусно било шта славити у овако тешким временима је такође индивидуална ствар. Очигледно је преовладало мишљење да јесте и сва енергија ће бити каналисана у том правцу. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Lelemud - 03-05-2015 Ти стварно мислиш да ћемо толике новце наћи за месец дана? Ја стварно не знам ко би био толико луд да баци те паре у бунар без дна. А докле год се не постави питање одговорности те паре нам суштински ништа неће ни помоћи. Зашто Мишковић? Ако тако добро памтимо ајмо још мало у прошлост. Ајмо нпр у 2004у када је Џајић потписао уговоре са оном последњом добром Звездином генерацијом 1984 (заправо последњом Звездином генерацијом уопште), који су по први пут на велику сцену убацили менаџере јер су то били први уговори у односу 50-50 клуб-менаџер. Ми од тада користимо исти принцип и од тада се пљачка клуба отргла контроли. После је те играче продао Пикси и сви смо се наоштрили на њега иако се он по свему судећи вероватно ништа није ни питао за те играче управо из разлога тих уговора који су менаџерима давали пуну контролу над судбином играча а посредно и над судбином клуба. Ајмо још мало у прошлост. Ајмо у прве године након 5октобарске капитулације. Ко је тај Човић, шта је и кога он то координисао на Космету? Сећа ли се неко? Шта смо ми о њему годинама говорили? У каквим смо односима били са њим? И како смо то дозволили да нам ових 15 година једина константа у клубу буде највећа љига и криминалац којег је овај народ видео - Весић? Малтене нам је угасио КК па смо га пустили да дивља и па ФК-у. Мишковић? Само још један од лопина али лопина која је макар у теорији могла и да да неки динар клубу, ови горепоменути могу само да узму. А велика иронија је да смо добили Макси на Маракани којег смо се толико плашили, само није га мишко изградио. |