Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - DRAGANANS - 08-06-2010

Још једно разочарење..Докле???
Једина светла тачка Исах. Дечко свака ти част...Остали катастрофа..Време је за новог Сд-а и тренера.
Југовић СД, Рајевац тренер.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - ТЕЦЗ - 08-06-2010

(08-06-2010, 08:01 AM)звезда у срцу заувек link Wrote:Још једно разочарење..Докле???
Једина светла тачка Исах. Дечко свака ти част...Остали катастрофа..Време је за новог Сд-а и тренера.
Југовић СД, Рајевац тренер.

Рајевац нема шансе, јер је продужио уговор са Ганом до 2014, а и ја би волео Југовића, али не знам дал би хтео, пошто није у Србији.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - MACAK - 08-06-2010

После Пижона мислио сам ко год да дође биће боље ал...Нама треба фајрер а ко нисам паметан ???

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Delije Užice - 08-06-2010

К'о да сам партизан гледао. Тако смо играли.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Kaja - 08-06-2010

Сад су јавили на дневнику да Достанић подноси оставку у току данашњег дана а на његово место долази Славољуб Муслин! Ако тако стварно буде, онда, вежте се полећемо  ;D  Што се пак тиче игре од јуче, оно је траједија! ОФК Београд који је играо са Галатасарајем иако су примили 5 комада боље су, организованије и срчаније пришли утакмици! Ако ми наставимо са онаквом игром па ми ћемо у првенству бити 5-и! Нешто се под хитно мора мењати, прво тренер па играчи. Што је неко рекао једино је Исах одиграо врхунску утакмицу, остали- срамота за свети грб који носе на грудима! Онај Каду, ја не разумем дечка уопште, када су му дали шансу пошто је Пижон отишао, играо је сасвим коректно. До пре крај прошлогодишњег првенства је скроз пао што траје до данас. И још ми један дечко није јасан-Вилотић. Па прошлу сезону је одиграо за памћење, а онда како су почеле припреме, тако је он почео да заказује. Заиста би волела да направимо нешто у првенству. Сматрам и даље да имамо добру управу, доста добрих играча, који не добијају шансу, спонзора, напокон пуније трибине, имамо све. Зар је много то што тражимо резултате? Ако јесте, онда господо драга знате где су врата. Звезда је толика због навијача и резултата!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 08-06-2010

(08-06-2010, 11:08 AM)Kaja link Wrote:Сад су јавили на дневнику да Достанић подноси оставку у току данашњег дана а на његово место долази Славољуб Муслин!
Даће Бог!

Није само тренер за смену, већ и СД. Ми немамо креативца ко свет а Мугошу смо послали на позајмицу. Вратили смо распалог Субашића а малог Рељића смо дали на позајмицу. Једноставно морала је да буде чистка већ после првенства. Није ни сад касно, имамо времена тек почиње првенство. Нови СД, озбиљан тренер са ауторитетом, и још 3-4 појачања ,то је задатак Лукићев.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Mikelandjelo - 08-06-2010

Не могу да схватим да су два штопера који играју годину дана заједно неуиграни као да су се синоћ први пут срели. Не могу да схватим да се прођу комплетне припреме а да је екипа неуиграна и физички потпуно неспремна (ту не мислим само на падове у игри уобичајене за ово доба сезоне, већ на очајну дуел-игру, неповезаност и несхватљиву спорост бекова, који би требало да буду најбржи играчи на терену). Не могу да схватим да човјек који је прошао колико-толико белог света и играо и за државни тим, не може да се састави са лоптом (Тошић). Не могу да схватим да јуримо резултат а тренер до 80. минута чека са другом измјеном, а трећу уводи у судијској надокнади. Не могу да схватим да је најнепоузданији играч на терену - капитен, командант одбране. Стварно не могу да схватим.

Једину похвалу заслужује Исах. Дечко је одиграо без грешке, и као задњи везни и као штопер на крају.

(08-06-2010, 12:15 PM)Микеланђело link Wrote:Не могу да схватим да су два штопера који играју годину дана заједно неуиграни као да су се синоћ први пут срели. Не могу да схватим да се прођу комплетне припреме а да је екипа неуиграна и физички потпуно неспремна (ту не мислим само на падове у игри уобичајене за ово доба сезоне, већ на очајну дуел-игру, неповезаност и несхватљиву спорост бекова, који би требало да буду најбржи играчи на терену). Не могу да схватим да човјек који је прошао колико-толико белог света и играо и за државни тим, не може да се састави са лоптом (Тошић). Не могу да схватим да јуримо резултат а тренер до 80. минута чека са другом измјеном, а трећу уводи у судијској надокнади. Не могу да схватим да је најнепоузданији играч на терену - капитен, командант одбране. Стварно не могу да схватим.

Једину похвалу заслужује Исах. Дечко је одиграо без грешке, и као задњи везни и као штопер на крају.

Кад погледаш ко нам је тренер одмах можеш све да схватиш.  Wink

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - InsaNe - 08-06-2010

(08-06-2010, 11:08 AM)Kaja link Wrote:Сад су јавили на дневнику да Достанић подноси оставку у току данашњег дана а на његово место долази Славољуб Муслин!

Quote:Цитат: Виноградар  мај 14, 2010, 10:17:50
Живот бих дао да видим Муслина поново на клупи.

Даће Бог!

ЦЗБГ то си одговорио и мени још давно, и  ако се то оствари, дупла круна је наша без икаквих проблема.