![]() |
FKCZ WEB - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794) |
FKCZ WEB - kiki - 11-02-2006 Све иде по реду - дизајн и садржај, али не знам када ћемо изаћи у јавност јер треба да се разговара са ФК-ом око чланарине за сајт и тако тих ствари. Једноставно, морамо сачекати да видимо како ће се то разрешити и да ли ће се уопште разрешити. "рок" и "датум" када су ти разговори у питању је поприлично растегљив појам - јуримо их (односно, они који треба да их јуре) већ недељама. Глупо ми је да сад наводим неки датум када ствари не зависе од нас - ми ћемо наш део завршити, али то није довољно. FKCZ WEB - archer - 12-14-2006 Quote:Све иде по реду - дизајн и садржај, али не знам када ћемо изаћи у јавност јер треба да се разговара са ФК-ом око чланарине за сајт и тако тих ствари. Једноставно, морамо сачекати да видимо како ће се то разрешити и да ли ће се уопште разрешити. "рок" и "датум" када су ти разговори у питању је поприлично растегљив појам - јуримо их (односно, они који треба да их јуре) већ недељама. Колико се напредовало на овом пољу? FKCZ WEB - kiki - 12-23-2006 Уф, извини - нисам видела да си поставио питање ![]() Претпостављам да питаш да ли смо узнапредовали у разговорима са клубом - нисмо ![]() Ми смо наставили као да се ништа не дешава. Дизајн је спремљен, направљен, преведен је на CSS и сада се Драганче бави стварањем неких објеката, програмирањем, чишћењем и тако тим стварима. Статистички подаци (нећемо их откривати :finger ) су припремљени (очи су ми испале), али ће Драганче покушати да их убаци аутоматски како би ми олакшао посао. На жалост, због чињенице да не можемо формирати чланство (и наплаћивати чланарину ![]() @Archer Још једном ти се извињавам што ти тек сада одговарам. FKCZ WEB - slawisha - 01-24-2007 Evo proslo je mesec dana pa da ponovo pitamo... ima li nesto novo? ![]() FKCZ WEB - kiki - 01-24-2007 А ми смо увек ради да одговоримо ;pljuga . Дакле, све је завршено (додуше, неки подаци ће се накнадно убацивати јер није могло аутоматски), послато је провајдеру... и нешто се не слаже са нечим. Нисам баш упућена у техничке детаље, али Драганче рече да неке ствари не могу да се предвиде унапред и да тек када се стави на сервер (или тако нешто ![]() ![]() Ви ћете приметити другачији дизајн (одмах да напоменем да мени какав ће бити неће такав и остати ![]() FKCZ WEB - Бока - 01-24-2007 Мени је то све много чудно што ти Кики причаш. Какав мени и каквих 200+ еур? Јел можеш на прајвет да ми пошаљеш линкове сајтове које је радио "Драганче" самостално... Комплетно дизајниране и урађене сајтове са менијем можеш наћи на интернету бесплатно а постоје одличне презентације са невероватним менијем у износу од 60-100 долара. FKCZ WEB - kiki - 01-24-2007 Драганче је програмер, не дизајнер. Дизајн су радили други људи, а немам дозволу од њих да стављам било шта вама на увид :finger . Мени који смо ми узели је бесплатан и испао је мало другачији од онога како смо мислили да ће испасти - бледуњав је мало. Елем, тај мени неће бити проблем, промениће се, бар је мени тако речено. Ово сам рекла унапред да нам не бисте због тога скакали по глави ![]() FKCZ WEB - slawisha - 01-24-2007 Quote:Драганче је програмер, не дизајнер. Дизајн су радили други људи, а немам дозволу од њих да стављам било шта вама на увид :finger .Mozda je prehladnjen? :laugh Pa zar ne moze niko iz ovog kluba da 'posudi' ne 200 nego 2000 evra ako treba da se odradi sajt kako dolikuje klubu ovakve reputacije (koja iz dana u dan nestaje). Mislim da ko god potcenjuje i zanemaruje znacaj interneta da je zaostao u modernim tokovima. FKCZ WEB - KizaLion - 01-24-2007 Ти причаш о 2000 евра, а ФК боли курац, они дају НУЛА евра. Шта ти није јасно? FKCZ WEB - slawisha - 01-24-2007 Quote:Ти причаш о 2000 евра, а ФК боли курац, они дају НУЛА евра. Шта ти није јасно?Pa to mi nije jasno, kako moze da ih boli qrac za stvar kao sto je zvanicni sajt. Evo ja sam danas u dosadi obisao milion sajtova fudbalskih klubova, i kad naidjem na lose odradjen sajt odmah mi taj klub padne u ocima. Koliko ljudi sirom sveta radi to isto... A nas klub ne moze da da par stotina evra. Majke mi dao bih ja da sam u situaciji. :bes |