Delije
КК ЦЗ 2005/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ 2005/06 (/showthread.php?tid=778)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

КК ЦЗ 2005/06 - nisam_zdrav - 12-20-2005

Veoma bitna pobeda! Sada Le Man mora da ima pobedu vise od nas da bi bio bolje plasirani sto navodi da cemo biti treci. Imamo dve utakmice kod kuce protiv Hapoela i Skajlajnersa i jednu sa strane protiv Lotomatike.
Veceras je nas tim dobro igrao. Ja sam gledao utakmicu na Eurosport 2 jer sam imao problema sa TV pa je to bio jedini izbor. Komentatori su uglavnom odlicno vodili utakmicu. Strucno su dosta fino ispratili sve. Spomenuli su i Gurovicevu tetovazu. Jedan je komentarisao sve najbolje o Drazi i o nesporazumu sa Hrvatima zbog tetovaze, a drugi je pokusavao da ovog ubedi kako je ovaj bio fasista...
Sto se tice nase igre imali smo pad u trenutku kada smo vodili 33-27. Besoka ostavljamo samog, pravimo sranje u napadu, a onda debilan faul Bjelice. Inace Bjelica je igrao tih minut ipo, zasrao sta je mogao i izasao... Drugi pad smo imali pocetkom trece kada smo bili potpuno dezorjentisani, ali smo se stabilizovali... Bacanja su opet bila manji problem. Skok je dobro funkcionisao, a Besok se nije video dok ga je cuvao Misanovic koji je veceras odigrao odlicno... U svakom slucaju Sakota je igrao na brzinu, a tu se Dragojlovic snasao odlicno i to skupa sa Jeretinom koji je imao odlicne asistencije...
Sledeca utakmica je za dve nedelje i ako se ne varam cekamo Skajlajners...

КК ЦЗ 2005/06 - boldrik - 12-21-2005

Sasvim solidno odigrana utakmica... Lepa za oko, sa dosta asistencija, blokada, kontri... Mada su francuzi pravi indijanci “trci, promasuj i skaci u nebo” filozofije, ali bili smo bolji i u skoku od njih, sto ohrabruje... Jedino nas slobodna i dalje muce... I dalje smatram da sa ovakvim timom (posle toliko godina da imamo toliko dobrih igraca) i budzetom sve osim Confusedampion u prvenstvu bi bio veliki neuspeh... Nasa snaga je u timskoj igri, to je i bio problem u derbiju... Za pohvalu i tandem Jeretin – Dragojlovic, veceras sasvim zadovoljavajuci...

КК ЦЗ 2005/06 - Anonymous - 12-21-2005

Quote:Sledeca utakmica je za dve nedelje i ako se ne varam cekamo Skajlajners...

Da, tekma je 3. januara.
Bilo bi extra da UK odradi gostovanje u Rimu, a ako prodjemo dalje to ce biti jos bolje, pogotovo jer nema vise evropskih gostovanja sa FK.

КК ЦЗ 2005/06 - REDMAN - 12-21-2005

Nek odrade Rim, da daju Romanistima sansu za revans Big Grin .

КК ЦЗ 2005/06 - Ђоле - 12-29-2005

Kroz trnje do zvezda
V.P., 29. decembar 2005

POČELO je porazom od Bosne u Sarajevu, završeno hvalospevima o nekim novim vetrovima na Malom Kalemegdanu. Na izmaku 2005, zastava Crvene zvezde pobodena je na vrhu Jadranske lige, od ulaska među 16 najboljih u ULEB kupu deli je samo još jedna pobeda, već viđena 3. januara protiv Frankfurt Skajlajnersa.
- Trebalo bi da budemo zadovoljni - konstatuje trener Dragan Šakota, najodgovorniji za narasle apetite navijača crveno-belih, koji već osećaju zaboravljene ukuse najvažnijih trofeja. - Učinak Crvene zvezde biće tema mnogih analiza, ali samo trener zna kakva je muka stvaranje jednog novog tima. Kažem novog, ne govorim o starijim i mlađim igračima, već samo o košarkašima koji prvi put igraju zajedno. Odigrali smo neke veoma lepe partije, imali i padova, ali smo sigurni da ćemo izgledati sve bolje. Mislim da možemo sa optimizmom da gledamo na 2006. godinu i da se nadamo da ćemo napraviti dobar rezultat.
Na Malom Kalemegdanu se nadaju i dodiru sreće, s obzirom na to da Crvena zvezda nijednu utakmicu u dosadašnjem delu sezone nije odigrala u kompletnom sastavu. Od početka je "kraća" za makedonskog reprezentativca Peru Antića, čiji će povratak zakrpiti brojne rupe u reketu.
- Antić je tek nekoliko dana u trenažnom procesu, ali očekujemo da će uskoro debitovati. Realno je da se kroz dve nedelje pojavi na terenu. Pošto se radi o obnovljenoj povredi stopala, ne smemo ništa da rizikujemo.

КК ЦЗ 2005/06 - bjcz - 12-31-2005

[Image: crveno-beli_Deda_Mrazovi.jpg]

Има и Чоко Мразова..... Big Grin Big Grin

КК ЦЗ 2005/06 - радомир - 01-02-2006

И овде!? :zbunjen :nene

Quote:Oбрисао сам све слике и коментаре везан за исте. Е, сад ако неко зна руски нека објасни овом лику да је погрешио топик на ком је постовао слике. И уопште нека му објасни како функционише форум.

КК ЦЗ 2005/06 - Ђоле - 01-02-2006

Bjcz ko su ova prva dvojica u zadnjem redu?

КК ЦЗ 2005/06 - Dacha od Bosne - 01-02-2006

Quote:Bjcz ko su ova prva dvojica u zadnjem redu?

Jes' da nisi mene pitao ali da ti odgovorim. Onaj prvi je Subotic a drugi, stvarno ne znam. Pokusavam da ga skontam al' mi ne ide.

poz
Dacha

КК ЦЗ 2005/06 - jovicn - 01-02-2006

Quote:
Djole Wrote:Bjcz ko su ova prva dvojica u zadnjem redu?

Jes' da nisi mene pitao ali da ti odgovorim. Onaj prvi je Subotic a drugi, stvarno ne znam. Pokusavam da ga skontam al' mi ne ide.

poz
Dacha
To je Pero Antic,njega jos nismo videli ove godine zbog povrede