Delije
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! (/showthread.php?tid=1553)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Тони92 - 07-15-2010

Декса потписао данас поподне  ;D

Лично ми је један од најдражих фудбалера,итекако уме да донесе разлику на терену,видећемо да ли ће Достанић умети да га постави на праву позицију.Надајмо се најбољем.Стаменковић,Вилотић,Ђорђевић,Нинков,Тошић,Миловановић,Исах(или Мугоша),Короман,Лазовић(или Каду) и Перовић(или Јевтић).Стварно мислим да смо са овим тимом много јачи него претходне сезоне,али опет се бојим да нам тренер може бити најслабија карика... Sad

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - InsaNe - 07-15-2010

Најслабија карика обично отпада.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Neca - 07-15-2010

http://www.crvenazvezdafk.com/milovanovic-ponovo-u-zvezdi-3615-c1-content.htm

Само уклони слику  :o

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Тони92 - 07-15-2010

Иначе,начуо сам пре неки дан да ови с друге стране брда преговарају са Кастиљом,а сад прочитах и на спортске.нет.Е сад,знам да то никог не интересује претерано,али мени упада у око то што би он могао да заигра ладно на 200 метара од Маракане,а не сме по уговору док Звезда не добије своје паре!  >Sad Свака част Лукићу ако стварно намери да тужи Несторовића,доста је бре више било менаЂера (што би рекао ЦЗБГ)!!!

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Igor_RS - 07-15-2010

Тако ме боли курац за дебиле који ће после нас код фрањеваца...далеко им лепа кућа

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - neso.l - 07-16-2010

Нећу гњавити с тим надам се, али кад смо већ код те теме прелазака код ових или евентуално обрнуто, мене просто одушевљава што никад у животу нисам чуо да је неко од наших навијача, руководилаца исл пожелио неког њиховог фудбалера или бившег играча.А било је прилика... Е то је оно "нешто" што неки никад неће ни имати ни схватити...

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Мобилисан - 07-16-2010

То тешко може да се схвати, то не може да се плати!

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Коди ЦЗ - 07-17-2010

Дух Звездаштва је у питању овде,  и то онај цигански, не треба  олако  прелазити преко провокација као пре, треба  патуљку и јна лавору као и тајним владарима Србије, послати јасну поруку и бруталну  реакцију само због пласирања оваквих вести у штампи, јер не знам колико је озбиљна ова вест око њиховог неизлечивог комплекса који  испољавају посесивном жељом за крађом туђег, и то оног који им је давао у дербијима.. воле ГА као и онај њихов срамни видео.  

Овом подфоруму је иначе потребна тема под називом Одлазни рок...  да гуму и субашића споменем.. као и још неке после данашњег тренинг меча.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Тони92 - 07-20-2010

Од свих који би могли да оду из клуба,отићи ће Савић!И онда ћемо остати са два(читај:два) штопера  ???
Није да мислим да не треба да оде после свега што је рекао,али не треба сад да га продајемо по сваку цену,шта да радимо ако нам се не дај Боже повреди сад неко из одбране?Онда ће нам срећа бити крива што смо испали!Прошле године смо испали буквално јер нисмо имали бољег од Савића и Туторића,а сад нећемо имати никог  :o

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Red Star Forever - 07-20-2010

(07-20-2010, 04:44 PM)Тони92 link Wrote:Од свих који би могли да оду из клуба,отићи ће Савић!И онда ћемо остати са два(читај:два) штопера  ???
Није да мислим да не треба да оде после свега што је рекао,али не треба сад да га продајемо по сваку цену,шта да радимо ако нам се не дај Боже повреди сад неко из одбране?Онда ће нам срећа бити крива што смо испали!Прошле године смо испали буквално јер нисмо имали бољег од Савића и Туторића,а сад нећемо имати никог  :o

Уколико он оде, спомиње се још један Савић, и још млађи од Вујадина... Игра у БСК-у... Ал што трчимо пред руду, ајд прво да видимо да ли ће Дуле јуниор да оде... А након тога, па не верујем да је управа а посебно њен спортски део толико блесав па да останемо само са два штопера!