![]() |
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса (/showthread.php?tid=1444) |
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - 8stardust7 - 12-30-2009 (12-30-2009, 08:50 AM)Skrimo link Wrote: Друга ствар случај вакцине знамо да смо их купили преко мишка једине новине које нон стоп потенцирају да треба народ да се вакцинише је управо прес,чак су имали текст да и заражени који приме вакцину одмах се лече и то велики наслов,еј па онај ко је иоле свестан зна која је то небулоза,дакле бар мени је дефинитивно за кога раде. Не знам како је у штампаном издању, али они су буквално сваки дан имали на сајту неку ударну вест о грипу како је неко умро или је у тешком стању итд. и све са оним знаком вируса. Много је то провидно. Лик који је радио тамо ми је рекао да су новине подељене између ДС-а(Ђилас), Мишковића и БИА-е. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - дрвосеча - 12-30-2009 Дај више да тим пацовима почнемо да запушавамо уста лажљива! Не знам како.. али сигуран сам да неко више треба да одговара, око ових клевета за претње смрћу. Или сам Клео, или Прес... а мени више смрди на Прес.. тако да треба подићи више тужбу против њих, и што се каже, када их се клепи по џепу, онда ће се опаметити. А и другим монтираним новинама ће ово послужити као пример да не измишљају бљувотине, и лажи о нама. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - фрактура - 12-30-2009 Владан ![]() Quote:Вама јавност често замера да сте у превише добрим односима са навијачима и да је то нешто што може лако да вам се обије о главу. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Mikelandjelo - 12-30-2009 (12-30-2009, 04:04 PM)дрвосеча link Wrote: Дај више да тим пацовима почнемо да запушавамо уста лажљива! Просто је невјероватан начин на који ови "медији" пласирају информације. Текст који није поткрепљен ниједном сликом ни чињеницом. Што се тиче дотичне персоне, он као да жели да буде у центру пажње, просто га изједа што је тако ладно искулиран након преласка у Петардизан, и стварно га треба тужити за клевету. Или Пресс. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - дрвосеча - 12-30-2009 Quote:замера да сте у превише добрим односима са навијачима ![]() Ово је врх! Пази ти ликове.. "превише добри са навијачима"... А шта треба да раде.. да нас пљују, да нас шутирају? Успех једног правог клуба није само у играчима, нити игри на терену. Навијачи су душа клуба. Они су ти који клуб чине великим. Изледа да гробљу и његовим људима смета то што Звезда полако излази из кризе. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Darko - 12-30-2009 Quote:Вама јавност често замера да сте у превише добрим односима са навијачима и да је то нешто што може лако да вам се обије о главу.Ха ха ха стварно страшно,испада да свако ко ради у нашим клубовима а јавно не осуђује и не ограђује се од својих навијача чини грешку која ће му се обити о главу. Још мало па ће свако ко на стадиону не буде седео и грицкао семенке одмах бити окарактерисан као навијач а самим тим и хулиган који није пожељан на стадиону > ![]() Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Делија К.З.Ш. - 12-31-2009 (12-30-2009, 09:04 PM)Darko link Wrote: Још мало па ће свако ко на стадиону не буде седео и грицкао семенке одмах бити окарактерисан као навијач а самим тим и хулиган који није пожељан на стадиону > Ууу грешка ортак! Још мало па ће свако ко не седи на стадиону у свом,унапред предодређеном боксу,са флајком од 2л КОКА-КОЛЕ и једног великоооог чизбургера или хамбургера из МЕКДОНАЛЦА..ајд може и хот дог да прође и не пијуцка горе наведено пићанце и грицка своје оимљено јело и ужива у чарима спорта чија правила и не разуме бити окарактерисан као навијач,самим тим хулиган,наркодилер,убица,силоватљ,министар,манијак,пропалица,олош,наркоман.. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - HITMAN 47 - 12-31-2009 Нека нека ... проћиће и њихово, свака хајка траје ... али и прође, па кад се рачуни буду сводили видећемо ко ће где бити. Нас воде љубав и идеали, а њих болесна жеља за сензационализмом, новац, политичка моћ и потреба да под плаштом друштвено корисних медија налазе мане овом народу, искривљују ионако криву слику о нама као народу ... ''БОЈ НЕ БИЈЕ СВИЈЕТЛО ОРУЖЈЕ, ВЕЋ БОЈ БИЈЕ СРЦЕ У ЈУНАКА !'' Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - 8stardust7 - 12-31-2009 (12-30-2009, 08:13 PM)дрвосеча link Wrote:Quote:замера да сте у превише добрим односима са навијачима Стани, полако, мало пре си замерио гробарима зато што им је тренер по наговору причао неке ствари против б92 итд, па одлучи јел треба да слуша навијаче или не ?! Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - дрвосеча - 12-31-2009 (12-31-2009, 02:32 AM)8stardust7 link Wrote: Стани, полако, мало пре си замерио гробарима зато што им је тренер по наговору причао неке ствари против б92 итд, па одлучи јел треба да слуша навијаче или не ?! ;D не капираш. Код нас, и нашег руководства се не види та иснтрументализованост као код њих. Тачније, наша управа не ради такве ствари као што је Вујошевић урадио на конференцији. Мада, мислим да је више то Вујошевићу гурнут врућ кромпир, мислим та питања. А однос навијача и управе не може да буде превише добар.. Или је добар, или није.. нема средине, или тога да је нешто превише добро/лоше. А ја сам више мислио на то да је нелогично да нас они пљују док ми срце остављамо на трибини. Препознајемо се. |