Delije
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Milos-Delija - 04-15-2006

ziga ih valja kad je najpotrebnije :ruke

Jedan je Nikola Zigic - archer - 04-15-2006

Stvarno, tesko nama bez njega sledece sezone, ume da resi utakmice.
Zenga (ili njegovi igraci) nam je doneo nesto sto se zove okretanje rezultata, jer Zvezda prethodnih par godina tesko okretala rezultat.
Ako neko zna neka mi kaze koliki je bio prelaz iz 1-2 na ovoj tekmi
Ko je danas igrao za Zvezdu?

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 04-16-2006

Teska pobeda juce u Ivanjici protiv izuzetno motivisanog protivnika.Nas tim je pruzio jako losu partiju i pobedio bogami nezasluzeno.Smatram da ekipa koja je istrcala na teren u subotu da je morala da odigra znatno,znatno bolje.Podbacili je ZVEZDA u svim segmentima igre prepustivsi inicijativu domacinu koji je pruzio mnogo bolju igru u polju.Kruna toga bio je gol Odite i strepnja da ce bodovi ostati u Ivanjici.Ipak nakon pauze,ZVEZDA se malcice prenula,valjda shvativsi da gubi utakmicu i tek tada je zaigrala nesto ozbiljnije.I onda fenomenalni Nikola Zigic sam resava utakmicu,prvo postize evro-gol za izjednacenje,a potom i drugi za potpuni preokret.Stvarno svaka cast Zigicu,i hteli to mi da priznamo ili ne bice nam jako tesko bez njega upravo u ovakvim sumornim i bledim utakmicama.Nas tim za 90 minuta nije napravio ni jednu pravu sampionsku akciju,niti sansu.Prvi gol Zigica se dogodio zbog spretnosti naseg igraca i spleta okolnosti pod kojim je sutirao i nasrecu pogodio.Drugi gol je proizvod klasicnog bunarenja i u nedogled slanja dugih lopti u trazenju Zigica.Upravo na jednu takvu Ziga je natrcao i prosledio je vrlo opusteno i lagano u gol za 1-2.Upravo na ovakvim teskim i nezanimljivim prvenstvenim utakmicama gde se na moze videti pravi fudbal nego samo ocajnicki potezi i ubacivanje u prazno upravo je tu Zigic tas koji prevagne u nasu korist.To je ono sto drugi timovi nemaju i za cim cemo zaliti narednih sezona.Stvar koja me je bas razocarala je upravo losa pas igra,ocajna kretnja igraca i zbog toga jako malo prostora za prilike.Na zalost ja sam gotovo uveren da bismo ovu utakmicu sigurno izgubili da nam nije bilo Zigica.Cak mislim da bi Javor postigao jos jedan gol.Ovo pocinje da me zabrinjava i smatram da bi nacin igre kada ode Zigic morao iz korena da se promeni.Ovakvo otaljavanje posla i cekanje da neki od stopera uputi dugu loptu na Nikolu i da on resava ne moze da izadje na dobro,pogotovo u evro-utakmicama koje nas ocekuju s' krajem leta. ;pljuga

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - SerbianEagle - 04-16-2006

Pa ja mislim da bi Purovic upravo mogao biti prava zamjena za Zigica. Slicni igraci, pa vidjecemo. Nadam se i nekom pojacanju od para za Zigca.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Johnny Blaze - 04-16-2006

Purovic je katastrofa od igraca.
Cim dobije loptu izgubi se, ne zna sta ce s njom.
Jedino sto zna je da sutne iz prve, ili glavom iz prekida.... nikakav igrac, Djokic je za 3 klase bolji od njega.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 04-16-2006

Zadatak za celo leto
-Napraviti igru bez Zigica, sto podrazumeva ne novog Zigica vec MNOGO vecu kreativnost srednjeg reda, bez bunarenja. Napadac je tu da samo da gol (ali ni to nije lako). Ja sam osoba koja vise ceni srednji red nego napad. Bice zanimljivo videti igru Zvezde sledece godine. Bas me zanima sta ce Zenga (ili neko drugi) smisliti tokom leta. Bice bas tesko tokom leta napraviti tim za ligu sampiona, mada samo malo grobarske srece pri zrebu i eto nas u ligi sampiona.
Ali pre toga ostaju 4 kola i finale kupa.
Da li je odluceno konacno kada se igra proti Vose na Djurdjevdan ili 3. maja? Bice steta ako budem igrali u sredu Sad

U subotu OFK-a na MARAKANI - North_Side011 - 04-21-2006

Vec bi polako mogli da pricamo narednoj utakmici koja se igra u subotu protiv OFK Beograda,ekipe sa kojom sastajemo i u finalu nacionalnog Kup-a.Nekada je utakmice izmedju OFK-e i ZVEZDE posmatralo po 30-40 hiljada ljudi,nekada je ova utakmica bila jedna u nizu velicanstvenih i velikih u onoj staroj ligi.Ipak s' godinama i krizom koja je obuzela nas fudbal istitucija ove utakmice je potpuno propala.U nedostaku pravih utakmica ova se proglasava derbijem i pokusava se prikazati kao praznik fudbala.Ali i dalje nikako da dozivi ili da barem izjednaci vaznost i gledanost kao sto je nekada bila.
Trenutno OFK-a se nalazi na 4. poziciji na tabeli sa osvojenih 42 boda,imaju sjajne fudbalere i veliki broj njih cini mlade reprezentativce i buduce igrace ZVEZDE ili partizana.Ali i pored toga sto gaje stvarno lep fudbal rezultati su im itekako promenljivi.Sa njima se ne treba saliti,ocigledan primer je bio partizan kojeg je OFK-a porazila na JNA.OFK je mnogo opasniji na Karaburmi,pogotovo kada igra sa velikim ekipama,ali opreznost kada se igra protiv ovih momaka mora uvek biti na visokom nivou.
Zenga pred ovu tekmu nece moci da racuna na Piksija Kovacevica i Mudrinica,i jako me interesuje ko ce igrati zadnjeg-veznog u nedostatku ove dvojice(Mudrinic je ove sezone vise puta imao tu ulogu iako mu to nije prava pozicija).Ostatak ekipe je na broju i tip top spreman.Videcemo kako ce igraci podneti ovaj termin odigravanja,jer cele sezone igraju u popodnevnim casovima,ali to ce biti najmanji problem da se uknjize nova tri boda.Iako za 20-ak dana igramo i u finalu Kup-a,verujem da Zenga nece kriti karte i cuvati adute jer nam je i ova prvenstvena pobeda bitna... ;pljuga

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 04-21-2006

Po meni ce sutra biti proslava jer ce groblje da da bodove svom buducem predsedniku da ostane u ligi njegov klub (to im je u intersu sledeciih sezona)

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 04-22-2006

Momci samo jedno Confusedampion i takodje ovo :ruke

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Nesho - 04-22-2006

SAMPIONI, SAMPIONI, SAMPIONI !!!!!!!!!!!!!! Confusedampion