Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 11-08-2006

Ова тема везана за Јадранску лигу?Па ова тема је везана за све осим за Јадранску лигу...шта све још нећу чути :batine

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 11-11-2006

Избачени смо из Пионира заједно са Партизаном и ОКК.Дугујемо 14 милиона динара и уколико се не исплати 30% до понедељка текма са Реалом неће се играти у Пиониру.
Нешто размишљам брука би била да молимо Човића да нам даје он о његово говно од хале,можда је време да се коначно уђе у Арену?

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 11-11-2006

Данас се то и у новинама спомињало, а и по информацијама које ми је дао један од људи који раде при Арени мале су шансе да ми заиграмо тамо... Например каже да полиција није уопште одушевљена идејом да се тамо играју утакмице јер су незадовољни многим решењима. Прилази Арени, унутрашња конструкција, много пролаза, много места за манипулације (шта год су хтели овиме да кажу). У сваком случају и у њиховој смо милости, а они се још увек позивају на неке папире који недостају и бла, бла, бла...
Никада нисам био у Арени, а чуо сам да је веома акустична...
Ја бих волео да утакмицу играмо било где само не у Железнику...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Milos_cz - 11-11-2006

Quote:Избачени смо из Пионира заједно са Партизаном и ОКК.Дугујемо 14 милиона динара и уколико се не исплати 30% до понедељка текма са Реалом неће се играти у Пиониру.
Нешто размишљам брука би била да молимо Човића да нам даје он о његово говно од хале,можда је време да се коначно уђе у Арену?
Pa da, sto da ne. Nemamo para za garsonjeru, sta da radimo?
Iznajmimo hacijendu! :finger

Jedino je realno da se ode u Novi Sad, da nam bude radikalno bolje :finger , jer Maja Gojkovic nudi NS kapacitete. E sad posto nasa uprava nikako ne zeli da bude radikalno bolje, bice zanimljivo videti sta ce se desiti (posebno to sa Realom)...

PS Priznajem, mozda bi ta utakmica sa Realom i mogla u Areni, ali da se tamo preselimo, nema teorije...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 11-11-2006

Нисам ја ни мислио да се селимо тамо.Што би се селили кад на текме геј лиге ионако долази максимално 2000 људи.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 11-11-2006

Цибона - Црвена Звезда 83:70 (26:13, 17:25, 13:12, 27:20)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 11-12-2006

Gromiko Zvezdin!
Od Dragan Štikovac | Postavljeno Danas | NLB Jadranska Liga , Košarka | Ocena:

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša, Rus Pavel Gromiko (17, 199 cm), nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom!

Talentovani krilni igrač je prošlog leta napustio Dinamo iz Moksve i pojačao imenjaka z Sankt Petersburga, ali je po raspadu kluba postao slobodan igrač.

Kontakt sa crveno-belima je ubrzo uspostavljen, i Gromiko se već nalazi u beogradu na treninzima tima sa Malog Kalemegdana.

Reč je o košarkašu koji je na prošlogodišnjem EP za kadete bio drugi strelac šampionata sa 23,6 poena i ubedljivo prvi skakač sa impresivnih 14,5 skokova po meču!

Kao jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope, učestvovao je ove godine i na turniru "Košarka bez granica" u Parizu.

---------------------------------------------------------------------------------
Шта ће нам сад овај?Колико видим игра на позицијама на којим играју Гуровић,Антић(Александров)...Само трпају играче на крилним позицијама а на центарским дува кошава...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 11-12-2006

па дечко има 17 година сигурно неће играти у првом тиму бар не одмах...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 11-12-2006

Ма Шакоти ни Џордан не помаже. Мислим да нама треба добар тренер. Али свака част управи на довођењу младих талентованих играча.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 11-12-2006

Tako smo i Bajeva doveli ;pljuga .