Delije
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Milos_cz - 04-12-2006

Quote:Stvarno,kada jedan tim pobedi rezultatom 5-0,tesko je pronaci bilo kakvu manu,zato je i netreba traziti...Velika pobeda,veliki korak ka peharu Kup-a za koji ce se ZVEZDA borita 10.maja na JNA... ;pljuga
Pa nije da trazim dlaku u jajetu, ali odbrana je prodala gomilu lopti na svojoj polovini (jeste da je bilo 3 nula vec tada - za pre ne znam - bio sam na faksu). To naravno ne znaci nista u kontekstu rezultata, ali podseca nas da su im poznati maleri jos uvek u krvi Sad . Mislim ipak je cak i ovakav Radnicki imao par opasnih ,,akcija", samo bez realizacije...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 04-13-2006

archer-Ja mislim da je finale na JNA,nisam cuo tu informaciju da je na MARAKANI.U svakom slucaju iskreno se nadam da je bar datum fixni,jer sa tim premestanjem utakmica,zamenom termina i ostalim glupostima su stvarno...
Milos_cz slazem se sa tvojim misljenjem da je odbrana imala par kardinalnih propusta,ali moras uzeti u obzir da su stoperi bili momci koji su totalno u drugom planu pre svih Bojan Miladinovic,pored njega je igrao Joksimovic ako se ne varam.Tako da je to jedan pomalo rizican par stopera koji videlo se ume itekako da kiksne.Ali da su na tim mestima bili momci iz prve potsave-Dudic,Bisevac drugacija bi se pesma pevala,kapiras.Odbrana je ove polu-sezone primala samo ona dva gola i to oba protiv Obilica,na drugim tekmama nisu primili gol uopste tako da smatram da se i taj deo tima itekako poravio.A sto se tice tekme u Nisu opet kazem pobedi,a pogotovo ovakvoj pobedi se nikako u zube ne gleda... ;pljuga

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Mikelandjelo - 04-14-2006

Ocekujem esej o Javoru Habitpharmu iz Ivanjice ... Big Grin
... jo

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 04-14-2006

Da li ima tv prenosa?

Habitpharm je sledeci... - North_Side011 - 04-15-2006

Habitpharm Javor je ekipa koja se trnutno nalazi na 12. mestu na tabeli sa samo 28 bodova.I pored toga sto se u Ivanjicu vratia kolonija grobarskih smradova na celu sa Oditom,i ove sezone Javor se nalazi u izuzetno teskoj situaciji.Ali zna se da ova ekipa kod kuce igra uvek itekako borbeno i cvrsto i pogotovo im je specijalitet da odkine katkad i sva tri boga klubovima sa vrha tabele.Atmosfera tamo je uvek uzavrela tako da ni arbitri ne uspevaju da odole pritisku domacih igraca i navijaca i vrlo cesto sude navlaceci za ovaj seoski tim.
Sto se CRVENE ZVEZDE tice,nasa ekipa je na ovaj okrsaj otputovala dan ranije,sto nagovestava da se ni u ovu utakmicu nece uci opusteno.Zvanicno titula jos uvek nije overena i ozbiljnost u nasem klubu je opravdana.Zenga nema problema oko povreda igraca i sastavljanja tima.Mislim da ce i u ovoj tekmi uraditi nesto slicno kao i u Nisu.Osvezice tim sa odredjenim brojem igraca koji nisu mnogo igrali u ovoj sezoni uz naravno one kljucne mislim da rezultat nece izostati.Naravno da kada je u pitanju ZVEZDA da sve tekme moraju da se dobiju i da je sve osim pobede neuspeh ali mislim da bi nam cak i bod bio potaman za nastavak puta ka tituli.Ipak bas zbog grobarkog Javora bih voleo da i njih pregazimo i nastavimo apsolutnu dominaciju ove sezone... ;pljuga

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 04-15-2006

Ovo moze da bude tesko gostovanje...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Milos-Delija - 04-15-2006

vrlo tesko gostovanje izgleda...

gubimo 1:0 u 30. minutu

i to niko drugi nego kita-odita...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - cazzo_FCRS_forever - 04-15-2006

mnogo me zabrinjava to sto nam je odbrana katastrofa danas.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Milos_cz - 04-15-2006

Confusedampion Evrogol Zigica sa 25m, tako barem kazu na radiju. Pretpostavljam da je nesto kao protiv Rome...Ko je imao srece da vidi gol opisace... Sad

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - cazzo_FCRS_forever - 04-15-2006

nadam se da nam je svima jasno sta znaci zigic za zvezdu.

vodimo 2-1 zigic 2 gola