Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - goku - 01-08-2006

I ja sam tako nesto procitao.Nemogu da se setim gde,od tolikih informacija nije ni cudo.Neki menadzer nam ih je predlozio.Mada tada je predlozio samo jednog i to tog zadnjeg veznog.Ako nije bas Calasan.Kazu da je jako dobar medjutim to su govorili i za Dramanija pa ga kod nas nema nigde

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 01-08-2006

Dovodjenje ovih iz Afrike je u svakom pogledu dobro. Ne kostaju nista, mozda ima neki uslov u slucaju dobre prodaje da njihov sadasnji klub dobije neki procenat. Ako su dobri igraci, dobro za Zvezdu,a ako ne nista nije izgubljeno.

To se trebalo raditi pre 10 godina.

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 01-08-2006

Bas je lepo i humano od Zvezde sto hoce da pomogne coveku da dodje u Evropu :rofl . Salu na stranu. Dovodimo zadnjeg veznog iz Senegala koji mora da je odigrao mnooogo kvalitetnih utakmica protiv Abdula, Ali-Baba i slicnih. Ako su coveka potpisali na 5 godina - divno. Talenat ce se iskristalizovati za dve godine, dve igra, i onda ga prodamo i jos i zaradimo.
Bilo sta manje od toga je malo bez veze. Pa koliko ja znam (a ne znam mnogo), zadnji vezni bi trebalo da bude iskusan i tako to, da ne bi pravio greske a la Bisevac...

Sve u svemu, zaista lepa vest, ako su oni stvarno talentovani i ako su ih potpisali na vise godina, sto je malo verovatno.

Odlasci / Dolasci - archer - 01-08-2006

Milos_cz ova informacija za Zigica je 100% tacna. Zvezda (Dzaja) svojevremeno nije imala para da kupi Zigica pa je pola love dao njegov menadzer. Sad To svakako Zvezdi neodgovara ali sta je tu je. Ugovor je (kod nas) tesko oboriv uopste a kamoli ovaj koji lici na bezgresan. Menadzer je rizikovao i dobio i to puno.[/quote]

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 01-08-2006

Quote:Milos_cz ova informacija za Zigica je 100% tacna. Zvezda (Dzaja) svojevremeno nije imala para da kupi Zigica pa je pola love dao njegov menadzer. Sad To svakako Zvezdi neodgovara ali sta je tu je. Ugovor je (kod nas) tesko oboriv uopste a kamoli ovaj koji lici na bezgresan. Menadzer je rizikovao i dobio i to puno.
Pa ako je ugovor takav, nema sta da se obara, pa nismo mafijaski klub. A posto je to tako kako jeste, red bi bio da svi jos jednom kazemo: Hvala DZajo! :boks . Sto nam on sad ne dostavi pola para od Zigica + taj dug sto je ostavio u nasledstvo. Pa ja bre ne mogu ni da zamislim tih 15 miliona evra za koje znamo da nas je zeznuo. A jos ono sto nikada necemo saznati...

Odlasci / Dolasci - nikola82 - 01-08-2006

Da li iko zna sta je sa tim pojacanjem(strancem) ili se od toga odustalo i da li je 100% tacno da dolaze ti Sene-ganci......?

Odlasci / Dolasci - archer - 01-08-2006

Kada je tako tako je. Ja gledam stvar ovako. Ako Ziga sada na zimu ne ode iz kluba za prolece ostaju par opcija. Ako odigra SP dobro bice za njega velika cena koju cemo iskreno tesko odbiti. Mada mozda i odbijemo. E ako odigra lose , mozda ga gurnemo negde za malu kintu(Manju od ove) ili ga opet zadrzimo za Kvalifikacije za ligu sampiona. Mena vise zanima kako ce da se odvija radnja u vezi sa Pantelicem, jer on NIJE prodat vec je pozajmljen na godinu i ako im se svidi oni ga zadrzavaju i daju nam neko dodatnu kintu a ako ne onda se vraca. Ovo znam jer je Panta drug iz skole sa mojim burazom. Jedino sto se ne zna koliko iznosi ta kinta za njega (to ne zna ni Pantelic vec samo Piksi i direktor Herte.

Odlasci / Dolasci - Ђоле - 01-08-2006

Klauzula za Pantelu je dogovorena i iznosi 2 miliona(koja hiljada vise mozda)

Odlasci / Dolasci - ENERGIENYC - 01-09-2006

Sve mi je jasno ali mi nije jasno zasto uprava nije pokusala da dovede Nenada Jestrovica koji je prije par dana presao u neki Arapski tim za 850.000 eura ili dolara.

Nenad bi nam sigurno bio od koristi u pohodu na Ligu Sampiona ili Ligu UEFA.

Odlasci / Dolasci - Giska - 01-09-2006

Pa dobro sto mu gromova jebem sve znate a neznate raspored za prolecni deo sampionata :megafon