Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Grba80 - 09-02-2007

Quote:Како не можеш да схватиш где живиш, каква је ситуација како у земљи тако и у нашем клубу.
Румуни имају представника у ЛШ, други им је испао у трећем колу...
али ево уморио сам се од критике, нећу више, нека виде шта ће, ја сам своје избацио, ионако од мене ништа не зависи
Мислим да нам предстоје само бољи дани, са Јестровићем, ваљда ће се пробудити још који странац, Салас можда, против бежаније је показао да од њега може бити нешто..

ФК Црвена звезда 07/08 - Mikelandjelo - 09-03-2007

Румунија је у ЕУ ... :finger
А како ћемо звати овог из Чада? Компликованије име у животу видио нисам ... :lol:

ФК Црвена звезда 07/08 - johny - 09-03-2007

Зваћемо га Бетон лига! Big Grin

ФК Црвена звезда 07/08 - Majka Mara - 09-04-2007

Quote:А како ћемо звати овог из Чада? Компликованије име у животу видио нисам ...

Чађа! ;pljuga Big Grin

ФК Црвена звезда 07/08 - rukometas_bg - 09-04-2007

Ранђеловић(нажалост немамо бољег), Бајалица, Туторић, Броновицки, Кастиљо, Лукаш, Бурзановић, Молина, Салас, Трајковић, Јестровић.
Са овим тимом идемо до краја, ако не налетимо на Бајерн раније

ФК Црвена звезда 07/08 - Леса - 09-04-2007

Quote:Ранђеловић(нажалост немамо бољег), Бајалица, Туторић, Броновицки, Кастиљо, Лукаш, Бурзановић, Молина, Салас, Трајковић, Јестровић.
Са овим тимом идемо до краја, ако не налетимо на Бајерн раније

Где си Бајалицу нашао?Тај није одиграо утакмицу годину дана.

Revija - stevic - 09-04-2007

Да ли је ово тачно ?

'Zvezdina revija' u 'Poltici'

Novinska kuća Politika i Sportsko društvo Crvena zvezda potpisali su ugovor o saradnji. Od četvrtka, 6. septembra Zvezdina revija, glasilo tog sportskog društva, pojavljivaće se jednom nedeljno kao podlistak dnevnog lista 'Politika'.
[Image: 162843869046dd5e0e48229028153321_big.jpg]

"Politika je list sa preko sto godina tradicije, Zvezda postoji preko 60, a njena revija 45 godina. Tradicija je uz nas i zato je bilo lako odlučiti se za saradnju. Zvezda ide milione navijača, a Politika je veoma čitana i to je prirodan spoj", rekao je predsednik upravnog odbora sportskog društva Crvena zvezda slobodan Vućićević.

Zvezdina revija će se i dalje, u punom formatu, pojavljivati na kioscima jednom mesečno.

ФК Црвена звезда 07/08 - 100%anti crnobeli - 09-04-2007

Мисдонгард Бетолигар, цццццц. Ово без copy-paste, не иде никако. Надам се да му игра није смешна као име. А теби Пијанац се испунила жеља да доведемо неког из Африке Big Grin .

Quote:Ипак кипрани... извињавам се, изгледа се неко зајебао у рачунању синоћ.

Ма да ли је могуће да се allmighty Modesty Blaze зајебала?

Re: Revija - United North - 09-04-2007

Quote:Да ли је ово тачно ?

'Zvezdina revija' u 'Poltici'

Novinska kuća Politika i Sportsko društvo Crvena zvezda potpisali su ugovor o saradnji. Od četvrtka, 6. septembra Zvezdina revija, glasilo tog sportskog društva, pojavljivaće se jednom nedeljno kao podlistak dnevnog lista 'Politika'.
[Image: 162843869046dd5e0e48229028153321_big.jpg]

"Politika je list sa preko sto godina tradicije, Zvezda postoji preko 60, a njena revija 45 godina. Tradicija je uz nas i zato je bilo lako odlučiti se za saradnju. Zvezda ide milione navijača, a Politika je veoma čitana i to je prirodan spoj", rekao je predsednik upravnog odbora sportskog društva Crvena zvezda slobodan Vućićević.

Zvezdina revija će se i dalje, u punom formatu, pojavljivati na kioscima jednom mesečno.

тачно брате

ФК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 09-04-2007

Здраво делије! Учланио сам се на овај форум у нади да ћу као неко ко воли Звезду имати шта паметно да напишем, али и прочитам на њему. Повремени сам посетилац звездиних утакмица, тачније пошто живим далеко од Бг-а, дођем кад год за то имам могућности. Упознао сам се са правилима овог форума, али пре свега имам жељу да учествујем у спортским темама. Овде су свакако људи који су увек уз црвено-беле, али читајући ове постове мислим да овај подфорум ипак није развијен онако како сам ја замишљао.
Појављује се пост у коме се прави као најбољи звездин састав. Видим да је дотични као и ја нов на форуму, али као такав не могу да поверујем да у одбарни ставља три играча (нигде нема Гаја), тачније нема два бека са дефанзивнијим карактеристикама. Јесте да у последње време не примамо голове, али не заборави да нам је Левадија дала два комада и да нико не жели поновну петарду као против ПСВ-а. Даље како можеш да правиш најбољу поставу а да у њу не уврстиш Огњена Коромана. И ајде да се за почетак не правим много паметан, толико од мене и наравно надам се да ћемо имати једногласне и исправне ставове по питању вољеног клуба.