![]() |
F I L M O V I - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: F I L M O V I (/showthread.php?tid=421) |
F I L M O V I - DELIJA_KNN - 07-21-2005 Quote:Nisam gledao taj "Training day" moram to nabavitiTo ce biti ubjedljivo najjaci film sto ces ikad pogledati. Jos jedan Denzelov koji bih ti preporucio je "John Q". F I L M O V I - Red Squad Podgorica - 07-21-2005 Mnogo dobar film SIDEWAYS, avantura/drama Takodje i LXG (Liga izuzetnih dzentlemena) Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl. Ko je gledao, zna o cemu pricam ![]() F I L M O V I - supreme - 07-21-2005 Quote:Uh,upravo sam odgledao Million dolar baby.Film je em "tezak" em tuzan...strasno.Ne valja se uziveti u film jebes mi mater... Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv). No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica... F I L M O V I - Ђоле - 07-22-2005 Quote:Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv). Auuuuu e bas taj detalj brate.Cepa ti srce na pola majke mi... Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao? F I L M O V I - North_RS - 07-22-2005 Quote:Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao? Dobar je samo cini mi se da traje vecnost ![]() F I L M O V I - UrbanBaby - 07-23-2005 Quote:No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica... ? ?? ?? ????? ???? ?????? ????????? ?????? ? ?? ???? ???? ?? ???? ???????. ![]() ????? ?? ?????????? ????? ?? ???? ?????? ??? ??. 1. ??? ????? ??????????? ?????? 2. ??? ??????? ?????? 3. ????? ????? 4. ??????? ?????? ??????? F I L M O V I - Djape_BBrdo - 07-23-2005 John Q je extra,extra film,i jedini koji je mene dirnuo u srce i to u nekoliko navrata,stvarno nemam reci.Bruka film! F I L M O V I - DELIJA_KNN - 07-25-2005 Ako heces nesto komicnije onda pogledaj "The Longest yard". Chris Rock i Adam Sandler glume. Quote:Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl. Mean Girls?? ajde brate, nije ti 11 godina?? Denzel pravi najjace filmove zadnjih 6-7 godina ubjedljivo. F I L M O V I - Anonymous - 08-01-2005 ovde mozete skinuti divx filmove---------- F I L M O V I - UrbanBaby - 08-03-2005 ???????????? ???? ? ??????? ???????? ??? ???????? ??????? ????? "???????? ???? ? ?????". ?? ????, ???? ?? ???????? ????? ?????? (?????? ????? ??????? ? ??????), ?? ????????? ?????? ?????????, ????? ?? ???????? ?????? ????. ![]() ??????? ?? ??????? ?????????????? ???? ?? ?????? ??? ???? ??? ?? ?? ????????. |