Delije
F I L M O V I - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: F I L M O V I (/showthread.php?tid=421)

F I L M O V I - DELIJA_KNN - 07-21-2005

Quote:Nisam gledao taj "Training day" moram to nabaviti
To ce biti ubjedljivo najjaci film sto ces ikad pogledati.

Jos jedan Denzelov koji bih ti preporucio je "John Q".

F I L M O V I - Red Squad Podgorica - 07-21-2005

Mnogo dobar film SIDEWAYS, avantura/drama
Takodje i LXG (Liga izuzetnih dzentlemena)
Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl.
Ko je gledao, zna o cemu pricam Smile

F I L M O V I - supreme - 07-21-2005

Quote:Uh,upravo sam odgledao Million dolar baby.Film je em "tezak" em tuzan...strasno.Ne valja se uziveti u film jebes mi mater...

Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv).

No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica...

F I L M O V I - Ђоле - 07-22-2005

Quote:Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv).

Auuuuu e bas taj detalj brate.Cepa ti srce na pola majke mi...

Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao?

F I L M O V I - North_RS - 07-22-2005

Quote:Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao?

Dobar je samo cini mi se da traje vecnost Smile , a ko nije pogledao komediju the PACIFIER preporucujem mu da obavezno odgleda meni se bas svidela.

F I L M O V I - UrbanBaby - 07-23-2005

Quote:No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica...

? ?? ?? ????? ???? ?????? ????????? ?????? ? ?? ???? ???? ?? ???? ???????. Smile
????? ?? ?????????? ????? ?? ???? ?????? ??? ??.
1. ??? ????? ??????????? ??????
2. ??? ??????? ??????
3. ????? ?????
4. ??????? ?????? ???????

F I L M O V I - Djape_BBrdo - 07-23-2005

John Q je extra,extra film,i jedini koji je mene dirnuo u srce i to u nekoliko navrata,stvarno nemam reci.Bruka film!

F I L M O V I - DELIJA_KNN - 07-25-2005

Ako heces nesto komicnije onda pogledaj "The Longest yard".
Chris Rock i Adam Sandler glume.

Quote:Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl.

Mean Girls?? ajde brate, nije ti 11 godina??

Denzel pravi najjace filmove zadnjih 6-7 godina ubjedljivo.

F I L M O V I - Anonymous - 08-01-2005

ovde mozete skinuti divx filmove----------

F I L M O V I - UrbanBaby - 08-03-2005

???????????? ???? ? ??????? ???????? ??? ???????? ??????? ????? "???????? ???? ? ?????".

?? ????, ???? ?? ???????? ????? ?????? (?????? ????? ??????? ? ??????), ?? ????????? ?????? ?????????, ????? ?? ???????? ?????? ????. Smile

??????? ?? ??????? ?????????????? ???? ?? ?????? ??? ???? ??? ?? ?? ????????.