Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 03-03-2014

Оно што је битно је да је Липовиј поливалентан играч јер може да игра на позицији 1, 2, и 3. Такав играч нам је требао. Сада је на њему да се покаже као и да га Радоња убаци и користи у систему игре.....

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - bQxi - 03-04-2014

Јел се он то повредио ? Ако је веровати новинама 2 недеље паузе.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 03-04-2014

Да, повредио је раме на тренингу. Зна Човић шта купује..  ;D за 35 сома долара  :Smile

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Eribo - 03-05-2014

(03-04-2014, 09:49 PM)KizaLion link Wrote: Да, повредио је раме на тренингу. Зна Човић шта купује..  ;D за 35 сома долара  :Smile

Хм...шта ударац при тренингу има везе са Човићем и 35 сома ??

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 03-05-2014

Паузира дан-два, биће спреман за први меч у јадранској.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 03-05-2014

(03-05-2014, 10:19 AM)Eribo link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4258.msg107587#msg107587 date=1393969781]
Да, повредио је раме на тренингу. Зна Човић шта купује..  ;D за 35 сома долара  :Smile

Хм...шта ударац при тренингу има везе са Човићем и 35 сома ??
[/quote]

Очекивао сам неког јаког, робусног црњу-американца од барем 205 цм висине, а не овог средње увежбаног белца. Не смета ми ако има мали кошгетерски учинак, нек буде добар одбрамбени. Тек ћемо да видимо..

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - bQxi - 03-06-2014

Трећи пут смо добили Литванце ове сезоне, није мала ствар. Као што Радоњић рече, предност је могла бити већа, а могла је бити и мања. По мени ова предност је сасвим задовољавајућа, јер ће утакмицу у гостима играти као да је једина, пошто им 6 поена предности не значи много. Да је била већа предност, можда би мало мекше ушли у меч, па би било свашта. Литванци су одлична екипа и поред тога што смо их 3 пута опалили, шутери класични. Оно што им је мањкало у овој утакмици јесте игра на центру, јер нису имали класичну петицу, што смо ми добро искористили. Мислим да је то тактика, којом треба да се водимо и у гостима. У ротацији нисмо имали Радновића, а брзо 2 личне праве Лазић и Тејић. Међутим добро се Тејић снашао, иако је имао пар непромишљених потеза и доста пута када је остајао сам на дистанци није шутирао. Све у свему, битна је победа, идемо даље!

Боби 21 поен, Драгићевић 16.

Јел Липовиј има право наступа у реваншу Еврокупа?

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 03-06-2014

Прошао је још у фебруару последњи рок за регистрацију кошаркаша за Еврокуп. Тако да Липовиј неће моћи у том такмичењу да наступа до краја.

И не да није мала ствар, него велика, победити стандардну евролигашку екипу три пута за редом. Тешко је добити Мегу три пута за редом, а камоли евролигаша.
Надам се да ће се Раденовић вратити до реванша и да ће се Тадија још опоравити, па би требало да буде лакше него овде, са једним играчем више у ротацији.
Све у свему, гурамо лепо.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 03-06-2014

(03-06-2014, 12:13 PM)Звездаш link Wrote: Све у свему, гурамо лепо.

Ма то је суштина ствари. Види се да је момцима стварно стало да ове године направе што бољи резултат. Евролига је огромно искуство, у свим нижим селекцијама смо први на табели и види се да је почело врло озбиљно да се ради са улагањем у клинце и будуће таленте. То је модел који би требало успоставити и у ФК-у.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 03-06-2014

Север тебра, молим те немој константно поредити неупоредиво, фудбал и кошарку. Није измишљена топла вода када се каже да у Србији омладинска школа треба да буде главна база за рад једног спортског клуба. Међутим, резултати омладинске школе се не мере табелом у омладинским категоријама, већ колико је играча избачено у први тим. Е ту долазимо до рак ране нашег спорта, менаџера. Е сад фудбал, као најпопуларнији спорт на свету, и под овим нашим небом има бар 100 тих менаџера који деци пуне главу и спречавају их да заиграју за први тим, те изгубисмо силне играче у годинама иза нас. Са друге стране, у кошарци постоји један признати менаџер који ради са играчима који иоле вреде. И тај један је успео да наговори оног клинца, пре месец два, да раскине уговор са Звездом и оде на колеџ у Америку. Тако да с обзиром на околности, губитак једног младог играча у кошарци има много већу тежину.