![]() |
Ja te volim Srbijo... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023) |
Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 07-15-2008 Ја говорим искључиво о онима који живе, раде, студирају у Београду а декларишу се као Црногорци, а таквих има јако много. Не говорим напамет, већ знам лично много таквих случајева. И то не од јуче, него се то котило овде од 1945. Живе у кругу двојке, држе јаке позиције, не може им нико ништа, а вичу да су Црногорци и гледају како нама грађанима овог града да зарију нож у леђа кад год им се укаже прилика. На сам Београд и нису толико гадљиви колико на српски народ. Ипак је ово град великих могућности. А онај који себе сматра Србином ће наћи начина да има српски пасош. Сналажљив смо народ, склон импровизацији, наћи ће ти људи већ неку рупу у закону... Одг: Ja te volim Srbijo... - Danilo89 - 07-15-2008 А чији пасош имају ти који живе у Београду? Имају пасош Србије, а не Црне Горе... Они се изјашњавају како се изјашњавају, ти и ја знамо да су они Срби, знају и они, али они имају право да живе у заблуди и да се тако изјашњавају. А ово што кажеш да ће наћи рупу у закону... Па Мило је направио тако закон да ако узмеш пасош Србије, губиш сва права као грађанин Црне Горе! Чак немају права ни за двојно држављанство! Не знам, можда ти имаш нека лоша искуства па генерализујеш... Отишли смо у скроз другу крајност у односу на тему... Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 07-15-2008 Имају права да живе у заблуди, али у Котору, а не у Београду. То јест, ми смо ти који би требали да се потрудимо да им живот овде максимално отежамо. И шта си се сад ти толико уватио пасоша? Ја сам пасош више споменуо као нешто што разграничава оне који се осећају као Срби и оне друге, Милове. Ни сам пасош није толико битан колико је битно како се постављају и понашају према својим ''суграђанима'' они који црпе многе благодети ове земље и овог града. Одг: Ja te volim Srbijo... - Danilo89 - 07-15-2008 У Црној Гори им не треба пасош да би се разграничили ни по чему! Тамо су много више подељени него било где! Ја се ухватио пасоша, а ти Црногораца.... ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 08-07-2008 Олимпијске игре су већ почеле фудбалским турниром. У утакмици првог кола групе А, у Шангају, Србија и Аустралија су ремизирале - 1:1. Иако су "бели орлови" били надмоћнији током већине сусрета, "кенгури" су повели преко Зидковича, да би на 1:1 изједначио Слободан Рајковић након корнера. У другој утакмици ове групе, Аргентина - Обала Слоноваче 2:1 (Меси, Акоста - Секу Сисе). Одг: Ja te volim Srbijo... - Вечити ДЕЛИЈА - 08-10-2008 ![]() Quote:У финалу ЕП за кошаркаше до 20 година, Србија је надиграла Литванију (96:89) и одбранила злато освојено у Трсту прошлог лета. Иста генерација кошаркаша у витринама има и злато, још актуелно, са светског првенства... Био је пренос на телевизији... Стварно, свака част нашим играчима! Баш ме је обрадовао овај резултат, нарочито ако се узме у обзир да сениорска екипа није изборила пласман на Олимпијаду и да је недавно јуниорска селекција забележила неуспех на европском првенству (6. место које нам онемогућује пласман на светско следеће године на Новом Зеланду и могућност да бранимо светско злато из Новог Сада...). Ускоро је и првенство за кадете. Одг: Ja te volim Srbijo... - Ђоле - 08-10-2008 Свака част момцима.Оно што још радује,осим наравно титуле,јесте љубав и посвећеност према грбу који носе на грудима.Видело се да ти момци поштују своју земљу и да гину за њене боје.Да нам је таквих 12 сениора,где би нам био крај... Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 08-16-2008 Какав дан на Олимпијским играма за Србију! Милорад Чавић освојио сребро на 100 м делфин, а злато му је преотео Фелпс за једну стотинку! Новак Ђоковић освојио бронзу побједивши Џејмса Блејка са 2:0. Одбојкаши бољи од Њемачке 3-1, ватерполисти тукли Кинезе 15:5. Одг: Ja te volim Srbijo... - Red Star Forever - 08-16-2008 Свака част Чавићу... Велики спортиста, велики човек, велики Србин... Новак такође!!! Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 08-17-2008 Јел неко приметио узбуђење водитеља РТС-а, када је Чавић пливао задњих 25 метара?! То ме подсетило на Милојка Пантића и реванш са Бајерном 24.04.91. ;D ;D ![]() |