![]() |
UPRAVA - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: UPRAVA (/showthread.php?tid=479) |
UPRAVA - Boba - 10-24-2004 Hahah, video sam...pa ja planirao da budem na duplerici palygirl-a :laugh al' vidi ovo... UPRAVA - Krta011 - 10-25-2004 Ovo su jako tu UPRAVA - cyganin - 10-25-2004 .... i dalje UPRVA NAPOLJE!!!... ....sa sve dzajom na chelu. ljudi nama je potrebna promena menadzmenta i nacina razmisljanja tj. mentaliteta. do tada mozemo samo da glumimo veliki klub sa avramovicem :batine , tirnanicem, i ostalim raspadima-dzajinim dupeuvlakacima i da se secamo kako je u bariju bilo lepo. UPRAVA - Renegade - 10-26-2004 Evo UPRAVA - KOHAH - 10-27-2004 ?????? ??? ??????? ?? ???? ??? ???? ? ???????, ?????, ?????? ?????????? ???????, ?????????????, ?? ?? ???? ?? ???? ????????? ??????? ???? ?? ???? ?? ?????? ???????? ? ??????? ????????. ???? ?? ?? ?????, ????? ?? ???? ?? ?????? ??? ?????? ????? ???? ?? ??????? ??????. ???? ?? ??????? ??????? ?? ?? ???????? ?? ????? ??????? ? ????? ??????, ???? ?? ?6???? ??????? ??? ?? ?? ???? ???? ???? ??? ? ???????? :rofl ?????? ?? ??? ??? ???? ???? ?????????. ???? ?? ??? ?????: ?? ???? ??????? ???? ?? ????????!" UPRAVA - Dacha od Bosne - 10-31-2004 Ajde, ako je neko gledao dnevnik (rts) neka napise nesto detaljnije o onom izvjestaju Milojka Pantica. Navodno su neki ljudi iz uprave rekli kako ce jos koji mjesec zavaravati navijace i javnost dok ne budu istjerani (uprava). Takodje je receno da nema govora o privatizaciji Zvezde i jos nekim stvarima ali nisam uspio sve da cujem. Ovo samo govori tome u prilog da decembarski rok nisu ni trebali da dobiju. poz Dacha UPRAVA - Ђоле - 10-31-2004 Gledao sam taj prilog u Dnevniku! Odmah mi je bilo sumnjivo otkud mi u Dnevniku kad se situacija "smirila",ali Milojko je do jaja iskritikovao i upravu i Dzaju recima "I posle Dzaje-Dzaja" ![]() ![]() A sto se izjave tice,jedan od clanova upravnog odbora(veca staraca),ciji je prosek godina 70,izjavio je nakon sednice u neformalnom razgovoru sledece:"Foliracemo se jos koji mesec dok nas ne isteraju!" Ja bih ih isterao odmah veceras samo zbog ove izjave,a zna se da je izjava najmanji problem,evo sad se i Pantelic prodaje... Upravo,jel nas cujete,vi ste picke najvece! UPRAVA - Anonymous - 10-31-2004 Ako je ovo istina onda nemogu da verujem. UPRAVA - Бока - 11-01-2004 :bes :boks ??? ?????? ? ?????? ? ????????? ????????? ? ?? ??? ?????? ? ???????? ????????. ?????? ?? ?? ??? ?? ??? ???????. ??????? ?? ??? ???? ??????? ???? ????? (? ????? ?? ?????? ?? ?? ????) ???? ?? ?? ???????? ? ?????? ??????? ? ?????? ?? ??. ??? ??? ????????, ?????? ????? ????? ?????? ?? ???? (??????????), ??? ????? ???? ?? ??? ???? :jebanje ? ????? ?????. ?? ???? ?? ??????? ?????? ????????, ? ?? ?? ????? ???????? ????? ??? ???? ????? ???? ?????? ?? ??. ??? ?? ??, ??? ???? ?? ?? ?? ?? ???????????? ??????? ??????... (???? ?? ??? ??.?? ??? ???? ?? ???? ?? ?? ??? ?? ????? ? ?????? ????? ? ?????) ?????? ???? ?? ????? ????? ???????.... (???? ?? ???? ??? ???? ???? ?? ????????. ??????? ???? ??????? ?? ?? ??? ??? ??? ???? ??? ??? ??? ??? ?????? ???? ?? ?????. ???? ?? ?? ? ????? ? ????? ? ??????). ???????! UPRAVA - Бока - 11-01-2004 ???????? ??? ?????. ???? ?? ??????? ?? ?????? "?? ????? ? ???????? ?????, ????? ???? ?? ????????? ?? ??? ?? ??? ???? ???????? ? ???? ? ????? ???? ? ???? ???? ???? ?? ????? ?????? ?? ?? ???? ?????? ????? ??? ???? ??????? ? ????? ?????? ?? ???? ???? ???? ????? ?? ??????... |