![]() |
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h (/showthread.php?tid=978) |
Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - DelijaHH - 05-10-2006 Quote:ne naravno da ne idem zbog koreografije,da mi je to toliko bitno ostao bi kuci i gledao na tv-u...Samo sam pitao jer mislim da ce biti uostalom nebitno. Koreografija je uvijek tajna, za to se o tome ne prica na internetu!!! Iz tog razloga je JB bio veoma kratak u svom pitanju namigivanje Poz. Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Losmi - 05-10-2006 inace vreme je ocajno...mrzim kisu ali posto igramo na jna ne zna se sta je gore ili kisa ili sunce koje ubija na severu,ali opet bolje bi bilo da je lepse vreme ali jbg. Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Losmi - 05-10-2006 Delija HH-Jbg nisam znao,noviji sam na forumu tako da se nisam jos upoznao sa svim tim stvarima,izvinjavam se. Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - маникомио - 05-10-2006 Ма нема ту неких посебних правила. Само немој писати глупости да би набијао постове, такође немој смарати(ово не кажем теби него свима) и пишите паметне постове па неће бити потребе да вас неко исправља и сере вам! Такође немојте писати и тражити да вам неко објави нешто што би користило нашим ривалима(никако конкуренцији ;pljuga )! Биће данас добро! Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Losmi - 05-10-2006 Dupla kruna ale! Ako se ne razbolim od ovoga danas nikad necu... Danas sam isao 12 h po onoj kisi da kupim karte,i posle celu tekmu je skoro padala ona kisetina Strasno odeca mi je natopljena bila osecam da sam imao 10 kg vise... Krenuo sam sa ortacima na tekmu oko 16:30,ali ispred jna smo oko 17:40 na ulazu neopisiva guzva Cekali smo u redu bas dugo bilo je i komesanja sa murijom,neki su i popili pendrek sve u svemu klasika,guranje itd. Jedan pandur kad se izgubio i zaleteo na rulju ono je strasno i posle ga ostali panduri smirivali u fazonu sta ti je smiri se Usao sam na stadion oko 15 minuta nesto posle prvog gola ofk-e...atmosfera na momente dobra na momente ocaj Solidan broj navijaca ofk-e cak su se i culi na momente...Atmosferu na severu ne znam kako da opisem recimo da uporedim sa skorasnjim tekmama tako da je nije bilo kao protiv ofk-e na marakani,ali je bilo bolje od navijanja na proslavi titule protiv Vose. U prvom poluvremenu iako nisam bogzna koliko odgledao tekmu Zvezda nije licila na sebe,posle gola Zigica probudili su se. "Marakana dal je puna" je obelezila odlucujuce momente na tekmi golove za smanjenje i kasnije za izjednacenje...Ja inace sam samo video na kraju Bastin gol ostale nisam video,inace sam do jaja promukao plus sto sam pokisao ko nikad samo zelim da se docepam kreveta...Sve u svemu solidno izdanje Delija Fudbaleri odlicno odigrali zavrsnicu i produzetke...na kraju cisto da se znaju neke stvari pesma"njega jebemo,njega karamo..." i zelje koje ce se nadam se ostvariti u avgustu nanannana Liga Sampiona Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - KizaLion - 05-10-2006 Само 8 фотки... http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2005-2006/ofk_cz_finale_kupa Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - KizaLion - 05-10-2006 Данас је нашем 4-годишњем Кафеу најлепши поклон био освојени КУП и Дупла КРУНА! ![]() Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Restless - 05-10-2006 srecna 4. godisnjica momci, da nam radite ovako lepo i u buduce!!! nas 30-ak na tekmu je doslo jednim mini-basem i u par auta... parola koja je stajala tokom prvog poluvremena preko zastave sabac bila je posvecena tragicno preminulom ortaku: "cao pedjice, 1983-2006" Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Johnny Blaze - 05-10-2006 Srecna godisnjica :ruke Финале купа ЦЗ-офк, јна 10.05., 18h - Gaga - 05-10-2006 Quote:Данас је нашем 4-годишњем Кафеу најлепши поклон био освојени КУП и Дупла КРУНА! LEPOTICE mala srecan rodjendan tvom caffe-u da mi budes jos vrednija i da ti caffe jos bolje sljaka ![]() |