![]() |
KAD SE SRBI SLOZE - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: KAD SE SRBI SLOZE (/showthread.php?tid=964) Pages:
1
2
|
KAD SE SRBI SLOZE - OVERLOAD - 07-04-2006 Postovanje svima ! POMOC ZA MESEC MAJ 2006. Za mesec Maj sakupljena pomoc trebala je biti poslata porodici Gogic putem racuna u banci. Medjutim Milun Gogic nema licnu kartu pa nije mogao otvoriti racun u banci na koji bi mi(SZS) poslali novac. Da neduzim sa pricom kako smo sve pokusali poslati te pare nas clan NICIFORKA iz RS se ponudila da poseti porodicu Gogic i odnese licno novac u ruke. Skupstina SZS je ovaj predlog prihvatila i novac je konacno predat porodici ! Evo krace price o poseti porodici Gogic ! U subotu 22., posto smo se vece prije dogovorili telefonom sa Milunom gdje ce nas cekati, smo krenuli na dogovoreno mjesto. Ostalo mi je u sjecanju kako je na nase pitanje gdje bi nas mogao cekati jer mi samo prolazimo rekao ma cekacu vas ako treba i na granici. Na skretanju sa glavnog puta prema njihovom selu smo stali da pitamo djevocicu koja se tu nalazila da li smo na pravom putu kad se ispostavilo da je ona jedna od Milunove djece. Krenula je u Pluzine to jutro. Poslali su je da nesto donese. Slikala sam je. Na putu ispod njihove kuce Milun nas je sreo i tu smo mu dali pare koje su donatori preko SzS-a poslali njihovoj porodici. Izgledao je kao da ne moze povjerovati i odmah se kao poceo pravdati sta im je sve potrebno a nemaju. Zamolila sam ga da ga slikam sa parama ali sam poslije uvidjela da se nisam sjetila traziti da rasiri pare ... Posao je sam na sastanak sa nama jer mu je troje starije djece otislo preko ljeta u planine cuvati drugome stoku, malo starija (koju smo sreli) u Pluzine a samo najmanji su ostali gore sa majkom i nije mogao da ih muci da silaze sa brda. Ja se nisam mogla peti gore kuci ali sam je zato slikala jer sam se iznenadila sto u stvari to i nije kuca. Iako se nalazi u prelijepoj prirodi ono je ipak neka vrsta supe u divljini. Milun ce za slijedeci put otvoriti ziro racun u nekoj banci i preko Isidora(clan SZS) javiti podatke. Pozdrav ![]() ![]() Milun Gogic porucuje : Hvala svima vama koji ste pomogli mene i moju porodicu. I prije su drugi obecavali pomoci ali su nas zaboravili. Najdraze mi je zbog moje dece jer sada mogu da im kazem da imamo prijatelje koji misle na nas. Hvala vam svima na pomoci koju ste sakupili za nas ! KAD SE SRBI SLOZE - Giska - 10-31-2006 EDIT: 620 ???? ?? ???????? ?? ????? ???????. ;pivo :ruke :ruke KAD SE SRBI SLOZE - Giska - 11-27-2006 ????? 400 ???? ???????? ?? ????? ????????.. ;pivo http://www.srbizasrbe.org KAD SE SRBI SLOZE - Djape_BBrdo - 03-01-2007 ???? ??? ???????????? ??????????? ???????????? ???? ?? ???? ?? ?????? ?? ?????? www.srbizasrbe.org/joomla . KAD SE SRBI SLOZE - Djape_BBrdo - 04-02-2007 ?? ????? ???? ?? ????????? ??????? 655 ? ??? ?? ??????? ???? ????????? ? ???????? ??? ??????!??? ? ????? ??????? ????? ?????????? ?? ???????? ?????: ??????? ??? ????? ???????? ??????????? ? ????????? ??????? ? ?????? ?? 300 ????. - ??????? ??? ???? ???????? ???????? ????? ? ?????? ? ?????? ?? 500 ????. - ??????? ??? ???? ??????????? ???????? ? ????????? ?????? ???????? ?????? ? ???????? ? ?????? ?? 250 ???? ?? ????????. - ?????????? ??? w?? ???????????? ?? ???????? ????? ???????? (? ????, ?????????, ???? ????????, ???????? ? ?????????? ?? ????? ????????..). ???????? ??? ??????? ? ???????? ???? ???????????? ?? ??? ?? ???????? ? ????? ? ???? ??? ?? ????????. ????????? ???? ????? ? ???? ????? ????? ???????????, ???????? ???????? ?????-??? ?? ??????? ????? ?????. ?? ??????? ?????? ???? ?? ??? ???????? ???????????? ???? ?? ??????? ????? ????? ??????? ????, ???? ?? ?? ????????? ?? ? ?????? ?????? ?????? ?? ???? ? ????? ???? ???? ?? ????? ?????????? ?? ????? ?????? ?????. ?? ??? ????? ????? ? ??? ??? ??????, ?????? ??? ???????? ???? ?????? ???? ?? ?????????? ? ?????? ????????, ??? ??????? ?????? ?? ?????? ??? ????? ??????? ?????? ?????? ?? ??????? ???? ????? ? ?????? ? ??????! ?' ????? ? ???? ??????????? ???????????? ???? ?? ???? www.srbizasrbe.org KAD SE SRBI SLOZE - UrbanBaby - 04-03-2007 http://www.srpskikosmet.com/ ????? ??? ??????? ???? ???? ?? ??????? ?? ???? ??? ??? ????? ?? ???? ? ?????????? ???? ?? ????? ???? ???? ??? ?? ?????? ?????? ???????? ????????? ????? ? ???????? ?? ?? ??????? ??????? 1999 ?????? ?? ???????.????? ??? ???? ? ????? ???????. ?????????? ??? ????? 1986 ?????? ?? 1999 ?????? ??? ?????????? ?? ?????? ???????,????? 5 ???? ??????? ?? ??? ????? ?? ?? ? ?????? ??????? ,?? ?????? ????-?. ??? 8 ?????? ???? ? ??????????? ????? ? ?????????,???? ???????. ??? ??????? ????????? ????? ?? 27.08 1999 ? ?????? ?? ?????????? ????????. ?????? ?? ???????? ,?????? ?????? ? ???? ?? ??????? ?????????,???? ???? ????. ?????? ?????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ????????? ?? 200 ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ????? ???????? ?? ????.?? ????? ?? ?????? ??????? ?? ???????? ???? ?? ?? ??????,? ????? ??? ???? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ? ????????? ?????? ????? ????? ??? ?? ???????. 8 ?????? ?????? ?? ? ??????????? ????? ???? ?? ???? ??????? ????? ?? ?????? ?????. ??? ???? ???? ??? ?? ????????? 22 ????? ? ????? ??? ???? ???? ?? ???????,?? ??????? ?? ??? ?????? ??????? ???? ???????? ?? ????.??? ?? ?? 22 ?????,????? ??????? ?? ???????? ?????. ???? ????? ????? ?????? ?????????? ????? ?? ??? ???????? ????????? 908-15001-80 50223-1480120105 KAD SE SRBI SLOZE - UrbanBaby - 04-03-2007 ????????? ?? ?? ?????. ??? ???? ??????? ???? ?? ??????. KAD SE SRBI SLOZE - Djape_BBrdo - 05-03-2007 ???????? ??????? ?? ????????????: 1. ???????? ??? ??????? ?? ????????? ??????? ?? ??? ??????? ?????? ?? ????? ????? ????????? ? ?????????? ??????? ???????????. ??? ???? ?? ?? ?????? ? ?????????? ? ????????? ???????, ? ???? ????? ???????? ?? ????????????? ??????? ???? ?? ????????, ???? ? ?? ???? ??????????. ??? ??????? ???? ????? ???????? ? ????????????, ???? ?? ??? ?????????, Joomla ????????, ? ???? ?? ??????????? ??????? ???????? ???? ? ???? ???? ??? ?? ???? ?? szspodrska@gmail.com??? ?????? ?? ????????? ?? ??????. ???????? ??? ?? ????-??????? ?? ?? ??? ?? ??????. 2. ??????? ??? ?????????? ??? ???? ??? ???????? ???? ??????? ???? ?? ?????? ??????? ???????????? ???? ?? ????. ?????? ?? ???? ?????????? ???? ?? ????? ?????? ?????? ???? ? ?????? ???????????? ???????????? ? ??? ? ??????. ???? ???? ?????? ???? ??????? ?????????? ???????????? ??? ???????? ?????? ?? ???? ??????? ? ??????, ????????? ???????, ????? ???? ? ???????? ?????? ??????? ?????? ? ?????? ????? ???? ???????. 3. ?? ?????? ???? ??????? ????????? ???????????? ???????? ????????? ??????? ???????????? ???? ?? ?????? 2007 ???????? ????? ????? ???????? ????? ??????????? ?????. ?????????? ??????? ???????????? ???? ?? ???????? ????? ??????? ?????????, ? ? ???? ????? ? ????????? ????. ???? ?? ???? ?????????! ?????? ?? ????????? ?? ?? ?? ????? ????? ????????? ?????????? ????,??? 1080 ????.??????? ??? ?? ???? ??????? ???????,? ?????? ?? ?? ???????????? ?? ???????? ???????????.????? ??? ????,??? ???? ? ??? ????! KAD SE SRBI SLOZE - Djape_BBrdo - 06-07-2007 ??? ???? ?? ???????????? ? ???? ? ????: -?????????? 600 ???? -??????? ????? ???????? ????? ? ?????? ?? 500 ???? -??????????? ? ?????????? ????????????? ?? ???????????? ???????????? ? ?????? -???????? ? ??????????? ????????? ??? ???????????? ?? ???? ???? ? ???? ?????? -??????? ?????? ???????????? ?????? ? ????,????? ?????? ??? ????. www.srbizasrbe.org |