![]() |
Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Kad jaganjci, telad i prasad utihnu (/showthread.php?tid=906) |
Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - UrbanBaby - 01-09-2006 ->Боемија - дух Београда ->Песма о кафани које више нема ->О затварању кафане "Под липом" (архива) ->О затварању кафане "Шуматовац" (архива) Пијмо за кафане, којих више нема! Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - LukaLoko - 01-12-2006 Po televiziji u Italiji cesto se govori cak tokom dnevnika kako lose zive negde zivotinje, da ih treba stititi.Cesto novinari i voditelji apeluju na gledalce da ne smeju da napuste pse, itd. Jednom cak sam video kako je neka zena zaplakala za psetima. Scena za povracanje. Medjutim po bulevarima nalaze se devojke iz Istocne Evrope, iz Afrrike koje su ropkinje prostitucionog reketa, npr 14-godisnje, 16-godisnje klinke kidnapovane u Bugarskoj, u Rumuniji kada idu u skolu,nasilovane i prebacene ovde na stajgu, a to malo ljudi udara. To, sto postoji veca briga i senzibilnost za zivotinje nego za ljudska bica, mislim da je sintom degenerisanja savremenog drustva. Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - Verbal Kint - 01-18-2006 Ja jedem meso. Ja ne zalim male sirote prasice, pilice, telad..Stvoreni su, gajeni, hranjeni samo zato da bi bili hrana choveku. Ja nikada necu biti toliko 'human' da vise volim svinje i krave od ljudi, ne razumem taj koncept. Ljudi nisu travojedi, o cemu svedochi nas digestivni trakt, kao i celjust (mi smo svastojedi). Sve ostalo je samo deo jedne licemerne izdrkavajuce kvaziistocnjacke filozofije koja je jako popularna na Zapadu. Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - Milos_cz - 01-23-2006 Quote:Po televiziji u Italiji cesto se govori cak tokom dnevnika kako lose zive negde zivotinje, da ih treba stititi.Cesto novinari i voditelji apeluju na gledalce da ne smeju da napuste pse, itd.Pa cuo sam da ovde u Danskoj ne kolju kokoske i druge zivotinje, vec im valjda nesto ubrizgavaju, da ih manje boli... Sta reci sem - ima se, moze se. Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - UrbanBaby - 01-23-2006 Quote:To, sto postoji veca briga i senzibilnost za zivotinje nego za ljudska bica, mislim da je sintom degenerisanja savremenog drustva. Како се зове она болест када човек има потребу за сексом са животињама? Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - 100%anti crnobeli - 01-23-2006 Quote:Да није содомија?LukaLoko Wrote:To, sto postoji veca briga i senzibilnost za zivotinje nego za ljudska bica, mislim da je sintom degenerisanja savremenog drustva. Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - LukaLoko - 01-23-2006 Bolest se zove zoofilija. :o Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - supreme - 01-24-2006 Quote:Bolest se zove zoofilija. :o Gospode Bože... :zbunjen Zoofilija je ljubav prema životinjama, a seks sa životinjama je sodomija, baš kao što je 100% antimiš napisao. Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - Teta Mila - 01-26-2006 Quote:Како се зове она болест када човек има потребу за сексом са животињама? Ne znam zasto te ovo interesuje ;pljuga ,ali...bolest se zove animalofilija! :finger Kad jaganjci, telad i prasad utihnu - Restless - 01-26-2006 Ko da je bitno kako se bolest zove .... ZIVELI CEVAPI !!! ;pivo |