Delije
Istočna liga? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Istočna liga? (/showthread.php?tid=899)

Pages: 1 2 3 4

Istočna liga? - ZeNgA - 12-25-2005

Mislim da nema nikakvog smisla organizovati istocnu ligu.Ja bih vise volio kad bi Uefa vratila stari sistem u Ligi sampiona da samo prvaci svojih zemalja ucestvuju u njoj.Mada mislim da je to nemoguce,iako bi bilo jedino pravedno.

Istočna liga? - C-500 - 12-25-2005

Ну ребят блять вы очень вежливы!!! Я к вам обращаюсь а вы меня как буд-то незамечаете! Гостеприимно однако Sad

Istočna liga? - Anonymous - 12-25-2005

Quote:Mislim da nema nikakvog smisla organizovati istocnu ligu.Ja bih vise volio kad bi Uefa vratila stari sistem u Ligi sampiona da samo prvaci svojih zemalja ucestvuju u njoj.Mada mislim da je to nemoguce,iako bi bilo jedino pravedno.

Pravda vise ne stanuje na Zapadu, nego samo interes. Dakle, ovo moze da bude samo plus za nas, ipak i Grci, Bugari, Rumuni imaju kvalitetne timove, to se pokazalo kroz LS i Kup Uefa (ove sezone).

Istočna liga? - Ultra klan - 12-25-2005

NE!
Zashto? Zato jer moramo da rashcistimo stvari u svojoj kuchi i raditi na poboljshanju Srpske lige! Stadioni prvoligasha u Srbiji i Cg bi morali biti iskljucivo sa kapacitetom od minimum 10.000 ljudi, na taj nachin iskljucivo vechi stadioni (chitaj gradovi) bi bili deo tog prvenstva, samim time imali bi gostovanja na neshto lichila, ajde navijachi na koje utakmice bi mogli da putujete od pre navedene istochne lige? Ma smesno.. Sve me to podsecha na jadranasku ligu..

Istočna liga? - Red Star Forever - 12-25-2005

Можда, не знам... Али и ја би више волео да се у нашој земљи оживе фудбалски центри, да већи градови уложе у своје клубове, да локални "бизнисмени" виде своју зараду у тим клубовима, а не да свака шуша купи неку БГ екипу и онда праве разне трамвај лиге... Недостају некада стандардни ЈУ прволигаши, Ниш, Суботица, Крушевац, Крагујевац,па и градови са добрим стадионима Параћин, Пазар, Шабац итд... Доста добрих гостовања... Из те приче би дошао квалитет, најбољи би стварно и долазили до лиге шампиона и источна лига шампиона би била непотребна... Можда би била добра као неко прелазно решење, чисто да се узме мало пара, да могу да се доведу квалитетнији играчи, да се улаже у инфраструктуру итд...

Istočna liga? - archer - 12-25-2005

Ma to jedini spas za nasu C. Zvezdu ako hocemo da nas se Evropa ponovo plasi moramo oformiti yu ligu sa Slovencima(1 predstavnik), Hrvatska(2), Bosna(1), Srbija i CG (2), Bugari(2), Rumuni(2), Makedonci(1), Albanci(1), Grci(2) i Madjari (2). Ukupno 16 ekipa sto znaci 30 kola + playoff u domacim ligama + evropa = vise gledalaca jaci klubovi veca neizvesnost nema namestanja... ;pivo

Istočna liga? - supreme - 12-25-2005

Quote:Можда, не знам... Али и ја би више волео да се у нашој земљи оживе фудбалски центри, да већи градови уложе у своје клубове, да локални "бизнисмени" виде своју зараду у тим клубовима, а не да свака шуша купи неку БГ екипу и онда праве разне трамвај лиге... Недостају некада стандардни ЈУ прволигаши, Ниш, Суботица, Крушевац, Крагујевац,па и градови са добрим стадионима Параћин, Пазар, Шабац итд... Доста добрих гостовања... Из те приче би дошао квалитет, најбољи би стварно и долазили до лиге шампиона и источна лига шампиона би била непотребна... Можда би била добра као неко прелазно решење, чисто да се узме мало пара, да могу да се доведу квалитетнији играчи, да се улаже у инфраструктуру итд...

Znaš, u teoriji je tvoja ideja sasvim na mestu, ali lokalni biznismen treba da ima do jaja mnogo para i da ga baš zabole za njih da bi klub koji on kupi mogao da preživi i funkcioniše. Po pravilu, svi veći gradovi iz unutrašnjosti su ekonomski pukli, tako da su pare za sport na poslednjem mestu. Reći ću ti samo da je stadion Napretka nekoliko meseci bio bez struje i vode, a svake godine se ponavlja ista priča - nađe se sponzor kluba u minut do 12 za neke smešne pare, tako da se vrlo brzo dođe do kašnjenja plata itd. Proletera više nema, a grobarska bagra Vučurevići žele da postave onaj seljoberski klub na njegovo mesto. Ma, šta da ti pričam, sve ti je jasno...

Neka se klub zove FK Borča Greda ili FK Kovilovo, ali on će biti interesantniji svakom biznismenu samo iz jednog razloga - jer je iz Beograda. Ali, to je izgleda kod nas neminovnost, jer smo još uvek na početku "Faze ulaska prljavog kapitala u fudbal"...

Istočna liga? - Lutke - 12-25-2005

ideja je wrhhh..ali Uefa to kochi..nevjerujem da bi to oni dali...mozhda jednog dana... Smile

Istočna liga? - Hellraiser - 12-26-2005

Ovakva liga bi unishtila nashu ligu...Mada ionako nasha liga smo mi i partizani...

by the way iz Grchke samo PAOK...

Istočna liga? - Бока - 12-26-2005

[quote="Hellraiser"]Ovakva liga bi unishtila nashu ligu.. quote]

:zbunjen :o