![]() |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827) |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - ZeNgA - 10-02-2005 Evo bio sam nocas na utakmicu protiv buducnosti i moram da priznam sa ovi nasi nisu igrali bas dobro,sta vise veci dio utakmice su odigrali dosta lose,ali ipak boze moj jos jedna pobjeda koja nas zahvaljujuci remiju partizana vodi na 2. poziciju iza OFK-e.Kovacevic je opet ostavio srce na teren,Stojkovic iako je primio kiks gol skinuo je par zicera,Zigic se trudio ali ga gol nije htio,dok Puro kao po obicaju uvjek na pravom mjestu.Igra ponavljam nije bila onakva kakvu svi ocekujemo ali i to je valjda ocekivano posle brage.Sve u svemu groblje nam konacno gleda u ledja,pravi uvod u derbi koji slijedi. Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - nikola82 - 10-02-2005 Nisam bio na stadionu ali gledajuci snimak utakmice primetio sam da i dalje igramo dosta lose,ali Boze moj ciljevi za ovu godinu su ostvareni a to je liga uefa i u prvenstvu dobro muljamo,i dok bude ovako necu nista reci protiv Zenge koji po meni do sada nije stvorio nesto novo vec i dalje igramo samo na Zigu odnosno klasicnim bunarenjem.... :zbunjen Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Hisi - 10-02-2005 Pa kako treba da igramo?? Na kontre i da Zigic bude taj koji ce da istrcava?? Kada imamo dobrog napadaca od 202cm normalno je da igramo na njega...Zenga jako dobro zna sta i kako treba da se igra...i ja sam potpuno zadovoljan njime kao trenerom... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - nikola82 - 10-03-2005 Quote:Pa kako treba da igramo?? Na kontre i da Zigic bude taj koji ce da istrcava??Ako ovako nastavi (mislim na pobede) uramicu mu sliku,ali da je igra dobra nije,i normalno je da koristimo Zigu ali da nema ni jedne normalne akcije e to me brine,i niko ne ocekuje da igramo na kontre(narucito protiv nasih klubova),ono sto me odusevljava je borbenost koja je odlika ove Zvezde jos kada bi bilo i malo kreativnosti na sredini terena mogli bi svasta da napravimo.... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Dacha od Bosne - 10-03-2005 Za kreativnost nam treba jedna dobra 10-ka. Ovo je za sada dobro. Sve ce doci na svoje mjesto, pa i igra. poz Dacha Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Paya Pikey - 10-03-2005 Srce na teren i nista vise! Zenga? Bar je umanjen pritisak na trenera od strane menad Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - ZeNgA - 10-19-2005 Evo dobismo takova 1:0 golom Milovanovica u 3. minutu,tako da nas u osmini final ocekuje treceligas-Mladost(Pg).Dobre su ove kup utakmice barem da rezerve vide gdje su u odnosu na prvi tim. Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - meekats - 10-19-2005 I, sta bi? Kako odigrase rezerve? Posebno me interesuje sto je Trajkovic zamjenjen, zar je u frci sa Zengom i ova dvojica stranaca, draman i da silva Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Johnny Blaze - 10-19-2005 Dramani je nikakav bio. Da Silva nije imao prilike da se pokaze posto ovi nisu ni pokusali da napadnu. Na trajkovica nisam obracao paznju Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - goku - 10-22-2005 Danas treba tuci ove koliko god mozemo!Citam kako izjavljuju da prizeljkuju pravedno sudjenje,oni to kao zbog njihove utakmice u Kuli gde su navodno pokradeni a u stvari vrse pritisak mamu im!Ma gde smo mi to ove godine imali sudjenje na nasoj strani?Kakvi klosari |