Delije
Formacija za Bragu - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Formacija za Bragu (/showthread.php?tid=809)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Formacija za Bragu - kiki - 09-05-2005

Hmm, ne verujem da cemo igrati sa trojicom pozadi.
Bice zanimljivo videti kako cemo igrati protiv Dvorana. Cinjenica koja mora da se uzme u obzir je da Bisevac, Mladenovic i Basta i nisu bas u najboljoj formi iz razumljivih razloga. Niko od nas ne zna kako igra Da Silva, a pogotov Dramani (Gana je pobedila, ne znam da li je on igrao) i zato ne verujem da ce rizikovati sa njima dvojicom. Ukoliko Bisevac, Basta i Mladenovic dobro odigraju protiv Dvorana (pre svega ukoliko fiziciki izdrze), verujem da ce igrati i protiv Brage. Druga neizvesnost vlada kada je pitanje o ofanzivi. Glavno pitanje je da li cemo igrati sa jednim ili dva napadaca. Boban Stojanovic je povredjen vec 10-ak dana, a oporavice se tek za 3-4, tj. pocece sa laganim treniranjem. tako da ce tesko biti spreman za 90 minuta protiv Portugalaca. Ne verujem da ce Raskovic dobiti priliku od prvog minuta, tako da je sasvim moguce da cemo igrati sa jednim spicom i poluspicom. Taj poluspic u prosloj sezoni je bio Jankovic, ali mislim da ce sada to pre biti Trajko. Potom se postavlja pitanje ko ce praviti drustvo Mladenovicu na mestu zadnjeg veznog posto Kovacevic nema pravo igranja u prvoj utakmici (tako je bar glasila informacija nakon Intera). Bilo bi dobro kada bi to bio Basta, ali se onda otvara pitanje desnog beka, a i pitanje je da li je Basta spreman da odigra 90 minuta na tom mestu. Pored Mladje bi mogli da igraju Trajko ili Bosko, ali bi to bilo do jaja rizicno posto nijedan od njih (ukljucujuci i Mladju) nije "razarac", tj. nije im specijalnost razbijanje protivnickih napada, a upravo ce to protiv "Portugalaca" biti bitno (koliko ono bese Brazilaca igra u Bragi Big Grin ).
Uglavnom, ima izuzetno mnogo pretpostavki i znakova pitanja i to u svim linijama. Verovatno ce nakon utakmice sa Dvorom sve biti jasnije - a mozda i nece ukoliko budemo skrivali karte. Ovakva situacija je mac sa dve ostrice. Portugalci nece moci da nas provale, ali je problem sto ni mi ne znamo kako ce to izgledati.

Formacija za Bragu - ZeNgA - 09-05-2005

Mislim da bi protiv brage trebalo da igramo sa jednim spicom i dvojicom ofanzivnih veznih iza njega,dake

Randjelovic

Basta Dudic Bisevac Lukovic

Mladenovic Kovacevic

Trajkovic

Jankovic Perovic

Purovic

Mislim da ce Kovacevic moci da igra,jer ako sam dobro shvatio parni zuti iz kvalifikacija ce ne prenose u u prvu rundu kupa uefa.

Formacija za Bragu - Mikelandjelo - 09-05-2005

Zenga je rekao...

Formacija za Bragu - mudric - 09-05-2005

Meni se ne svidja to igranje sa jednim napadacem.A opet neznam koliko ce B.Stojanovic biti spreman.Onog Raskovica ne bih ubacivao.Jedino sto je po meni sigurno to je odbrana:
Basta---Dudic---Bisevac---Lukovic
Ovo ostalo stvarno nemam pojma.

Mislim da ce Basta bez problema moci da izdrzi 90 min, jer on vec duze trenira sa ostalima.

Formacija za Bragu - goku - 09-05-2005

Ovu utakmicu bi trebalo da odigramo sa takozvanim "proverenim" snagama.Na golu mi je svejedno ko ce biti jer su dobri i jedan i drugi.Mozda bolje Randjelovic zbog iskustva.Zadnja linija
Basta----Dudic----Bisevac----Lukovic
Dva zadnja vezna sa vise defanzivnih zadataka
Mladenovic----Kovacevic
ofanzivni vezni
Jankovi(poluspic)----Trajkovic---Perovic
Purovic
Ubedjen sam da cemo napuniti Marakanu,a ova postava uz nasu pomoc moze do dobrog rezultata,vise paznje treba posvetiti odbrani jer je svaki rezultat bez primljenog gola dobar.braga nije domacinska ekipa.Bio bih jako zadovoljan sa 1:0.

Formacija za Bragu - kiki - 09-06-2005

Da li je iko od vas zamisljao postavu bez Kovacevica, ukoliko se pokaze tacnom tvrdnja da nema pravo iganja?
To bi izazvalo vise problema nego izostanak Zigica.

Formacija za Bragu - cazzo_FCRS_forever - 09-06-2005

po meni piksi nista nije pokazao odkad se vratio.

da on trci i trci ali kao sredina terena mora isto nekad da ga zabode

Formacija za Bragu - kiki - 09-06-2005

Cazzo, iskreno receno, sad si ga bas lupio. Od svih igraca, Kovacevic je do sada pokazao najstandardniju formu. Njegov zadatak nije da zabija, vec da spreci da se zabije nama. Sam Bog zna koliko napada je prekinuo i lopti oduzeo, a to i jeste njegov zadatak. Da li si svestan koliko rupa je zatvorio i koliko puta je ispravljao tudje greske u odbrani? Iako igra u srednjem redu, verovatno je nas najbolji defanzivni igrac. Naravno, bilo bi lepo da ima "loptu" kako se to kaze, ali sada ce tu biti Mladenovic koji ce biti zaduzen za dodavanja.
Kovacevic je taj koji je dosad drzao nasu sredinu terena, videcemo kako ce izgledati ekipa ukoliko on ne bude igrao.

Formacija za Bragu - Maj 25 - 09-06-2005

Kovachevic je jedan od retkih u Zvezdi koji ostavlja srce na terenu. Bukvalno...

Formacija za Bragu - meekats - 09-06-2005

cazzo, nemoj vise :batine

kiki, evo ti kopija mog odgovora u vezi zutih/suspenzija:

"Randjelovic, Mudrinic, Trajkovic i Kovacevic su dobili po jedan zuti u utakmicama protiv Intera. Pojedinacni zuti kartoni iz kvalifikacija se ne prenose, znaci nema frke za Kovacevica. Jedino ce nedostajati Zigic.

...

Ovde su pravila za kup UEFA, pravilo o kartonima je na 26. stranici."