Delije
Crvena Zvezda - Borac - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Crvena Zvezda - Borac (/showthread.php?tid=803)

Pages: 1 2 3 4

Crvena Zvezda - Borac - Maximiliano - 08-28-2005

Dali neko zna, zasto ni danas, na ovoj utakmici nisu igrali, Draman i Da Silva?? Pa zar su toliko losi da mora da igra Joksimovic, i Dudic kao desni spoljni?? :zbunjen
Pozdrav

Crvena Zvezda - Borac - nisam_zdrav - 08-28-2005

Dramani jos nije sredio papire i ocekuju da ce to uraditi za koji dan. Da Sliva nije bio u sastavu cak ni na klupi iako ima pravo nastupa.
Ono sto sam i ja zapazio, a vidim da je neko gore napisao jeste da se nad Zigicem ne sviraju faulovi. Cak smo cesto bili svedoci da faul bude nacinjen nad njim, a oni sviraju faul njemu. Zar im toliko deluje mocno da niko ne moze naciti faul nad njim? Jos na to da dodamo sa cime se sve sluze protivnicki igraci da ga zaustave i eto nervoze kod njega... Ipak smatram da se mora prestati sa ovom praksom dobijanja zutih kartona zbog prigovora, neka se pomire da smo mi samo jos jedan klub u ovom prvenstvu i kraj!

Crvena Zvezda - Borac - boldrik - 08-28-2005

Ama ljudi, komentari tipa:
1.“teren je dzombast”,
2 “sudija deli konfete”,
3. “ovi iz Borca su grubijani”,
4. “klinci ne donose lopte” ne stoje (da ne nabrajam vise)...
I sam Jankovic je rekao da sve zavisi od njih pa vidim sta ispade...
Sta,
1. ovi iz Borca kao ne gaze po dzombama, a nasa gospoda navikla samo na englesku travicu; i jos su imali dva voleja “a la Marko Van Basten”
2. ko nam je kriv kad 90% kartona dobijamo zbog prigovora (valjda umeju da cute, ako ne umeju da igraju)
3. Perovic somina je decku (koji je takodje sirovina i ljakse) razbio glavudzu i to namerno laktom
4. pa normalno kad Borac ne gubi, trebala je Zvezda da vodi da samo znaju...

Nasi manekeni su iskljucivi krivci!!! Onakvo ne zalaganje odavno nije vidjeno!!!
Nisu napravili ni jednu dobru akciju na utakmici, u prvom poluvremenu ni jedan udarac u okvir gola, i samo jedan van okvira; i gol smo dali polu-slucajno, na silovanje...
Neverovatno je da Perovic i Mudrinic i dalje igraju kao starteri, Lukovic izgleda da se vraca na put stare slave, Kovacevic isto los, odbranu ne komentarisem...Katastrofa od igre....
Penal jeste sumnjiv, a Randjel je malo ranije izasao sa gol linije... Jebi ga, moze da se sudi, al’ nije uobicajno... Posle onog kretena Dudeka, koji je istrcavao po 2m, i nisu ponavljani penali ovo je stvarno smesno...
Ali, to nam nije izgovor!!!

Crvena Zvezda - Borac - Anonymous - 08-28-2005

I definitivno treba najuriti Perovica, Mudrinica, Joksimovica (taj se nije naigrao prosle sezone, koji ce nam kurac on?), mozda i Miladinovica, Bisevac je diskutabilan. Nervira me sto su dobili nove automobile ovi indijanci, bolje da ih Piksi proda i kupi bar 2-3 strana odbrambena i jednog veznjaka. Nismo doveli Koromana, Zulia Cezara, Marka Rajha smo doveli pa oterali i sta sad.

Sto se tice grobara i njihovog rezultata, ovog puta im nije bilo sudije da im svira penal. Prva dva kola, pobede iz penala, treci put nece moci...

Crvena Zvezda - Borac - Djape_BBrdo - 08-28-2005

Jebote u razmaku od sat vremena citam dve totalne suprotnosti.Ne mogu da verujem da se ovo desilo,i bolje mozda sto nisam u mogucnosti da posmatram sve ovo,da li smo mogli ocajnije da pocnemo sezonu :zbunjen .Od toliko najavljenih pojacanja i svega ispalo je "tresla se gora rodio se mish(grobar) ".Al ajde ima jos vremena,nikad nije kasno da radi govnjiva motka,ipak su i ovi mishovi izgubili pa jos ima nade za nas,ali sramota je da se ovo desava jednom klubu sa svetskom reputacijom.

Crvena Zvezda - Borac - 100%anti crnobeli - 08-28-2005

Лепо ја рекох на топику везаном за Брагу да се не разбацујемо изјавама у фазону разбићемо их,јер нам је одбрана јадна до бола.Код првог гола Луковић гледа ласте како одлазе у топлије крајеве,а за то време њихов играч хвата волеј и шаље пројектил Ранђелу кроз уши.Пре но што смо примили други гол слична ситуација,само нас је пречка спасла.А затим код другог гола,њихов играч урадио је оног мајмуна Јоксимовића као деца кад играју на пољанчету.Туга,баш туга.
И није ми јасно ко гура играче као што су: Перовић,Јоксимовић,Мудринић,поготово Перовића.Ово је већ четврти тренер од како је он ушао у први тим,а он није напредовао ни за јоту.

Crvena Zvezda - Borac - capocrimi - 08-29-2005

нама и јесте поништен одбрањени пенал јер је цела Србија знала да партизан овакав какав је не може да победи ОФК...мислим да је то суђење било више за партизан него ли против Звезде...али тотално је небитно, Звезда треба да одлази на те ливаде и трпа по 3+, а не да се срамоти као што је то урадила у претходна два гостовања...

пОзДрАв!!!

Crvena Zvezda - Borac - kiki - 08-29-2005

Sta reci o nasoj igri kada u prvom poluvremenu nismo uputili udarac na gol, a sto je jos jadnije nije ni bilo prilike za tako nesto. Borac je pobedio samo onako kako je mogao - na o ruk. I pobedio je samo zato sto su se ovi nasi setkali po terenu. Verovatno misle da kada istrce u Zvezdinom dresu svi ostali moraju da padnu na kolena.
Dramani je morao da se vrati u Ganu, sto zbog reprezentacije, sto zbog sredjivanja jos nekih papira :zbunjen . Mislim, dokle vise ti njegovi papiri. Nije mi jasno zasto Da Silva nije u konkurenciji. Mozda se nije pokazao najbolje protiv Cuke u kontrolnoj utakmici?

Crvena Zvezda - Borac - Boba - 08-29-2005

Znao sam da ce uslediti cmizdrenje na sudiju, teren, bonton redara...a mi veze sa vezom nemamo...I nadalje, imamo izuzetno bezobrazne i razmazene igrace koji non-stop nesto pricaju, umesto da sagnu glave i pocnu da igraju...Lukovicev potez kod 1:0 moze na spice..pa ono je potez kakav ne bi napravio ni da je prosao fudbalsku skolu N. Seceroskog i bio na stazu u Petrzalki...skandal..

Crvena Zvezda - Borac - kiki - 08-29-2005

Samo jos par crtica iz Cacka.
Piksi okruzen sedmoricom telohranitelja (dva sa dva, istetovirani, nabildovani) - degutantno kako bi rekla osoba koja je to primetila. Bio bled nakon meca i cutao je.
Adzic, pomocni trener u FK Crvena zvezda, posteno je nab'o predsednika Borca (sakom i nogom).