![]() |
1. коло Хајдук - Звезда - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: 1. коло Хајдук - Звезда (/showthread.php?tid=790) |
- - ultra_crew_081 - 08-06-2005 U Kuli samo 2-2. Nikako da pobjedimo na startu. 1. коло Хајдук - Звезда - F.C.R.S. SMEDEREVO - 08-06-2005 bice bolje... Mozda je ovo bilo takticki zbog hrvata da nam ne provale igru ![]() Re: - - DELIJA CG - 08-06-2005 Quote:U Kuli samo 2-2. Ovaj pocetak mi se ne svidja nikako,ali valjda nece nista da znaci...Nadam se 1. коло Хајдук - Звезда - nikola82 - 08-06-2005 Kako je nezgodno kada od prvog kola moras da juris prednost,stvarno izgubicu sve zivce,nadam se da cemo protiv ustasa sve nadoknaditi :ruke 1. коло Хајдук - Звезда - Indjija - 08-07-2005 Imali smo ih ali nam je falio napad,verovatno Zigic posto su nasi poslednjih 20 min bunarili bez i jedne prave lopte...mada imali su i oni nas,da se nelazemo kao da su igrale dve jednake ekipe,dva jednako velika kluba ![]() Na tv-u ne izgleda,ali uzivo-videlo se da stoje da cekaju u mestu,da se resavaju lopte,ispucavanja iz kolena sa 20%snage,dva dobra gola(jedan posle dobre akcije)ali dobro golovi cesto nisu odraz dobre igre. Mislim da je drugi gol Kule krivica Randjelovica(secam se da je disljenkovic slicne i jos nezgodnije lopte hvatao sa dve ruke!),lopta je jedino u tom pravcu mogla u gol i jedino je tu mogla da udje. Vidi se promena igre,kolka tolka,na kratke trenutke-lepo je izgledalo. Malo vremena za Zengu,a bice ga jos manje kako vreme prolazi,zato bar nek pocnu da se zalazu vise. 1. коло Хајдук - Звезда - Mikelandjelo - 08-07-2005 Dokle će taj Ranđelović braniti? Zašto je Stojković dolazio(mislim na Vladimira)? Šta je s Banovićem? Jebo ih Ranđelović... I možemo li ikad početi utakmicu normalno? I tućićemo ustaše sa dva razlike u gostima! :finger 1. коло Хајдук - Звезда - REDMAN - 08-07-2005 Mozemo Randjelovicu zahvaliti sto je 2:2, onako pacerski drugi gol ne bi primio ni Bogavac da stoji na golu. 1. коло Хајдук - Звезда - 100%anti crnobeli - 08-07-2005 По мом мишљењу следећи играчи не смеју да примиришу првих 11:Ранђеловић-Редмен је све објаснио,Ђорђевић-глава као тетрапак,а није у стању да добије ниједан ваздушни дуел,Криви-мислим да је за ове три године показао своје НЕзање,Пуровић ништа није урадио у нападу,слаб је свако га изгура исти је као Богавац,а дупло већи од њега,исто тако надам се да ћемо наћи боље решење од Луковића за леву страну. 1. коло Хајдук - Звезда - Djape_BBrdo - 08-08-2005 Do kada traje prelazni rok?I jel mozda neko negde procitao/nacuo da li je Zenga zavrsio sa pojacanjima i resio da se fokusira na uigravanje ekipe ili jos ocekuje neka pojacanja?Jel igrao Trajkovic? 1. коло Хајдук - Звезда - Johnny Blaze - 08-08-2005 Igrao je. Usao u drugom poluvremenu. Nisam nesto obracao paznju na teren pa ne znam kako je odigrao.... imao je jedan sut cini mi se koji je otisao daleko od gola... |