![]() |
Zvezda-(sm)Rad - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Zvezda-(sm)Rad (/showthread.php?tid=788) Pages:
1
2
|
Zvezda-(sm)Rad - Djape_BBrdo - 08-03-2005 Sto se tice grafita,neko je rekao na drugom forumu da grafiti jos nisu dovrseni(mada ne izgledaju tako) i da se jos ne postavljaju slike grafita dok se ne dovrse.Oni koji ne znaju i koji nisu videli u pitanju su grafiti na vrhu severne tribine na velikom zidu,ja mislim desno od one spomen ploce,znaci preko tog celog jednog zida od dna da vrha iscrtano je i to nenormalno dobro i precizno grbovi(amblemi) pet vodecih grupa severa,i to svi kao spojeni jedni sa drugim,stvarno perverzija :ruke . Stojanovic koliko sam ja obracao paznju na igru nije ulazio,Trajkovic kao sto sam rekao ocekujem da ce biti dobro pojacanje kao i Dramani a ostala pojacanja nisam ni izvalio kad su i ako su uopste ulazili. Zvezda-(sm)Rad - Бока - 08-03-2005 Quote:Stojanovic koliko sam ja obracao paznju na igru nije ulazio,Trajkovic kao sto sam rekao ocekujem da ce biti dobro pojacanje kao i Dramani a ostala pojacanja nisam ni izvalio kad su i ako su uopste ulazili. Ako se ne varam Stojanovic je poceo mec u napadu sa Pantelicem. Igrac sa dresom broj 13. Nista nije pokazao. Cak se i jednom sapleo. Ali smo ga pozdravili zbog borbenosti. Videcemo... Zvezda-(sm)Rad - Djape_BBrdo - 08-03-2005 Da,nisam provalio ko je igrac sa brojem 13 jer sam malo zakasnio na pocetak pa nisam video sastave. Zvezda-(sm)Rad - Maximiliano - 08-03-2005 Da nebi otvorio novu temu, dali neko zna dali cemo i dalje da igramo u adidas opremu? Negde sam procitao da nam je ugovor o sponzorstvu istekao. Zvezda-(sm)Rad - Mikelandjelo - 08-04-2005 Quote:Једино позитивно што сам запазио био је Да Силва, играч Рада. Је.те где су нашли онако доброг играча. Школски је одиграо прво пролувреме и заустављао "врло искусно" наше нападе. Игра по левој страни у одбрани. Јак је, скочан, не превише брз, али врло добро процењује ситуациу. Заиста ми је кроз главу прошло да би било добро видети оваквог играча у нашој одбрани. Čoveče, javi se Piksiju, rođen si za skauting. Ovi odmah zgrabiše karioku...alal vera! ![]() Zvezda-(sm)Rad - Anonymous - 08-05-2005 Dragi Vidoviti Boka, Zanima me dali me devojka vara. U horoskopu sam skorpija a ona je vodolija. Hvala u napred. Sifra: Prevareni ![]() ![]() ![]() Zvezda-(sm)Rad - Pjer - 08-05-2005 Brazila iz rada je stvarno OK igrač za naše prilike i popunice prazninu u odbrani jer ni Dudić ni Đorđević nisu baš najsigurniji ima visinu,skok,i odlično igra levom nogom pa nam ta ionako problematična strana postaje barem pozadi sigurnija. Slažem se da nam nedostaje na sredini igrač ali ako Dramoni bude ostao Basta kad se oporavi ide u sredinu a Trajković može da bude taj koji će snabdevati igrače u napadu.Ako Pantelić ode možda nije loše probati Boška u špicu iza Žigića jer na srredini troši mnogo snage pa ga nema u završnici.Po levoj strani imamo perovića ali taj dečko na moju veliku žalost sve manje misli na fudbal i pod hitno moramo naći adekvatnu zamenu jer Đokaj i Mudrinić nisu pravi igrači pa mora da igra ova devojčica Perović. Zvezda-(sm)Rad - Бока - 08-05-2005 Quote:Dragi Vidoviti Boka, Ма вара те! Сигурно. namigivanje Пошто је утакмица за Радом прошлост затварам топик. О прелазном року имате посебан топик. |